Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Leiebil Luksus | Auto Europe

 

Eksklusive leiebiler med Auto Europe Luksus leiebil

 

Eksklusive leiebiler verden over

 

Luksus leiebil

Når du velger en av våre eksklusive leiebiler får ferien umiddelbart det lille ekstra. Selv om ferien allerede lover å bli helt fantastisk vil en av våre luksusbiler gjøre din ferie på den franske kysten i Nice til en drømmeferie.

 

Velg fra øverste hylle: Hvilken drømmebil velger du? Mulighetene er ubegrensede! Auto Europe har et utrolig utvalg av luksusbiler til laveste pris. Start ditt søk og få et gratis online tilbud.

 

Søker du en helt spesiell bil? Kontakt oss på 800 24 909 og vi vil gjøre vårt beste for å sette deg bak rattet på drømmebilen -verden over. Fra Buggati Veyron til Maclaren MP4-C - Du bestiller - vi leverer!

 

Luksus leiebil: Ditt livs kjøreopplevelse

 

Luksus leiebil

De fleste opplever aldri spenningen ved å kjøre en eksotisk bil. For de aller fleste er disse bilene rett og slett altfor dyre. Den gode nyheten er; ventetiden er over og du har fortjent å sitte bak rattet i en slik bil. Få hoder til å snu seg når du kjører din luksusbil langs kysten på vei til hotellet. I vårt store utvalg luksusbiler kan du velge din drømmebil til en brøkdel av prisen du betaler andre steder.

 

 

En Ferrari eller annen luksusbil kan koste hundetusener, om ikke millioner av kroner og for en spesiell grunn: Disse eksotiske bilene er motoriserte kunstverk som gir sin sjåfør et adrenalinkick ikke ulikt et fallskjermhopp. Opplev det ultimate kicket når du trykker ned gasspedalen og hører brølet fra motoren mens du suser nedover veier. Legendariske italienske er kun et klikk unna! Det kan vel ikke bli bedre?

 

Eksotiske leiebiler fra Auto Europe

 

Auto Europe formidler et stort utvalg luksus leiebiler, ifra Bentley og Rolls Royce til Ferrari og den ultimate luksusbilen; Lamborghini. Den største utfordringen er å velge en! For å hjelpe deg i avgjørelsen presenterer vi 4 eksklusive merkevarer under. Vi har tatt hvert individ under mikroskopet og oppsummerer de viktige detaljene.

 

Book en Ferrari 458 Italia

 

Ferrari 458 Italia leie Auto Europe

 

Den mest perfekte bilen Ferrari har skapt er uten tvil Ferrari 458 Italia. Luksusbilenes svar på Mona Lisa. V8 motoren er utstyrt med ikke mindre enn 562 hk og 570 nm dreiemoment. Denne fantastiske bilen har dermed nok utstyr og grep til å få selv den roligste sjåfør til å føle seg som en racerfører. Lei denne bilen til din neste ferie i Madrid.

 

 

 

 Book en Lamborghini Aventador

 

Lamborghini Aventador leie Auto Europe

Lamborghini har alltid vært en paria i superbil-verdenen. Den dristige designen, den endeløse jakten på makt og mangelen på interesse for racing har ført til oppdretten av biler som mer likner romfartøy. Hvis Ferrari er bilprodusentenes Leonardo DaVinci er Lamborghini Jackson Pollock.

 

 

Lamborghinis siste tilskudd til en allerede imponerende flåte superbiler er 500 kilo tunge Aventador. Lamborghini Aventador kan skryte av en 6,5 Liter-V12 Motor med 690 hk og et dreiemoment på 690Nm. Kanskje ikke et mesterverk på linje med Ferrari 458 Spider, men den vekker en følelse av nostalgi og presser grensene for det som er mulig.

 

Book en Bentley Continental GTC

 

Bentley Continental gtc leie Auto Europe

Produsenten Bentley har våget seg inn i verdenen av superbiler med sin Continental GT-serie. Bentley Continental GTC ("C" står for kabriolet) inneholder all dekadensen som forventes av Storbritannias ledende luksusbil-produsent. Med en massiv turbo tomotors V12 og 567 hk akslererer Bentley Continental GTC i utrolige 4,8 sekunder fra 0 til 100.

 

 

Continental GTC skiller seg fra andre eksotiske biler ved at den kombinerer nytte og komfort. Med 4 seter, Bagasjeplass og et interiør som kunne gjort James Bond misunnelig er London det perfekte stedet å prøve den ut. Bentley Continental GTC passer for den som vil oppleve kraften i en superbil uten å gå glipp av den komfort og lukus som ofte blir neglisjert i jakten på vektreduksjon og de høye hastighetene.

 

 

Book en Porsche 991 Carrera S

 

 

Porsche 991 Carerra S leie Auto Europe

Porsche er ikke kjent for sin innovative og ekstravagante styling. Porsches mentalitet er: "Når det virker, hvorfor endre på det?". En del av det som gjør Porsche 991 Carrera S så spesiell er nostalgien, at 991 fortsatt føles og ser ut slik den gjorde dan den ble introdusert i 1963 - bare mer luksuriøs. Porsche 991 regnes som en av de største bilene gjennom tidene, og til tross for den subtile utforsmingen er stylingen ikonisk og 991 kan konkurrere med de beste.

 

 

Den lille, men kraftige 6-sylinders motoren gir imponerende 400 hk og når en maksfart på 308 km/t. Denne lille giganten akslererer fra 0 til 100 på 4 sekunder. Når du ønsker en kjøreopplevelse som aldri før, ved å kjøre switchbacks med laser-liknende presisjon er 991 den perfekte bilen for deg. Ingenting vekker nostalgi og hjertebank på samme måte som å sittebak rattet på en Porsche 991 - den ultimate bilen for den ultimate sjåføren.

 

Eksklusiv leiebil gjennom Auto Europe

 

Det er mange grunner til å booke en luksus leiebil - men kun en ekspert - Auto Europe. Gjør din neste ferie til en unik opplevelse med vår prisgaranti og et ubegrenset utvalg av eksotiske leiebiler i Europa og resten av verden. Ønsker du mer informasjon om leie av eksklusive biler? Ring oss i dag på vårt gratisnummer: 800 24 909. Vi er tilgjengelige 365 dager i året.Uansett hvor du befinner deg er Auto Europe klar til å hjelpe!

 

Trenger du mer inspirasjon?

>> Våre leiebiler i luksus-og sportsbil-kategorien

 

Lær mer om våre bilkategorier

 

Velg oppholdsland
close