Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Kompakt | Auto Europe

 

 

Leiebil Kompakt Europa

 

 

Leiebil i kompaktklassen verden over

 

Kompakt leiebil med Auto Europe

En leiebil i Kompaktklassen er perfekt for en liten familie som ønsker en romslig og prisgunstig leiebil. I Europa tilhører bilmodeller som W Golf og Opel Astra, hvis størrelse er sammenlignbar med Ford Focus i Kompakt-kategorien. Disse kjøretøyene har god plass til 4 personer og god bagasjeplass. Det romslige bagasjerommet har god plass til tre mellomstore kofferter eller reisebager og disse bilene er ideelle for en tur for eksempel til Paris.

 

Om å leie en Kompakt

 

Leiebil i Kompaktklasse

Kompakt er muligens den beste leiebilen for turer i Europa. En kompakt glir enkelt gjennom de trange gatene i gamle europeiske byer, mens det fortsatt er god plass til å reise komfortabelt for opp til fire personer. Les mer om flåten av biler i Kompakt kategori og velg en av våre kompakte leiebiler - en av de beste måtene å oppleve Europa på, både i og utenfor byer som Barcelona. Er du klar for å reise? Da booker du enkelt en leiebil i kompaktklassen gjennom vår søkemotor!

 

 

Hva er en Kompakt?

 

Kompakt; ikke for stor, og ikke for liten. I motsetning til en mini eller økonomi har en kompakt god plass til en familie på 4, på grunn av dette i kombinasjon med den lave prisen er Kompakt vår mest populære og mest bestilte kategori.

 

Den første amerikanske Kompakt ble introdusert i 1950, Nash Rambler. Klassiske små familiebiler har vokst i popularitet siden 60-tallet, rett og slett fordi de er mindre enn store familiebiler og likevel rommer det man trenger. Som regel har bilutleierne i europeiske byer flere biler i kompaktkategorien tilgjengelig.

 

Lei en Kompakt og nyt fordelene

 

Siden kompaktbilen ble introdusert har den vokst i popularitet. Forbrukerne som velger disse bilene ønsker en liten bil uten å gi avkall på komfort og god lagringsplass. For den som liker det enkelt og praktisk med god plass til passasjerer og bagasje.

 

Smale gater i Europa

Denne kategorien har nok innvendig plass for passasjerer og romslig bagasjerom. Kompakte biler er ideelle dersom du ønsker god plass og en behagelig kjøreopplevelse.

 

Kjøretøy i den kompakte klassen har høyere sikkerhetsstandarder og noe større drivstoffeffektivitet. Selv om forbruket er litt større enn en liten bil, er det verdt å bestille en kompakt, spesielt hvis du ønsker å føle deg trygg og komfortabel på reisen.

 

 

Spesielle funksjoner i Kompakt-biler

Kompakt Bagasjeplass

 

Auto Europe tilbyr et stort utvalg passende utstyrte kompaktbiler. Vi tilbyr kompaktbiler med 2 til 4 dører og alt fra en liten combi til en med mer bagasjeplass. Vi tilbyr også elegante Sedaner og til og med kompakte SUVer i denne klassen. I tillegg tilbyr vi våre kunder flere gratis oppgraderinger til neste høyere kategori eller med bedre utstyr. Den fullstendige oversikt over gratis oppgraderinger finner du i vår søkemotor.

 

Book den beste og tryggeste leiebilen i Kompakt-klassen

 

Auto Europe tilbyr flere av Europas beste bilmerker i kategorien kompakt. En av de tryggeste bilene i denne kategorien er en 4-dørs Mercedes A-Klasse med en luksus kombikupé og manuell og automatisk girkasse. Mercedes A-klasse har utmerket drivstofføkonomi og ble tildelt A+ i effektivitetsklasse. Den maksimale hastigheten med motoren R4 er 180 km/t. Med denne bilen reiser du komfortabelt til forretningsavtaler i for eksempel Marseille.

 

Et annet populært merke i Kompakt-kategorien er en 4-dørs Ford Focus. Drivstoffeffektiviteten og den romslige cockpiten gjør denne bilen til en av de mest populære blandt billistene. Den kompakte bilen er tilgjengelig med både manuell og automatisk girkasse og med ca 14m³ plass til passasjerer.

 

Book en kompakt leiebil med Auto Europe

For en romantisk reise for to egner en 2-dørs Citroen DS3 seg perfekt. DDS3 tilbys også som en kompakt kombikupé og cabriolet saloon. Med sitt åpne tak er bilen perfekt for en reise langs Amalfi-kysten. Bilprodusenten Opel har også noen flotte alternativer for deg som ønsker en Kompakt. For eksempel Opel Astra med sitt økonomiske drivstoff-forbruk. Den er det perfekte valget om du skal kjøre mye.

 

 

 

De beste Kompakt-leiebilene hos Auto Europe

 

Velg en kompakt-leiebil gjennom Auto Europe og dra nytte av våre lave priser. Vi garanterer beste pris på leiebil, ikke bare i Europa men i hele verden. I kompakt-klassen finner du førsteklasses, moderne biler som tilfredsstiller behovene til enhver billist. Sammenlikn våre priser online eller kontakt oss på vårt gratisnummer: 800 24 909.

 

Lær mer om våre bilkategorier

 

Velg oppholdsland
close