Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Økonomi | Auto Europe

 

Økonomi Leiebil i Europa

 

Leiebil i Økonomi-klasse med Auto Europe

 

Økonomi Leiebil

Økonomi er perfekt for reisende som planlegger mindre turer med bil på reisemålet. De passer godt for studenter, par og små familier med lite bagasje på grunn av lavt drivstofforbruk. En av de mest utbredte bilene i Økonomi-klasse i Europa er Volkswagen Polo. Avhengig av tilgjengelighet kan en økonomi komme med manuell girkasse, automatgir, bensinmotor eller dieselmotor. Bilen rommer opp til fire personer, to reisevesker i middels størrelse og et kolli håndbagasje. Lei en en drivstoffbesparende og komfortabel bil i økonomiklassen med Auto Europe.

 

Om å leie en bil i Økonomiklasse

 

Uansett hva du planlegger i ferien stiller Auto Europe gjerne som din reisepartner. En bil i Økonomiklassen tar deg enkelt fra sted til sted for eksempel i Faro. Vi kan tilby et bredt utvalg av leiebiler i kategorien Økonomi. Dersom du skal reise over lenger avstander er en økonomi perfekt for en eller to voksne, mens for små reiser rundt på feriestedet er er den også et godt og rimelig alternativ for en liten familie.

 

Hva er en bil i Økonomi-klasse?

 

Reise med Økonomi i Europa

 

Økonomi er en av de mest populære kategoriene i Europa. Den er kompakt, billig og likevel trygg. Videre er motoren gjerrig på drivstoffet, men fortsatt kraftig nok til å takle fjellveier, for eksempel på Sicilia.

 

 

 

 

 

 

Historien om Økonomi

 

I de første årene av bilens historie var det å ha bil en luksus for de velstående. Dette endret seg i 1908 med innføringen av Ford Model T. Den første bilen i Økonomi-klasse er beskrevet av Henry Ford som den første rimelige bilen, som ble justert til behovene til forbrukerne den gangen. Gjennom årene har markedet for denne bilkategorien vokst kraftig. Bilprodusenter over hele verden produserer i dag små, effektive biler. 

 

Fordeler og ulemper ved Økonomiklassen

 

Trange gater i Europa

Fordelen ved en økonomi er i første omgang hvor rimelige disse bilene er å kjøre. Et stopp på bensinstasjon er aldri avskrekkende når du kjører en økonomi, og du har mer lommepenger til ferien.

 

En annen fordel er den kompakte størrelsen. I de fleste tilfeller vil du enkelt finne parkeringsplass til din leiebil i Økonomiklassen, og spare deg selv stress og tid.

 

Ulempen ved den kompakte størrelsen er imidlertid den begrensede lastekapasiteten. Hvis du planlegger å reise med mye bagasje, anbefaler vi at du reserverer en høyere kategori. Ofte er den ekstra kostnaden til neste kategori svært lav.

 

 

 

Spar på reise med en Økonomi

 

Drivstoff Økonomi

Når det gjelder å velge bil i økonomiklassen til ferien er lavt drivstofforbruk trolig en av de viktigste faktorene. Auto Europe tilbyr derfor sine kunder mange drivstoffeffektive biler som for eksempel Volkswagen Polo. En annen populær bil i økonomiklassen er Fiat 500, som er litt livligere, men fortsattt billig i drift. For dem som trenger litt mer plass anbefaler vi å bestille en økonomi kombinasjon, som for eksempel Seat Ibiza Kombi. Denne lille bilen med 4 dører har et større bagasjerom enn en normal økonomi og er derfor velegnet på familieturer for eksempel i Marseille .

 

 

 

 

Book en Økonomi med Auto Europe

 

Økonomi Leiebil

Auto Europe samarbeider med kjente bilutleiefirmaer verden over og kan derfor tilby et stort utvalg av biler i Økonimiklassen og andre bilkategorier. Dra nytte av våre gunstige tilbud og muligheten for å endre eller avbestille din booking gratis opp til 48 timer før avhenting. Ved spørsmål eller ønske om mer info om våre tilbud kan du kontakte oss på vårt gratisnummer 800 24 909

 

 

 Lær mer om våre bilkategorier

 

Velg oppholdsland
close