Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Egenandelsbeskyttelse forklart

Egenandelsrefusjon og Null Egenandel 

Refunderbar Egenandel | Refunderbar Egenandel med Super Cover | Null Egenandel | Null Egenandel med Super Cover | Vanlige Spørsmål

 

Egenandelsrefusjon og Null Egenandel

Det finnes fire forskjellige pakker du kan bestille på Auto Europe sine websider som kan hjelpe deg med å beskytte din egendel når du leier bil: Super Cover, Null Egenandel og Null Egenandel med Super Cover. For å forklare forskjellene mellom disse pakkene og fordelene med å bestille dem har vi satt sammen en kort beskrivelse av de forskjellige produktene sammen med noen vanlige spørsmål. Ta et øyeblikk og les igjennom beskrivelsen av hvert produkt, slik at du kan bestemme hvilket som passer best for deg! Vennligst husk på at ikke alle produktene tilbys på alle destinasjoner, med alle bilutleiefirmaer eller i kombinasjon med alle bilkategorier.

 

Hva er en "Egenandel"?

Basisdekningen som er inkludert i din bilutleie begrenser ditt ansvar ved skader på bilen eller tyveri av bilen til en bestemt sum, som kalles egenandel. For eksempel; Hvis egenandelen er 3000 NOK og skadene på bilen beløper seg til 5000 NOK, er sjåføren ansvarlig for 3000 NOK og dekningspakken er dekker resten. Hvor stor egenandelen er avhenger av bilutleieselskapet og bilkategori. Du finner egenandelen som gjelder i «Vilkår og lokale avgifter» på våre reservasjonssider.

 

Beskrivelse av produktene

Refunderbar Egenandel

Refunderbal Egenandel er et produkt som tilbys av Auto Europe. Når et bilutleieselskap krever egenandel på grunn av skade på eller tyveri av bilen kan kunden søke refusjon av Auto Europe etter leieperioden. Kunden må derfor først betale egenandelen til det lokale bilutleieselskapet, og kan så søke om tilbakebetaling av det beløpet fra Auto Europe. Kunden må framvise all påkrevd dokumentasjon for at Auto Europe skal kunne behandle kravet om refusjon. Disse er listet opp i «Vilkår og lokale avgifter» på våre reservasjonssider.

Refunderbar Egenandel er et produkt som dekker egenandelen som er påkrevd i henhold til basisdekningen, og derfor inkluderer den de samme unntakene som basisdekningen selv. Hva som er ekskludert fra basisdekningen varierer avhengig av bilkategori og bilutleiefirma, med de mest vanlige unntakene er understell, tak, hjul, dekk og glass. Hele listen over det som ekskluderes kan du finne på «Vilkår og lokale avgifter» på våre reservasjonssider, i tillegg finner du dem i vilkårene på din voucher.

 

Nedenfor kan du se en rate som inkluderer Refunderbar Egenandel.

 

Produkt Matrix

Som du ser under kan du oppgradere en basisdekning med enten Refunderbar Egenandel eller Refunderbar Egenandel med Super Cover.

 

Refunderbar Egenadel med Super Cover

 

Refunderbar Egenandel med Super Cover 

Som vi nevner over dekker Refunderbar Egenandel ikke de delene av bilen som ikke er dekket av basispakken. Hvis du derimot bestiller Super Cover fra Auto Europe er hjul, glass, tak, og understell i tillegg til andre ting dekket. Disse tingene er også dekket på samme basis som egenandelen ? du vil i første omgang måtte betale det lokale bilutleieselskapet for skade på disse delene for så å søke refusjon fra Auto Europe etterpå, så lenge du framviser alle de nødvendige dokumentene.

 

Noen rater inkluderer allerede Refunderbar Egenandel med Super Cover

 Refunderbar Egenandel med Super Cover

 

Null Egenandel 

Null Egenandel tilbys av det lokale bilutleieselskapet, men det kan bestilles sammen med din leiebil på Auto Europe side websider. Null Egenandel eliminerer egenandelen din. Med andre ord har du ingen egenandel. Dersom en skade da er dekket av dekningspakken må du ikke betale noe. Dersom skaden ikke er dekket av dekningspakken (vanligvis er glass, hjul, dekk, understell og tak ikke dekket av dekningspakken) må du betale skaden.

 

Enkelte rater inkluderer Null Egenandel

 

Null Egenandel

 

 

Null Egenandel med Super Cover 

Auto Europe tilbyr Super Cover på toppen av din dekning når du bestiller en Null Egenandel-rate. Dette betyr at glass, hjul, dekk, understell og tak, som ikke er dekket av Null Egenandel alene er dekket gjennom Super Cover fra Auto Europe. Igjen, som med Refunderbar Egenandel med Super Cover; de ekstra delene som er dekket er dekket basert på refusjon. Kunden må først betale for skadene til bilutleieselskapet for så å søke om refusjon fra Auto Europe etter leieperioden. Ved søknad om refusjon må de påkrevde dokumentene framvises.

 

I bildet under kan du se hvordan Null Egenandel-rater også oppgraderes til Null Egenandel med Supercover.

 

Null Egenandel med Super Cover

 

Vi tilbyr også rater som allerede inkluderer Null Egenandel med Super Cover.

 

Null Egenandel med Super Cover

 

Vanlige Spørsmål

Hvorfor er det bedre å kjøpe egenandelsdekning gjennom Auto Europe istedet for å å betale for ekstra forsikring gjennom det lokale bilutleiefirmaet?
Det er to grunner. For det første kan du bestille og betale for alle produktene samtidig på forhånd slik at du ikke lenger trenger å tenke på om det lokale bilutleieselskapet tilbyr tilleggsforsikring, eller betale ekstra når du henter bilen. For det andre, selv om det lokale bilutleieselskapet tilbyr tilleggsforsikring er produktene tilbudt av Auto Europe som regel markant billigere enn de forsikringene som blir solgt lokalt.

 

Hvis jeg har bestilt en av produktene gjennom Auto Europe, må jeg fortsatt legge igjen et depositum for leiebilen?
Ja. Den refunderbare egenandelen fjerner ikke depositumet som kreves av det lokale bilutleieformaet, og du vil fortsatt måtte legge igjen et depositum. Som ved all annen leie må depositumet blokkeres på et internasjonalt kredittkort; det er derfor veldig viktig at hovedsjåføren (den personen hvis navn står på bestillingen) har et kredittkort med tilstrekkelig kredittgrense i deres navn, og at dette kortet presenteres til bilutleieselskapet når bilen skal avhentes. De fleste bilutleieselskaper krever også et depositum når du har bestilt en rate med Null Egenandel. Vennligst les «Vilkår og lokale avgifter» og undersøk dette på våre reservasjonssider før du ferdigstiller din bestilling.

 

Representanten fra det lokale bilutleieselskapet sier at jeg fortsatt må kjøpe deres tilleggsforsikring, selv om jeg allerede har kjøpt et dekningsprodukt for egenandel av Auto Europe. Må jeg kjøpe forsikringen deres?
Det er viktig å forstå at de ansatte hos det lokale bilutleieformaet jobber med salg og vil prøve å selge bilutleiefirmaets egen forsikring til kundene. Hvorvidt tilleggsforsiking kjøpes fra bilutleiefirmaet lokalt avhenger av kunden, og med få unntak er all tilleggsforsikring som tilbys lokalt valgfri. Hvis det lokale selskapets forsikring har som formål å fjerne egenandelen er den sannsynligvis ikke nødvendig i tillegg til produktet kjøpt fra Auto Europe.

Bilutleiefirmaet vil også kanskje tilby en forsikring som dekker de delene av bilen som ikke er dekket under basisdekningen inkludert i våre rater, slik som dekk, glass og understellet på bilen. I disse tilfellene er det opp til kunden å bestemme om han eller hun ønsker å kjøpe denne tilleggsforsikringen. Du må likevel huske at hvis du har kjøpt en rate med Super Cover, er disse delene allerede dekket på refunderingsbasis.

 

Hva må jeg gjøre for å søke refundering av egenandelen fra Auto Europe?
Du kan finne en detaljert forklaring på hva må gjøre i «Vilkår og lokale avgifter» på våre reservasjonssider. Merk: Det er veldig viktig å kontakte politiet, og få en politirapport angående hendelsen, selv om hendelsen ikke involverte andre parter.

 

Jeg vil legge en av disse produktene til min bestilling, men jeg kan ikke se dette alternativet på deres webside. Hva skal jeg gjøre?
Produktene er ikke tilgjengelige for alle biler eller på alle avhentingssteder. Når de er tilgjengelige får du muligheten til å legge dem til din bestilling før du betaler

Velg oppholdsland
close