Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Road Trip til Gardasjøen

Road Trip rundt Gardasjøen: Fra Verona til Trento

 
Veneto Road Trip - Verona, Brescia, Trento

 

På din neste tur, bør du unne deg en reise rundt Gardasjøen og nyte en rekke spennende kulturelle og naturskjønne inntrykk på en av de vakreste innsjøene i Italia.

Oppdag denne ekstraordinære italienske regionen ved å kjøre langs steinete kystlinjer og fordype deg i det fortryllende italienske landskapet. Du er garantert en fantastisk opplevelse og din leiebil gir deg maksimal frihet og fleksibilitet. Vår road trip guide for en reise rundt Gardasjøen, gjennom Veneto, Lombardia og Trentino gir deg inspirasjon til turen.

Din spennende Italia road trip starter det øyeblikket du henter din leiebil i Verona, byen som forhåpentligvis vil etterlate et varig minne. Dette er byen hvor den mest berømte kjærlighetshistorien noensinne fant sted. Shakespeares Romeo og Julie har brakt Verona verdensberømmelse. Spaser gjennom de historiske gatene strødd med sjarmerende kafeer og kunstgallerier. Lenger vest, kan du slappe av på den sørlige kysten av den største innsjøen i landet og besøke byen Brescia før du begir deg ut på en spektakulær road trip ved  Gardasjøen.

Dene road tripen starter i Veneto-regionen og tar deg med på en av de mest imponerende ruter i hele verden. Motorveien slynger seg gjennom tunneler og langs klippene med god utsikt over innsjøen og de omkringliggende Alpene. Det er fantastiske muligheter for utflukter, varierte aktiviteter og sightseeing. Med bil forblir du uavhengig av offentlig transport, og reiser med total frihet. Planlegg din tur langs innsjøen med en eller to dager i Trento og opplev hvorfor reise med leiebil garanterer mer komfort og bekvemmelighet for din ferie ved Gardasjøen!

Vårt team hos Auto Europe har satt sammen en Gardasjø-reiserute, slik at du ikke går glipp av de beste attraksjonene og de vakreste stedene i Veneto i ferien. Lesd deg gjennom gjennom følgende avsnitt for å få et inntrykk av hva du kan forvente i Italia. Med vårt praktiske rutekart, blir din reiseplanlegging mye enklere! Planlegg ferien med hjelp fra Auto Europe og nyt opplevelsen til det fulle!

 


Road Trip oversikt gjennom Veneto, Lombardia og Trentino-Alto Adige


 

Veneto Road Trip Oversikt - Verona
Veneto Road Trip Oversikt - Brescia

 

Veneto Road Trip Oversikt - Limone
Veneto Road Trip Oversikt - Trento

 

 

 

Italy Road Trip avstand
RuterReiselengde i km
Gjennomsnittstid
Verona til Brescia Vakker kjøretur 892 Timer, 58 Minutter
Verona til Brescia (direkte)43.551 Minutter
Brescia til Limone sul Garda43.21 Time, 29 Minutter Lake Garda
Gardasjøen Vakker kjøretur
32
1 Time, 20 Minutter
Limone sul Garda til Triento49.41 Time, 43 Minutter
Total:214.57 Timer, 30 Minutter

 

 Planlegg på forhånd:  Reisetips for Gardasjøen

Tilbake til toppen


Din reise rundt Gardasjøen, Italia Roadtrip Dag 1: Verona

 

Veneto og Gardasjøen Road Trip

 

Ting å gjøre i Verona: De romantiske omgivelsene i Verona, Shakespeares Romeo og Julies by, tilbyr en fascinerende opplevelse midt i italiensk kultur og det fredelige landskapet i Veneto. Ved ankomst på flyplassen Verona " Villafranca ", bør du tillate deg selv litt tid til å bli kjent med noen av de beste attraksjonene og å oppdage den rike arven i dette klassiske velrenommerte området før du fortsetter din road trip til Verona. Test din kunnskap om middelalderhistorie og besøk de gamle romerske ruinene, for eksempel amfiteateret og arenaen, som ble bygget i det første århundre e.Kr. Selv i dag holdes det operaforestillinger her. Du kan beundre katedralen i Verona med skulpturer, utskjæringer og malerier fra det 8. århundre. Hvis du er ute etter en utfordring kan du klatre de 238 trinnene til toppen av  Lambertitårnet. Hvis du foretrekker å ta det med ro, bare ta heisen. Du vil bli belønnet med en fantastisk utsikt fra det høyeste punktet i byen.

 

Italy Road Trip Oversikt reisetips

En spasertur gjennom byen Verona vil presentere deg for de vakreste attraksjoner. Utforsk byen i ditt eget tempo. Spaser gjennom "Via Mazzini", Veronas fantastiske shoppingområde. Til lunsj, eller bare for en espresso innimellom slagene foreslår vi at du besøker Piazza Bra - Veronatorget. Besøk Julies balkong fra den berømte balkongscenen fra Shakespeares Romeo og Julie, eller ekte italiensk romantikk blant grotter og i hagene til Giardino Giusti. Våg å gå over broen til festningen San Pietro, som er plassert på en høyde med utsikt over byen. Her kan du nyte den spektakulære utsikten, mens sola går sakte ned bak silhuetten av bybildet. På bare en times kjøretur kan du nå Venezia.

 

             
De beste restauranter i Verona: Restaurantene i Verona vil fortrylle deg med unike retter. Grip sjansen og prøv ny og spennende mat. Når du besøker katedralen i Verona, bør du ta deg tid til en kaffe, milkshake eller en lunsj på Al Duomo. Ulike iskrembarer og kaffebarer tilbyr spennende kaffekreasjoner. L'Arte del Gelato er en av de beste stedene i byen. Dra dit for kremede italienske delikatesser etter at du har hatt et velsmakende måltid på en av byens berømte restauranter. På La Vecia Mescola inviterer det vennlige personalet deg til å nyte den romantiske atmosfæren med en fabelaktig utvalg av lokale og importerte viner. Blant andre delikatesser, prøv byens beste pizza på Ghiotto Takeaway. På litt over 1,5 timer med bil kan du nå Bologna, som har fått verdensomspennende berømmelse for sine tortellini!

 

 

Italy Road Trip Oversikt Restauranter

En stolt tradisjon for kulinarisk fortreffelighet er reflektert blant restaurantene i denne byen. Reisende blir neppe skuffet ved servering i noen av restaurantene i Verona. Oplev lidenskap for internasjonal mat på Borsari 36 , som serverer retter fra hele verden utarbeidet av Michelinstjernekokker . Hvis du foretrekker tradisjonell mat, reserver bord på restauranten Il Desco . Her får du oppfinnsomme kreasjoner med de ferskeste råvarer fra regionen, supplert med et godt utvalg av viner og champagner. 

 

Restaurant/BarPrisnivå
Adresse
Al Carro Armato£Vicolo Gatto 2, 37121 Verona, IT
Al Duomo££Via Duomo 7/a, 37100 Verona, IT
L'Arte del Gelato££Via Cappello 10, 37121 Verona, IT
La Vecia Mescola£££Vicolo Chiodo 4, 37121 Verona, IT
Ghiotto Take Away£Via Giuseppe Cesare Abba 13/G, 37126 Verona, IT
Borsari 36££££Corso Porta Borsari 36, 37121 Verona, IT
Restaurant Il Desco££££Via Dietro San Sebastiano 5/7, 37121 Verona, IT

 

Italy Road Trip Verona Oversikt Hotell

Verona Hotell og overnatting: I sammenligning med Venezia vil du få et hotellrom i Verona til en fantastisk pris, men spesielt i høysesongen bør du bestille tidlig nok. Alliance Hotel Verona ligger i nærheten av sentrum. Hotellet tilbyr komfortabelt innredde rom, restaurant, bar og gratis parkering. CTC Hotel Verona ligger bare en kort kjøretur fra sentrum av byen. Det er et rimelig fire-stjerners hotell med to fantastiske restauranter. Hvis du ønsker å utforske byen, ta en spasertur langs Via Forte Tomba og nå sentrum på bare noen få minutter. Hvis du ønsker å bo innen gangavstand fra alle attraksjoner i Verona uten å sprenge budsjettet, foreslår vi Piccolo Verona, som ligger i en rolig hage med en koselig atmosfære. Alternativt tilbyr Hotel Italia en sjarmerende klassisk atmosfære og smakfullt innredede rom.

Reisende som ønsker å nyte luksuslivet på ferie bør prøve det førsteklasses Hotel Due Torri som er spesielt populært blant operasangere for sine luksuriøse rom. Hoterllet vil glede selv de mest kresne gjester med sin elegante sjarm og uslåelig beliggenhet i gamlebyen. Hotel Gabbia D'Oro ligger med en fantastisk beliggenhet rett ved hjørnet av Piazza delle Erbe og tiltrekker seg reisende med sin dekadente og sofistikerte styling. Hotellet ligger i gangavstand fra de vakreste severdighetene og de mest populære kulinariske hotspots.

 

Gardasjøen Road Trip: Verona Ruter

 

Italia Road Trip Oversikt Verona rute kart

Kart og kjøreinstrukser fra Google Maps

Kjør alltid i henhold til trafikkregler og skilting.

 


Flere Reisetips
 

 

 

Din reise rundt Gardasjøen, Italy Road trip Dag 2: Brescia

 

Italien Road Trip Oversikt Veneto Brescia

 

Ting å gjøre i Brescia: Når du reiser fra Verona mot vest, kommer du til Brescia, ved den pittoreske Gardasjøen! Byen er kjent for sin sterke produksjonssektor, og har også en imponerende liste over bygninger som gjenspeiler gammel romersk arkitektur. Ta en kjøretur gjennom byen og utforsk de UNESCO-vernede attraksjonene som Capitol og klosteret San Salvatore eller nyt en fantastisk utsikt over byen og de omkringliggende fjellene fra slottet Castello di Brescia. Besøk den første skyskraper bygget i Italia på Piazza della Vittoria eller se gamle kunstgjenstander, inkludert hundrevis av Van Goghs tidlige verker, i Santa Giulia klosteret. Dusinvis av offentlige fontener og praktfulle eksempler på italiensk arkitektur er strødd over hele byen, og er bare en kort spasertur unna gjennom gatene i Brescia.

 

 

Italia Road Trip Oversikt Brescia Reisetips

Selv om Brescias popularitet har økt blant turister de siste årene har byen alltid klart å holde på den autentiske italienske livsstilen. Hvis du tar en road trip til  Brescia i mai bør du benytte anledningen til å delta (heller passivt som tilskuer) i den beryktede Mille Miglia-løpet. En gang i tiden var det et hastighetsrace for spenning og fare. I dag er det snarere en demonstrasjon av fine gamle biler som spenner over en distanse på 1000 miles. Hvis billøp ikke er interessant er det gode turmuligheter utenfor byen derdu kan beundre den fantastiske naturen ved foten av Alpene eller fortsette turen langs den spektakulære østlige kysten av Gardasjøen. Besøk Sirmione og Grotte di Catullo - gamle romerske ruiner, som ligger på en vakker halvøy. Den eneste tilgangen til de historiske ruinene består av å krysse en vindebro på Scaliger slott som stammer fra det 13. århundre.

 

Når du har fullført din turplanlegging, vil Auto Europe hjelpe deg med å få den garantert beste prisen på din leiebil i Brescia .

 
De Beste Restauranter i Brescia:   Restaurantene i Brescia tilbyr et variert utvalg av lokale mattradisjoner. For å prøve autentiske Brescianske retter bør du reservere et bord på Osteria Vecchio Botticino og prøve casoncelli med Burro Versato, Tortellini med kjøttdeig og salviesmør i parmesan. På Amarcord Piadineria Artigianale eller Zios Pizza Brescia får du en rask men solid lunsj. Du kan ta en velfortjent pause fra sightseeing her. Agora Café serverer utmerkede paninier og deilig espresso.

 

Veneto Road Trip Oversikt Brescia Restauranter

 
I Brescia finner du ikke bare restauranter med typisk italiensk mat, men også raffinerte kulinariske eksperimenter. Unn deg selv en romantisk middag på La Trattoria dal 1960 , eller sjømat på Officina del Mare Ristorante Castello Malvezzi har mat tilberedt med regionale råvarer. Er du ute etter den ultimate dessert? Ikke noe problem! Kjøp iskrem på Gelateria Prima O Poi, hyllet som den beste iskremen i byen.

 

Restaurant/BarPrisnivå
Adresse
Osteria Vecchio Botticino£££Piazzale Arnaldo 6, 25121 Brescia, IT
Amarcord Piadineria Artigianale££Via F. Ili Ugoni 16/A, 25100 Brescia, IT
Zio's Pizza Brescia£Via Rodolfo Psaro 23, 25128 Brescia, IT
Agora Cafe££Via dei Musei 75, 25121 Brescia, IT
La Trattoria dal 1960£££Via Milano 55, 25124 Brescia, IT
Officina del Mare££££Via Indipendenza 23, 25135 Brescia, IT
Ristorante Castello Malvezzi£££Via Colle S. Giuseppe 1, 25133 Brescia, IT
Gelateria Prima o Poi££Via Vittorio Veneto 49/A, 25128 Brescia, IT

 

Veneto Road Trip Oversikt Brescia Duomo

Overnatte i Brescia: Selv om området ikke anses å være et turistmål har Brescia flere kjente hoteller du kan utforske den sjarmerende gamlebyen fra i løpet av oppholdet. Hotel Cristallo tilbyr enkel, men elegant familievennlig innkvartering til en god pris og med en sentral beliggenhet. Bare et steinkast unna finner du Piazza Loggia og Santa Giulia-museet. Budsjettreisende bør vurdere Quality Hotel Continental Brescia eller Best Western Brescia. Hvis du ønsker å bo med stil, er Hotel Ambasciatori ideelt. Det har en elegant atmosfære og et bredt utvalg av rom. Hotellet ligger like ved en fredelig park, og du kan nå det historiske sentrum på bare noen få minutter til fots.

Hvis du utforsker Italia med leiebil, forblir du fleksibel med hensyn til valg av hotell og beliggenhet. Å kjøre en leiebil i Italia gjør at du kan nyte rolig innkvartering i mindre tettbygde områder utenfor byen. Hva med en tur til nærliggende Bergamo? Unngå den travle sentrumskjernen og ta en drink på Hotel Ulivi , blant de rullende åsene på den vakre bredden av innsjøen Iseo, hvis du foretrekker en fredelig harmoni med naturen.

Her har du enkel tilgang til naturen og det er det ideelle utgangspunktet for å utforske Gardasjøen. Unn deg selv en massasje på Lovere Resort & Spa. Om sommeren er hotellet et godt valg for golfere og om vinteren er det svært populært blandt skiløpere. I de mange små landsbyene i området er det mange koselige gjestehus mellom de to innsjøene i nærheten av Brescia - Iseosjøen og Gardasjøen.

         
Gardasjøen Road Trip: Brescia Ruter Oversikt

 

Italy Road Trip Oversikt Brescia Route Map

Kart og kjøreinstrukser fra Google Maps

Kjør i samsvar med lover og skilting

 


Tilbake til toppen


Din tur rundt Gardasjøen, Italia Roadtrip Dag 3: Limone sul Garda

 

 

Italiy Road Trip Oversikt Veneto Limone

 

Ting å gjøre i Limone sul Garda: Etter en kort kjøretur nord for Brescia langs vestkysten av Gardasjøen, vil du bli belønnet med en imponerende utsikt over de vakreste veiene i Italia. Ta en pause ved en av de mange innsjøbyene og la deg sjarmere av italiensk kultur. Utforsk Salo, Limone og Riva del Garda. Hvis du liker å være aktiv, ta terrengsykkel eller sdpaser langs de mange flotte stiene omgitt av åser og fjell med utsikt over kysten av Gardasjøen. Lei en båt eller kajakk eller prøv deg på ridning i Alto Garda Bresciano nasjonalpark. Er du ute etter eventyr? Windsurfing er en av de viktigste vannsportaktiviteter på Gardasjøen og tilbys i de fleste kystbyer.


Se den imponerende botaniske hagen i Toscolano Maderno eller ta fergen til Torri del Benaco og utforsk østkysten av Gardasjøen. Ferge er et populært transportmiddel mellom de mange vakre kystferiestedene på Gardasjøen. Vi foreslår en roadtrip til Limone sul Garda. Under oppholdet i Limone, kan du ta en ferge til Malcesine eller taubanen til toppene i Mount Baldo og beundre utsikten over hele regionen.

 

Veneto Road Trip Oversikt Gardasjøen

 
Hvert eneste sted rundt vannet har sin egen unike sjarm. Reis langs kysten av Gardasjøen med leiebil for ikke å gå glipp av noen av disse høydepunktene.

 

Veneto Road Trip Oversikt Limone

Limone Restauranter, barer og natteliv:  Vakkert situert mellom Venezia og Milano, er feriestedene på Gardasjøen alltid veldig populære blant turister. En av de viktigste grunnene er den gode maten. På restauranten Al Vecchio Fontec vil du få utmerket italiensk mat med fersk sjømat. Et variert utvalg av vin og utrolig naturskjønne omgivelser vil gjøre dette til en førsteklasses kulinarisk opplevelse. Bestill et bord på Restaurant Monte Baldo og prøv noe fra den utsøkte menyen basert på lokale råvarer og kjøtt fra regionen. Michelin-kokker tilbereder et spektakulært måltid du kan nyte med en uovertruffen utsikt. Planlegger du en tur for hele familien? På Restaurant Tovo vil du være mer enn velkommen. Det hyggelige personalet serverer rause porsjoner hjemmelaget pasta og autentiske italienske retter. For en rask lunsj og typisk italiensk kaffe, besøk baren Al Molo. 

Det brede spekteret av fabelaktige restauranter kan best utforskes med en leiebil i Limone. En sofistikert middag i en koselig, men stilfull atmosfære kan nytes på La Tortuga . Utsøkte spesialiteter som er ideelle for en spesiell anledning eller en romantisk kveld. Hvis du er småsulten og på utkikk etter en billig matbit, besøk Mordimi Panineria og prøv en typisk italiensk pizza sandwich med valgfri fylling! For en svært velsmakende dessert, dra til Cristallo Caffe Gelateria - det perfekte supplement til en herlig lunsj eller middag.

 

Restaurant/BarPrisnivåAdresse
Al Vecchio Fontec£££Via Corda 21, 25010 Limone sul Garda, IT
Restaurant Monte Baldo££££Via Porto 27/29, 25010 Limone sul Garda, IT
Restaurant Tovo££Via Tamas 17, 25010 Limone sul Garda, IT
Bar Al Molo£Via Porto 11, 25010 Limone sul Garda, IT
La Tortuga£££Via XXIV Maggio 5, 25084 Gargnano, IT
Mordimi Panineria£Via Parrocchiale 50, 25015 Rivoltella, Desenzano del Garda, IT
Cristallo Caffe Gelateria££Piazza Catena 17, 38066 Riva del Garda, IT

 

Veneto Road Trip Oversikt Limone Town

Overnatting i Limone: Hotellene rundt Gardasjøen tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter. Du vil finne alt ditt hjerte ønsker her - fra gratis sykkelutleie til spa-behandlinger. Tilbring en kveld på bredden av innsjøen på Lido Hotel . Et innendørs svømmebasseng, tennisbaner og spa-behandlinger er inkludert i hotell-tilbudet. Dessuten er alt bare en kort spasertur fra sentrum av byen. Du kan få et rimelig opphold på Hotel Florida eller Hotel Coste , som begge har en ideell beliggenhet i sentrum og komfortable rom som tilbys til en rimelig pris.

 

Hvis du vil ha luksus, anbefaler vi det femstjerners Park Hotel Imperial. Fordyp deg i ro på et dekadent spa-senter omgitt av panoramautsikt, restauranter og barer.


Siden en leiebil i Italia vil gi deg fleksibilitet, bør du benytte anledningen og utforske de fantastiske hotellene rundt innsjøen. Skal du reise i en gruppe? I dette tilfellet er innkvartering i en villa den perfekte løsningen. Ville Montefiori Garda har tre moderne villaer med utsikt over innsjøen til rimelige priser, mens Villa Luisa Resort er ideelt som base for fotturer og sykkelturer i en rolig og landlig beliggenhet blant vakre olivenlunder og vingårder. I Toscolono Madero, ligger Hotel Eden i umiddelbar nærhet til fergeterminalen, havnen og promenaden. For å spare penger kan du bo på en av de mange campingplassene som ligger vakkert til i naturen.


Gardasjøen Road Trip: Limone Route Oversikt

 

Italy Road Trip Oversikt Limone Route Map

Kart og kjøreinstrukser fra Google Maps

Kjør alltid i henhold til trafikkregler og skilting


Tilbake til toppen


Din reise rundt Gardasjøen, Italia Roadtrip Dag 4: Trento

 

Italy Road Trip Oversikt Veneto Trento

Ting å gjøre i Trento: Fortsett Gardasjø-turen mot nord til pittoreske Trento. Byen er en oase med en fantastisk panoramautsikt over landskapet i Sør-Tyrol. Trento tilbyr et bredt spekter av friluftsaktiviteter. Parkene og landskapet byr på fantastiske muligheter for fotturer, sykling og å utforske naturen. Om det er sommer bør dui klatre opp til Monte Bondone for å besøke den botaniske hagen " Viote Alpine ". Om vinteren kan du teste skiferdigheter i Paganella Ski Resort i Dolomittene. Nye naturen på din road trip til Trento.

 

Veneto Road Trip Oversikt Trento Dolomites

 

Veneto Road Trip Oversikt Trento Reisetips

Sammen med fantastiske friluftsmuligheter forblir også sentrum av Trento uforglemmelig. Den sjarmerende arkitekturen og historiske bygninger som katedralen " San Vigillio " og kirken " Santa Maria Maggiore " venter bare en enkel spasertur gjennom byen. Renessanseskulpturer på Piazza Duomo inviterer deg til å stoppe for en deilig espresso mens du beundrer de fantastisk bevarte detaljene i fresker, kunst og skulpturer som for eksempel Neptuns fontene. Ta deg tid til å besøke slottet Buonconsiglio, bygget i gotisk stil, og utforsk museet inne i slottet. De nyere hotellene og bygninger i Trento har blitt bygget i en moderne stil og designet av berømte italienske arkitekter. Trento er et hotspot for vitenskap og teknologi i Italia. Dra til Museo delle Scienze (MUSE) i hjertet av byen. En leiebil i Trento. gir deg frihet på reise.

 
De Beste Restauranter i Trento:   Du finner et bredt utvalg av restauranter i alle prisklasser i Trento. På Pizzeria da Albert får du fantastisk pizza med ferske råvarer fra regionen. Vegetarianere vil elske det kreative tilbudet på den moderne bistroen Moki, som ligger i en moderne atmosfære i hjertet av byen. Osteria Vineria San Martino tilbyr god mat og håndplukkede viner til fornuftige priser. For utmerket atmosfære og mat, dra til Ristorante Antica Trattoria Due Mori.


Trento er kjent for sine utsøkte restauranter i hele Italia. Legg ut på en kulinarisk reise på restauranten Locanda Margon , påvirket av fransk og italiensk mat, og nyt utsikten over vingårdene i Trento. Hvis du er eventyrlysten og ønsker å prøve de ekstraordinære modifikasjoner av italienske klassikere og spesialiteter anbefaler vi et måltid på Osteria Il Cappello. Ikke glem dessert! Det er mange isbarer i Trento, men Fior di Gusto er kanskje den mest populære.

 

Restaurant/BarPrisnivå
Adresse
Pizzeria da Albert£Via Bernardino Bomporto 2, 38122 Trento, IT
Moki££Via Malpaga 20, 38122 Trento, IT
Osteria Vineria San Martino££San Martino 42, 38122 Trento, IT
Ristorante Antica Trattoria Due Mori£££Via San Marco 11, 38122 Trento, IT
Locanda Margon££££Via Margone 15, 38040 Trento, IT
Osteria Il Cappello££££Piazzetta Bruno Lunelli 5, 38122 Trento, IT
Fior di Gusto£££Via Grazioli 8, 38122 Trento, IT

 

Overnatte i Trento:  Som et viktig senter for næringsliv og handel, er hotellene i Trento primært rettet mot forretningsreisende; Det er nok av enkle, men komfortable og rene rom. På Best Western Quid Hotel Trento vil du få rimelig og god service. Hotellet er beleilig plassert innen gangavstand fra sentrum, og tilbyr moderne design og romslige rom. Bare en kort spasertur fra noen av de beste attraksjoner og restauranter i Trento ligger Grand Hotel Trento på Piazza Dante! Begge hotellene har fire stjerner, og tilbyr god kvalitet til gode priser!


For et luksuriøst opphold er et stort antall feriesteder i Trento og de omkringliggende fjellene tilgjengelig. Du kan beundre den fantastiske utsikten fra Monte Bondone og la deg bli bortskjemt på Le Blanc Hotel & Spa. Et ennet alternativ er å oppleve den rustikke sjarmen til La Canonica i stille omgivelser borte fra Trento sentrum.

Gardasjøen Road Trip: Trento ruteoversikt

 

Italy Road Trip Oversikt Trento Route Map

Kart og kjøreinstrukser fra Google Maps

Allltid kjør i henhold til trafikkregler og skilting

Velg oppholdsland
close