Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Infographic: De Beste Reiseappene

Appene som hjelper deg på reise

 

I dag så bruker 9 av 10 europeiske reisende sine mobiltelefoner når de er på ferie for å finne informasjon, dele bilder på sosiale medier, gjøre reservasjoner online. En smartphone kan være til stor hjelp når du er på ferie.

Gjør det enkelt for deg: Hold stressen unna og last ned de beste ferieappene. Det finnes et stort utvalg av verktøy som kan hjelpe deg på turen! Vi har testet ut mange forskjellige apper og valgt ut de som kan gjøre reisen din enda bedre. Finn ut hvilke disse appene er gjennom å ta en titt på Auto Europe sin nye infographic

 

 

 

Infografik - de bästa reseapparna

 

Hvordan bruker reisende sin smarttelefon?

 Appar

Å enkelt kunne holde kontakt med venner og familie hjemme er en stor fordel, og er som oftest det som er regnet som viktigst blandt telefonen funksjoner. Men idag kan de små maskinene så mye mer; kamera, kart, og mye mer som er nyttig på reise.

  

Beste reiseapper

Det finnes mange fine apper på markedet som gjør reising my enklere. Ta for eksempel Appy Travellers og Waze, som begge har funksjoner som gjør at du kan unngå trafikkorker, finne bensinstasjoner langs veien eller planlegge dine reisetider mer eksakt. Parkopedia hjelper deg til å finne ledige parkeringsplasser. Going Abroad gir deg smarte og gode tips på trafikkregler i EU-land.

 

Appy Travellers

 

Appy Travellers

Oversett til et fremmedspråk, finn ut hva valutakursen er, unngå trafikkøer?. Reisen går lettere med de rette reiseAppene! Dessuten er de gratis!  

 

Waze

WAZE

Verdens største community - basert på trafikk- og navigasjonsApper. Den sier ifra når du nærmer deg trafikkontroller, ulykker, veiarbeid eller køer. Informasjonen deles av andre førere i realtid. Spar penger gjennom å få veibeskrivelse til bensinstasjonen med billigst bensin.

Parkopedia

Parkopedia

Dette er den enkleste måten å finne parkeringshus på. Her finner du, i realtid, både gratis og avgiftsbelagte parkeringshus i området du er. Du får også informasjon om åpningstider, priser, antall ledige plasser og høyderestriksjoner.

Going Abroad

Going Abroad

Denne Appen gir deg informasjon om trafikkregler i EU. Hva er fartsgrensene i Spania? Hvilket sikkerhetsutstyr må man ha i bilen når man kjører i Slovakia? Appen finnes på 22 forskjellige språk! 

Sitorsquat

Sitorsquat

Den beste måten å finne rene offentlige toaletter over hele verden. Hver toalett som er med på listen er blitt rangert når det kommer til renhet, og du kan også gi din egen vurdering etter ditt besøk! 

Google Translate

Google Translate

Ingen flere språkhindringer! Snakk, skriv, tast inn eller ta bilde for å oversette til 80 forskjellige språk. Funksjonen fungerer også offline. 

  

 

Våra Top 3

 

 

Tilslutt våre tre favoritter. Google Maps er uten tvil din beste venn i ny by. Sist men ikke minst har vi Auto Europes app som gir deg mulighet til å booke leiebil på 20 000 steder verden over.

 

 1. Auto Europe


Den beste Appen for å booke leiebil. Leiebiler på over 20.000 destinasjoner i over 150 land.

 

2. Trip Advisor


70% av reisende er influert av anmeldelser online / Mer enn 170 millioner anmeldelser / Mer enn 80 anmeldelser hvert minutt.

 

3. Google Maps


Den beste måten å komme på rett vei.

 

 


Klikk på bildet under for hele infographicen

Infographic - De beste reiseappene


 

Velg oppholdsland
close