Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Road trip Catalonia Valencia

Catalonia Road Trip: Fra Barcelona til Alicante

 

Road Trip in Catalonia & Valencia: From Barcelona to Alicante

Mer enn 60 millioner turister strømmer til Spania hvert år. De fleste av dem vil ikke reise bort fra urbane områder og går dermed glipp av muligheten til å oppdage mer av dette imponerende og vakre landet. På den katalanske landsbygda kan du beundre romerske ruiner, pittoreske landsbyer og vinprodusenter, som alle fort gås glipp av under en pakkereise. Nyt følelsen av middelhavet på østkysten av Spania på en road trip gjennom Catalonia og Valencia - avslappet og lett med din egen leiebil i Spania fra Auto Europe. 

Din reise begynner i Barcelona, et sentrum for kultur, kjent for sin deilige katalanske mat, levende kunstscene og interessante arkitektur. For en komplett opplevelse av denne enorme avant-garde metropolen ville du trenger uker, hvis ikke måneder. Noen vil finne selve størrelsen på den urbane byen overveldende. Om du ikke liker storbyer er det bare å sette seg i bilen når som helst og kjøre til den pittoreske spanske landsbygda. Her kan du oppdage alle de stedene du ville gått glipp av på en pakketur. Se for eksempel de bølgende åsene i Tarragona som er omgitt av vakre vingårder og har en rekke middelalderattraksjoner å by på. Deretter kan du dra til Valencia, hvor mattradisjoner har funnet en fast plass i historien. Siste stopp på turen er den livlige havnebyen Alicante.

 

Mellom de vakre og labyrintiske gatene i Barcelona og de uberørte strendene i Alicante er det et stykke å kjøre men mist ikke motet; Med en komfortabel luksus leiebil i Spania blir avstanden en lek!  En leiebil fra Auto Europe er alltid praktisk, fleksibel og enkel å bestille! Nyt din road trip til Catalonia og road trip til Valencia med våre rimelige leiebiler!


Catalonia & Valencia Road Trip Oversikt  


 

Road Trip Catalonia & Valencia - Tarragona

 

 

Road Trip Catalonia & Valencia - Valencia
Road Trip Catalonia & Valencia - Alicante

 

Rute
AvstandReisetidHovedrute
Barcelona til Tarragona
97 km
1 time 24 minutterC-32
Tarragona to Valencia
259 km
2 timer 47 minutterAP-7
Valencia to Alicante
185 km
2 timer 6 minutterAP-7

 

Totalt:
541 km
6 timer 17 minutter

 


Road Trip i Catalonia & Valencia Dag 1 - Barcelona

 

Road Trip i Catalonia & Valencia Barcelona

 

Landemerker og attraksjoner i Barcelona:

Start din road trip i Barcelona. I Catalonias kulturelle sentrum, er den moderne arkitekturen fra den eksperimentelle Antoni Gaudí sannsynligvis det mest kjente landemerket. Det mest kjente av Gaudí verker, som faktisk ikke er ferdig ennå er det praktfulle Basilica de la Sagrada Família, inkludert i de fleste av turene.

Det er verk av den berømte arkitekten i hele byen. For å se alle trenger du minst en hel dag og den mest praktiske måten er selvfølgelig med en leiebil i Barcelona! Serpentineveggene i La Pedrera (eller Casa Milà), den fargerike fasaden av Casa Batllo og strålende mosaikken i Guell Park - alle disse verkene gjenspeiler Gaudis lekne syn på Barcelona. Casa Amatller og Casa Lleó Morera er sterkt anbefalt for Gaudis beundrere. Kunstelskere har mye å glede seg til ettersom Barcelona har rikelig med legendariske kunstverk inkludert verk av Pablo Picasso. Museo Picasso ligger i palasset La Ribera og holder en omfattende samling av malerier. Turistinformasjonen ved Plaça de Catalunya tilbyr også guidede turer gjennom gatene Picasso vokste opp i.

Andre attraksjoner inkluderer Boqueria-markedet og operahuset Gran Teatre, samt den verdensberømte La Rambla. I de trange gatene i den eldste bydelen i Barcelona, Barri Gotic (Det gotiske kvarteret) finner du Museu d'Història de Barcelona. Sportsentusiaster kan besøke Montjuïc, et kupert område utenfor sentrum for å nyte friluftslivet. Under sommer-OL i 1992, var dette den olympiske landsbyen. I tillegg er renessansefestningen Castell de Montjuïc vel verdt å se, så vel som de mange nærliggende museer. Besøk for eksempel Museu Nacional d'Art de Catalunya, Fundació Joan Miró.

Barcelona er kjent for å være travel og i festivalsesongen blir byen enda mer livlig! Midt på sommeren blir Dia de Sant Joan fargerikt feiret, mens slutten av september fører festivalen de la Mercè med seg. Vinkjennere vil kunne få et innblikk i kulturen bak Spanias svar på champagne, Cava, i Sant Sadurni eller i Vilafranca de Penedès. 

 

Restauranter, barer og nattklubber i Barcelona

Beste restauranter i BarcelonaKatalonske retter er hovedsakelig grunnlagt på bruken av varierte ferske råvarer. Takket være Barcelonas kystlinje, kan du også finne spesielt velsmakende sjømat på restaurantenes menyer. Hvis du ønsker å spare penger, bør du holde deg unna steder med høy turisttrafikk som La Rambla. Hvis du har lyst på et raskt måltid, prøv menyen på Elisabets restaurant, eller de alltid populære tapas på Pinotxo bar. Ekte gourmeter bør dra til La Ribera, hvor du finner en fristende tapasbar etter den andre. Start med Sagardi eller Taller de Tapas bar. Du finner tradisjonell paella på Xiringuito d'Escriba, hvor du kan nyte havutsikten mens du spiser. Alternativt kan du spise på El Suquet de l'Almirall.

 

Overnatting i Barcelona

Hvis du liker å shoppe tilbyr Rey Juan Carlos nær Avinguda Diagonal en ideell beliggenhet. Rommene er elegante og hagen skaper en koselig atmosfære utenfor hotellet. Det massive Princesa Sofia Gran Hotel er ikke bare sentralt, men har også en rekke komfortable fasiliteter. Hesperia Tower er et ultra-moderne hotell. Banys Orientals, på den annen side, gir deg mye for pengene - optimal for de på budsjett

Hvis du bestemmer deg for å avslutte din road trip her, lever bilen på Barcelona flyplass og ta et fly hjem derfra.


 

Planlegg: Reisetips Road Trip

Tilbake til toppen


Road Trip i Catalonia & Valencia Dag 2 - Tarragona

 

Road Trip i Catalonia & Valencia Tarragona

 

Attraksjoner i Tarragona:

Selv om reiseplanen for ditt opphold i Spania kanskje opprinnelig ble sentrert rundt de store byene, vil spanske landsbyer lett overbevise deg å endre ruten din. På den andre dagen fortsetter vi med road trip i Tarragona. Denne gamle havnebyen ligger mellom Barcelona og Valencia, her møter antikk sjarm Middelhavets modernitet. Du kan se mange gotiske og middelalderske severdigheter her. For eksempel kan du spasere langs Montblanc, en bymur fra det 14. århundre. Du kan lære mer om den religiøse historien i en av middelalderens klostre i regionen. Den godt bevarte Monestir de Santes Creus eller grandiose Monestir de Poblet er verdt mer enn bare et blikk

Tarragona vil også ta deg tilbake til antikken. De romerske ruinene ved Museu d'Historia de Tarragona og Museu Nacional Arqueologic da Tarragona vil fortrylle deg. I nærheten finner du et fantastisk landskap fullt av vinstokker. Hvis du ønsker å smake på regionens berømte rødvin Grenache, har du valget mellom to pittoreske steder, den mauriske landsbyen Siurana og de barokke ruinene av Escaladei, som begge lett kan nås med leiebil i Tarragona. Hvis turen faller i oktober, holdes Cast-festivalen i Tarragona, hvor lokalbefolkningen konkurrer om å lage det høyeste menneskelige tårnet. Hent en leiebil i Tarragona for maksimal fleksibilitet på reise.

 

Restauranter, barer og utesteder i Tarragona:

Beste restauranter Tarragona I byen, nær det romerske amfiteateret, kan du smake kreative tapas. Blodpølse med eplesaus og hamburgere med hjortekjøtt og karamellisert løk er bare to eksempler på deres uvanlige tilbud. På usedvanlig stilige AQ, kan du få eksperimentelle retter i en elegant atmosfære. Et annet alternativ er El Call de Montblanc hvor du kan spise mens du nyter et snev av historie. Menyen består av en blanding av katalansk og baskisk mat. Cal Mosso er nær Santes Creus og tilbyr sesongbasert snacks. I Siurana har du muligheten til å smake på lokal vin på El balcó del Priorat.

 Hoteller og overnatting i Tarragona


Det familiedrevne Hostal Fonoli ligger rett overfor Monestir de Poblet. Den praktiske beliggenheten gjør dette hotellet til et praktisk alternativ for alle reisende. Hvis du er villig til å betale litt mer mer for overnatting anbefaler vi å bestille et rom på La Siuranella i Siurana eller Cal Compte nær Escaladei. For den første kan du nyte en fantastisk utsikt fra balkongene på hotellet, for det andre vil du bo i en renovert villa fra 1800-tallet. Innenfor bygrensen finner du billige rom på Pensió Forum, de små men fargerike rommene har en fin utsikt over byens torg. 

 


 Tilbake til toppen


 

Road Trip i Catalonia & Valencia Dag 3 - Valencia


Road Trip i Catalonia & Valencia - Valencia

 

Attraksjoner i Valencia

I den viltvoksende byen Valencia er det ingen mangel på aktiviteter. Enten du er interessert i kunst og arkitektur, eller bare ønsker å ha en familieferie har Valencia attraksjoner for enhver smak og budsjett. En spesielt barnevennlig attraksjon er Ciudad de las Artes y las Ciencias (Kunst og Vitenskapsmuseet). Med sine 350 000 kvadratmeter er dette komplekset ikke bare et akvarium og et planetarium, men også et interaktivt vitenskapsmuseum og en konsertsal.

Parker din leiebil i Valencia og utforsk til fots. Under en hyggelig spasertur gjennom Barrio del Carmen, vil du ha muligheten til å ta noen fantastiske bilder. Arkitekturen i dette distriktet viser mange forskjellige påvirkninger. Fra romerske og gotisk stil til bygninger fra renessansen eller barokken. I katedralen, som legenden sier holder den hellige gral, er alle disse stilene forent - absolutt verdt å se! Fra Micalet-klokketårnet vil du også ha en flott panoramautsikt over byen. Hvis du ikke har fått nok av de omfattende samlingene på Montjuïc i Barcelona, og ønsker å se flere kunstneriske verk, kan du besøke Museo de Bellas Artes, der verker av alle kjente spanske artister som El Greco, Goya, Velázquez, Murillo og Ribalta vises.


Hvis din road trip til Valencia tar deg dit i løpet av våren, ikke gå glipp Las Fallas de San José. Et must på enhver road trip i Valencia er Museo Fallero.

 

Restauranter, barer og utesteder i Valencia: 

 

De beste restauranter i ValenciaDen berømte paellaen på La Pepica tiltrekker seg alltid turister, noen ganger kan du til og med sr en kjendis eller to. Hvis du foretrekker å nyte sjømat i en mer rolig atmosfære, dra til den rustikke Los Arcos med din leiebil i Valencia. La Alegria de la Huerta var tidligere bare et sesongmessig hotspot, men nå er det hele året. På menyen finner du tradisjonelle lokale retter med et bredt utvalg av tapas, risretter og fersk fisk. For et virkelig overdådig måltid, besøk Ca Sento og la deg imponere.

 

 

Hotell og overnatting i Valencia

På Ad Hoc kan du tilbringe natten i sjarmerende rom til en god pris. Du kan også spare penger med en sentralt beliggende innkvartering på Vincci Lys eller Pensió n Paris. Den stilige SH Inglés Boutique som ligger i det tidligere palasset til hertugen av Cardona er mer luksuriøst. Et annet luksuriøst alternativ er Hotel Las Arenas Balneario Resort, hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over havet. The Westin Valencia ligger med en praktisk, men rolig beliggenhet. Rommene er komfortable og oppfyller de høyeste krav.

For de som ønsker å avslutte sin reise her, anbefaler vi å levere bilen på Valencia Flyplass.

 

 


 Tilbake til toppen


Road Trip i Catalonia & Valencia Dag 4 - Alicante

 

Road Trip i Catalonia & Valencia - Alicante

 

Attraksjoner i Alicante

Etter de mange svingete veier i Catalonia og Valencia vil du fortsette din road trip til Alicante. Dette er også slutten av turen. Du er velkommen til å levere leiebilen på Alicante flyplass. Her kan du slappe av på en av de flotte strendene, nyte solen eller surfe. Playa del Postiguet er en svært populær strand, men hvis du er ute etter en litt mindre overfylt sted, kjør din leiebil i Alicante til Playa de San Juan, et mye bedre valg. Strandpromenaden Explanada de España er et perfekt eksempel på den den spanske skjønnheten ved Costa Blanca, og du kan nesteh ikke unngå å slappe helt av. Du bør ikke gå glipp av Castillo de Santa Bárbara, spesielt på grunn av den flotte utsikten over Alicante. I dette slottet fra det 16. århundre vil du også finne det nye Museo de la Ciudad de Alicante (MUSA), hvor du vil lære mer om historien til byen. I mellomtiden, dra på et besøk til Museo de Arte Contemporáneo de Alicante (MACA). Før du bestiller din leiebil i Alicante, anbefaler vi planlegger en tur til Guadalest for et fjellpanorama som vil ta pusten fra deg.

 

 

 

Restauranter, barer og utesteder i Alicante:

Beste restauranter i AlicanteBestill en herlig paella laget av ris, fersk fisk og sjømat på Piripi. På Mesó n de Labradores, på den annen side vill du bli oppløftet av dekorativ elveinnredning og velsmakende kroketter . Byens beste tapas serveres på elegante Dársena eller Nou Manolin. For kreative og innovative matretter, bestill bord på Don Carlos. Også middelhavsretter på koselige L'Atelier er sterkt anbefalt

 

 

 

Hotell og overnatting i Alicante:

Stilige Amérigo ligger i et tidligere dominikanerkloster , og tilbyr moderne rom med minimalistisk innredning. De ansatte på hotellet er regelmessig gitt toppkarakter av kundene. Hotel Albahía ligger rett ved strandpromenaden og inviterer deg til å slappe av i en fredelig middelhavsatmosfære . Du kan spare penger ved å bo på trendy Les Monges Palace. Rommene på Sidi San Juan er litt dyrere. Hvis du vil overnatte i nærheten av en strand, er du på rett sted på hotellet Melia'Alicante.


Tilbake til toppen

Velg oppholdsland
close