Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Road Trip i Campania

Sorrento-halvøya Road Trip: Napoli til Salerno

 

Road Trip Amalfikysten

 

Oppdag  Italias kystnatur i ditt eget tempo, cruise langs den solfylte kysten og lev deg inn i den lokale kulturen. Under din bilferie i Campania og på Amalfikysten, vil du bli møtt av en utrolig utsikt og ren frihet. 

Hent en leiebil i Napoli og gjør deg klar for en kjøreopplevelse som du ikke vil glemme med det første. Besøk ruinene av legendariske Pompeii, den magiske vulkanen Vesuv og mange andre destinasjoner rundt Napoli, før du fortsetter turen mot sør. Bo på et hotell i Sorrento og føl den varme vinden inn fra Tyrrenhavet mens du jobber med brunfargen på stranden. De berømte sitrontrærne inviterer deg til å ta en avslappende tur i de endeløse engene og til å stresse helt ned. Ta deg tid til å utforske den utrolige Amalfikysten, da dette er sikkert å være et av høydepunktene på turen. Spaser langs de fantastiske strendene og kjør langs en av de vakreste veiene i verden, som ligger der den sørlige delen av halvøya. Avslutt oppholdet med en tur til de historiske severdigheter og attraksjoner i Salerno. Vi lover at du vil ha en uforglemmelig ferie.

Auto Europe har satt sammen en rekke anbefalinger og reisetips for deg, slik at du kan nyte en herlig ferie på Sorrento-halvøya. Opplev flotte utsikter, de beste restaurantene, dagsturer og aktiviteter i regionen. Med vår billige leiebil på Amalfikysten vil du være fleksibel, mobil og avslappet, og være i stand til å gjøre dette til en minneverdig ferie. 

 


Campania Road Trip Planlegger

 

Road Trip Napoli
Road Trip Sorrento

 

Road Trip Positano
Road Trip Salerno

 

Road Trip Oversikt, Ruter i Italia
Locations Avstand i km Ca. Reisetid
Vesuvius Ruten 43,6 1 time, 15 Minutter
Napoli til Sorrento 48,6 1 Time, 3  Minutter
Sorrento til Positano 40,238 Minutter
Positano til Salerno 41,5 1 Time, 28 Minutter
Totalt: 174 4 Timer, 24 Minutter

 

Planlegg i forkant: De beste reisetips for din road trip 

 


Tilbake til toppen

 


 

Campania Road Trip Dag 1: Begynn din road trip i Napoli

 

Road Trip Napoli

 

Aktiviteter i Napoli : Den vakre byen Napoli tilbyr ulike aktiviteter og turistattraksjoner som vil holde besøkende travelt  opptatt. Historiske severdigheter, monumentale kirker og sentrum av byen, som er stappfull av restauranter, shoppingmuligheter, barer og nattklubber. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Campania Artecard, kan du spare penger på inngangsbilletter til mange steder av interesse, for eksempel museer, kunstgallerier og teatre.

Road Trip Napoli reiseinfo

Spaser gjennom Piazza del Plebiscito og bli kjent med alle de viktige historiske stedene og severdighetene i denne byen som er gjennomsyret av historiske intriger. Det arkeologiske museet i Napoli har utstillinger med et utrolig utvalg av gjenstander fra ulike deler av Italia. Kunstgalleriet i Napoli tilbyr en stor samling av kunstverk fra barokk- og renessanseperioder.
Avslutt ditt opphold i Napoli med byens moderne severdigheter. Unn deg selv en shoppingtur på Galleria Umberto, ta ferge og besøk den nærliggende øya, eller forbered en piknik på Virgiliano Park. Besøk det historisk viktige akvariet som ligger i hjertet av Villa Communale. Grotta di Seiano, en tunnel bygget av romerne ligger skjult bak distriktet Posillipo, og fører besøkende til et gammelt gresk teater. På Centro Sub Campi Flegrei, kan du besøke dykkesenteret og utforske undervannsruinene av Pompeii. Kjør mot øst og gjør et stopp i Vesuvio Nasjonalpark, hvor du kan vandre på en av de høyeste vulkaner i verden!

 

 

Road Trip Napoli Pizza

De beste restauranter i Napoli:

Napolitanske restauranter hatt en betydelig innvirkning på historien til det italienske kjøkken. Den beste Pizza Margherita du noensinne vil spise kan bestilles på Pizzeria Brandi. Pizza Matteo og DaMichele har også en lang historie med pizza-laging. Napolitansk tradisjonell  mat inneholder mange sjømatretter. Det er vanlig i Napoli å servere disse rettene med tomater og en spesiell hvitløkssaus. Hosteria Toledo er et godt valg for familiemiddager, mens Restaurant Nennella serverer rause porsjoner pasta, risotto, vegetarretter og mange andre italienske spesialiteter. Restaurant La Terrazzadell'Excelsior er kjent for sin fantastiske panoramautsikt over kysten av Santa Lucia. Deilige kaker og italiensk gelato er ideelle desserter etter flotte lokale retter.

 Du vil aldri glemme de fantastiske restauranter og kafeer du vil besøke i Napoli! Men for å finne dem anbefaler vi også å bestille en GPS til din road trip til Napoli.

 

 

Restaurant/Bar Pris 
Adresse
Pizzeria Brandi ££ Salita Sant'Anna di Palazzo 1-2, Napoli, IT
Di Matteo £ Via dei Tribunali 94, Napoli, IT
Da Michele ££ Via Cesare Sersale 1-3, Napoli, IT
Hosteria Toledo £££ Vico Giardinetto 78a, Napoli, IT
Nennella £ Vico Lungo Teatro Nuovo 105, Napoli, IT
Valu £££ Vico Lungo del Gelso 80, Napoli, IT
La Terrazza dell'Excelsior ££££ Via Partenope 48, 80121 Napoli, IT

 

Napoli hotell og overnatting: Napoli er en magnet for turister, og tilbyr derfor et stort antall hoteller som passer for alle behov, både i byen samt området rundt. Det komfortable Hotel Prati er godt egnet om du vil bo i sentrum av byen. Det samme gjelder for Hotel Ideal, som ligger en kort spasertur fra sentralstasjonen. Hotel De La Ville tilbyr også mye for pengene og har en meget sentral beliggenhet. Herfra kan du spasere til de beste attraksjonene i Napoli på kort tid, og spare penger! For gjester med høye krav, er Grand Hotel Parker et ideelt sted for overnatting. Det elegante interiøret, fantastiske restauranter i nærheten, og fantastisk service gjør dette hotellet det perfekte valget. Når du har funnet det rette stedet å bo for ditt reisefølge, ikke glem å bestille riktig leiebil til din road trip i Napoli med Auto Europe. 

 

Reisende bør være oppmerksom på at den travle metropolen Napoli ofte er preget av kø og saktegående trafikk. På grunn av det store antall biler, kan det å finne parkeringsplasser være vanskelig. Derfor anbefaler vi at du henter din leiebil på flyplassen. Grand Hotel Vanvitelli tilbyr fire-stjerners rom, vakkert design og en stor parkeringsplass til bilen din. Imponer familien med et opphold på The Plaza Hotel, som har et atrium med fontener og hager, en cocktailbar og en fantastisk restaurant. Det familievennlige Hotel Leonessa ligger rett ved foten av vulkanen Vesuv, og er perfekt for turer til nasjonalparken og i den historiske delen av Napoli.

 

Campania Road Trip: Vesuvius Kart 

 

Road Trip Napoli Map

 

Kart med bilder og beskrivelser er fra Google Maps

Vennligst følg gjeldende trafikkregler

 


Tilbake til toppen


Campania Road Trip Dag 2: Sorrento

 

Sorrento Road Trip

 

Road Trip Campania - Sorrento

Attraksjoner og aktiviteter i Sorrento: Sorrento innkapsler kultur og historie i en ekte kystby. Bli kjent med byen med en leiebil i Sorrento og besøk kysten og de mange vakre kafeer og barer. Nyt espresso på en av terrassene som ligger rett ved havet. På museet og kunstgalleriet Correale di Terranova kan du beundre malerier fra tidligere århundrer. Ta fergen til øya Capri og handle i elegante butikker eller besøke det berømte blå grottene, hvor du kan beundre det unike turkise vannet.

Det er mange ting å gjøre på en road trip til Sorrento. Ta en dagstur til Pompeii, og stopp på Puntacampannella naturreservoar før du utforsker byens mystiske ruiner. Selv om Pompeii ble dekket av aske og vrakgods etter utbrudd av vulkanen Vesuv for 2000 år siden, har byen blitt overraskende godt restaurert, og er et trekkplaster for turister som besøker denne fascinerende regionen. 

 

Road Trip Oversikt Pompeii

Restauranter i Sorrento: Byens mat følger italiensk matkultur ganske tett, men tilbyr noen unike retter. Prøv Gnocchi alla Sorrentina på O Parruchiano og nyt en ekte lokal delikatesse. Den røde sausen består hovedsakelig av tomater, hvitløk, basilikum og fersk mozzarella. Besøk restauranten på Villa Rubinacci for en elegant matopplevelse som består av lokale retter, servert på en spesielt estetisk og nyskapende måte. Don Alfonso 1890 er kjent for sin spesialitet, artisjokk parmigiana, og er hjem til noen av regionens beste kokker som overrasker med nye kreasjoner på hvert besøk. For en virkelig deilig pizza, bør du ta turen til Pizzeria Da Franco eller The Red Lion. For å avslutte måltidet, anbefaler vi Limoncello som en kveldsdrink. Romantikere bør absolutt ikke gå glipp av sjansen til å spise på Ristorante Bagni Delfino, hvor du vil finne førsteklasses sjømat og en utrolig panoramautsikt over Tyrrenhavet. Selvfølgelig bør du ikke glemme dessert, ta turen til Gelateria Zini, for en delig gelato.

 

 Restaurant/Bar Priser Adresse
O Parrucchiano Restaurant £££ Corso Italia 71, 80067 Sorrento, IT
Via Rubinacci Restaurant £££ Via Correale 25, 80067 Sorrento, IT
Restaurant Don Alfonso 1890 ££££ Corso S. Agata 13, Sant'Agata sui due Golfi, Sorrento, IT
Pizzeria Da Franco £ Corso Italia 265, 80063 Sorrento, IT
The Red Lion ££ Via Marziale 25, 80067 Sorrento, IT
Ristorante Bagni Delfino ££££ Via Marina Grande 216, 80067 Sorrento, IT
Gelateria Zini ££ Via Fuoro 27, 80067 Sorrento, IT
    

     
Hotell og overnatting i Sorrento :
Du har mange valgmuligheter når det gjelder steder å bo i  Sorrento: du kan bestille et rom på et sjarmerende Bed & Breakfast eller en luksussuite på et av Sorrentos fabelaktige hoteller - overnattingstilbudet varierer fra svært rimelig å virkelig ekstravagant. Via Corso Italia kvartal, kjent for flotte restauranter og livlig natteliv, og tilbyr overnatting på Emily Suites eller Sorrento Suites. Hotellpersonalet og den vennlige lokalbefolkningen er glade for å gi deg tips om hvor du skal dra og hva du skal se i Sorrento.

Road Trip Campania

Det fem-stjerners hotellet Paco Dei Principi tilbyr gjestene uvanlig arkitektur, luksuriøse omgivelser, og ettersom det ligger rett ved klippene, en fantastisk utsikt over havet. For reisende som ikke ønsker å gi opp på luksus og en flott beliggenhet, er Grand Hotel La Pace det beste valget. Slapp av i hotellets badstue eller på spa. I tillegg har alle rom på dette glamorøse hotellet egen balkong. For et luksusopphold som ikke vil tømme lommeboken, kan du bo på Hotel Grand La Panoramica, som ligger få minutter utenfor Sorrento i stille og fredelige Castellammare di Stabia. Det er lett å organisere en dagstur til Pompeii fra dette hotellet. Det er også mye å oppleve og oppdage i nærområdet. Med en leiebil fra Auto Europe vil du lett kunne besøke alle de stedene du ønsker!

 

Road Trip i Campania: Napoli til Sorrento Kart

 

Italia Road Trip Sorrento

 

Kart, bilder og beskrivelser er fra Google Maps

 

Vennligst følg gjeldende trafikkregler


Flere reisetips

Tilbake til toppen


Campania Road Trip Dag 3: Positano

 

Positano Road Trip Oversikt

 

Attraksjoner og aktiviteter i Positano: Uansett om du er i Italia for første gang, eller du ofte reiser til dette vakre landet, bør du ikke gå glipp av sjansen til å ta en road trip til Positano . Denne destinasjonen ligger like ved noen imponerende klipper og byen gjenspeiles av det turkise havet. Amalfikysten må være en av de vakreste stedene på jorden. Reisende fra hele verden kan ikke få nok av den uforlignelige sjarmen til denne kystdestinasjonen. Spaser gjennom havnen, forbi gamle kirker og pust den magiske atmosfæren. Ikke glem å prøve den deilige Limoncello, laget av regionens verdensberømte sitroner.

 

Campania Road Trip

Len deg tilbake og slapp av på stranden på Fornillo eller Spaggia Grande og nyt det krystallklare vannet, den fantastiske utsikten over Positano og de nærliggende strandbarer. Valle delle Ferriere Reserve National Park er veldig populært blant turister. Ta en fottur til toppen av åsen hvor du finner de berømte sitrontrærne, og nyt en utsikt som er uten sidestykke. Under ditt besøk i Positano, har du mulighet til å se en av de vakreste naturreservater i hele Italia. Nyt hvert minutt av absolutt fred og enestående utsikt over havet og byen. Ta deg tid for deg selv til å virkelig bli kjent med regionen. Med en leiebil i Positano, vil du alltid være fleksibel og mobil på turen.

 

Restauranter i Positano : i Positano kan du finne alt du ønsker når det gjelder mat. Pasta, sjømat, god vin, desserter og iskrem vil gjøre ditt opphold her til en kulinarisk reise. De ferske ingredienser som brukes kommer direkte fra den omkringliggende regionen, inkludert for eksempel de ferske sitronene og sjømaten. På Restaurant Grottino Azzuro, kan du være sikker på å nyte en herlig kveld med litt god mat. Restauranten serverer en rekke italienske retter. På den koselige Al Barilotto Del Nonno er gnocchi og bruschetta de absolutte høydepunktene. På LaTagliata kan du oppleve et unikt restaurantbesøk: lokalet er omgitt av natur og har ikke meny. Alle rettene er bestemt av de tilgjengelige ferske ingredienser.

 

Road Trip Positano Restauranter

For en elegant matopplevelse i en eksotisk atmosfære midt blandt klippene ved Amalfikysten, vil vi anbefale Al Palazzo. Husk å bestille på forhånd for å være sikker på at du får bord. Vi kan garantere at det vil være verdt det. Il Ritrivo er et ideelt sted for spesielt sultne kunder, store porsjoner og familievennlig stemning, noe som gjør at yngre gjester vil også være fornøyd. For noen drinker etter middagen, bør du ta turen til Next2.

 

 

 

  


Restaurant/Bar Priser Adresse
Grottino Azzurro £ Via Guglielmo Marconi 158, 84017 Positano, IT
Al Barilotto Del Nonno ££ Via Laurito 17, 84017 Positano, IT
La Tagliata £££ Via Monsignor Vito Talamo, 84017 Positano, IT
Al Palazzo ££££ Via dei Mulini 23, Hotel Palazzo Murat, 84017 Positano, IT
Il Ritrovo £££ Via Montepertuso 77, 84017 Positano, IT
Next2 £££ Via Pasitea 242, 84017 Positano, IT

   

Hotell og overnatting i PositanoLuksuriøse villaer og suiter tilbys i Positano. Det er imidlertid også rimelige men komfortable alternativer for mindre budsjetter. Et eksempel er Positano Art Hotel Pasitea. På Hotel Conca D'Oro kan du nyte en middag med levende lys på den flotte terrassen. Det fire-stjerners Hotel Posa Posa tilbyr et svært kostnadseffektivt opphold for besøkende, og ligger på høyden over byen. På Hotel Villa Gabrisa, vil du få din egen balkong med panoramautsikt fra rommet ditt. Budsjettbevisste designelskere vil finne det de leter etter på Villa Celentano.

For å virkelig oppleve hvordan det er å tilbringe natten i luksus, bo på Villa Tre Ville, og du vil vite hva det betyr å være en gjest på et topp hotell. Du kan finne din egen personlige paradis på Hotel Palazzo Murat. Hotellet ligger rett ved kysten, og er perfekt for par og familier. Når du er på jakt etter det beste, vil du ha truffet jackpot med fem-stjerners hotell Covo dei Saraceni. Overdådig innredde salonger, utsøkte restauranter, et spektakulært basseng og en bar med en terrasse vil gjøre ditt opphold uforglemmelig.

 
Campania Road Trip: Sorrento til Positano kart

 

Positano Kart

Kart og informasjon fra Google Maps

Vennligst følg gjeldende trafikkregler

 


Tilbake til toppen


Campania Road Trip Dag 4: Salerno

 

Salerno Road Trip

 

Attraksjoner, aktiviteter og natteliv i Salerno: Kjør langs den fantastiske Amalfikysten, gjennom middelhavslandsbyer og du vil ankomme i den historiske byen Salerno. Før du kommer til byen, kan du ta en svømmetur på Maioristranden, midt blandt de kystnære klipper, besøke fredelige Praiano, og oppleve den sjarmerende fiskerlandsbyen Cetara. Kjør din leiebil i Salerno på veien nær kysten for en av de vakreste kjøreturene i verden. Nyt tiden i Salerno - du er garantert et minneverdig opphold 

Byen Salerno ligger i den østlige delen av Amalfikysten og har sin egen unike historiske sjarm. Ikke gå glipp av Duomo de Salerno katedral. Gatene i Salerno er fylt med kafeer og butikker, og når du vandrer gjennom promenaden flyr tiden. Prøv en av båtturene som tilbys i Salerno, og fortsett din road trip til Salerno på vannet!

 

Amalfikysten Panorama

 

Restauranter i Salerno: Det er en ting vi kan love deg: utvalget av gode restauranter i Salerno er enormt. Dessverre kan vi bare introdusere deg for en håndfull av dem her. 

God pizza kan finnes nesten overalt i Italia. Men i Salerno kan du finne noen av de beste pizzaer i hele landet. Besøk Pulecenella Pizzeria eller Pizzeria Trattoria da Riccardo for en deilig pizza til en svært rimelig pris. Hvis du er ute etter et sted å nyte en herlig middag, er La Botte Pazza det beste alternativet, generøse porsjoner serveres med god vin. Ylas Creperie & Gastronomia tilbyr et stort utvalg av crepe-spesialiteter, med noe for enhver smak.

Salerno er også et flott mål for en kulinarisk opplevelse. På Botteghelle 65, vil du bli møtt av en nydelig rustikk atmosfære samt ferske ingredienser i alle retter. Det er ingen meny her, ettersom alle ingrediensene er ferske fra den omkringliggende regionen, og rettene er forberedt i henhold til hvilke ingredienser som er i sesong. Fisk- og sjømatelskere vil bli imponert over hva som er på tilbud på L'Unico, hvor besøkende vil bli overbevist av eiernes lidenskap for sjømat. Elegante omgivelser, god mat og hyggelig personale venter deg på Ristorante Cicirinella.


Restaurant/Bar Priser Adresse
Pulecenella Pizzeria £ Via Case Rosse 88, Fuorni, 84131 Salerno, IT
Pizzeria Trattoria da Riccardo £ Calata S. Vito 97, 84126 Salerno, IT
La Botte Pazza £££ Vicolo Giovanni Ruggi 3, Piazza Portanova, 84100 Salerno, IT
Ylas Creperie & Gastronomia ££ Via Luigi Guercio 86/88, 84134 Salerno, IT
Botteghelle 65 £££ Via Botteghelle 65, 84121 Salerno, IT
L'Unico ££££ Largo san Giorgio 14, Via Duomo, 84121 Salerno, IT
Ristorante Cicirinella ££££ Via Antonio Genovesi, 84121 Salerno, IT

 

Hotell og overnatting i Salerno: Når du bestiller hotellrom i Salerno, vil du ha mer tid til å se lokale attraksjoner og severdigheter. Hotel Grand Salerno tilbyr et moderne og stilig interiør, og ligger rett ved vannet. Du kan nå en rekke restauranter og barer med bare noen få minutters gange. For budsjett-bevisste reisende, som likevel ønsker å være komfortabel, anbefaler vi Novotel Salerno Est. Arechi. Dette sjarmerende og familievennlige hotellet ligger bare en kort kjøretur fra sentrum av byen, og tilbyr gjestene en gratis W-LAN-tilkobling, et svømmebasseng innendørs og utendørs, og en lekeplass for barn. Du vil ha et eksepsjonelt opphold på Villagio Tabu, som ligger i nasjonalparken Cilento og er omgitt av oliventrær.


Campania Road Trip: Positano til Salerno Amalfikysten kart 

 

Salerno Italia kart

Kart og beskrivelser er fra Google maps

Vennligst følg trafikkreglene


 

 

 

 

Velg oppholdsland
close