Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Road trip i Sør-Tyrol

Sør-Tyrol Road Trip: Fra Bolzano til Livigno

 

Stelviopasset Road Trip - Tyrol, Alto Adige, Bolzano, Livigno

 

Gjør deg klar for en praktfull utsikt over Alpene på road trip i Sør-Tyrol! Oppdag regionens sanne skjønnhet og opplev Alpene som aldri før på denne helt spesielle bilturen gjennom Sør-Tyrol.

Vår rute begynner med fjell og vakre veier for deg og din leiebil i Sør-Tyrol. Besøk spennende museer, kunstgallerier og ukentlige markeder. Beundre vinmarker og de snøhvite Alpene du vil passere på veien, og ikke glem å gjøre et stopp i den vakre landsbyen Merano. Dra deretter til Italias høyeste fjellovergang, Stelviopasset.

Auto Europe har satt sammen en rekke tips for din road trip, slik at du kan være sikker på at du ikke går glipp av noen av de beste severdighetene. Vår rute er lagt opp på en slik måte at du bør ha nok tid på hvert reisemål å kunne reise i ditt eget tempo og nyte hvert sted. I hvilken rekkefølge du besøker våre anbefalte reisemål er selvfølgelig opp til deg - det er så mye å se og gjøre i Sør-Tyrol at våre tips bør bare fungere som en rettesnor og ikke en strengt program. Som mobilitetsspesialist for ferien, ønsker vi å tilby deg de beste biler for din road trip i Sør-Tyrol .

 

 

Italia Road Trip Bolzano
Italia Road Trip planlegger Stelvio

 

Italia Road Trip planlegger Bormio
Italia Road Trip planlegger Livigno 

 

 

Sør-Tyrol Road Trip Distances
DestinasjonerAvstand (km)Ca. reisetid
Bolzano til Stelviopasset1042 timer 12 Minutter
Stelviopasset to Bormio2031 Minutter
Bormio til Livigno3254 Minutter
Lago di Livigno
8.622 Minutter
Total:1713 Timer 58 Minutter


Planlegg på forhånd: Reisetjenester for din road trip i Sør-Tyrol

 

Tilbake til toppen


Sør-Tyrol Road Trip Dag 1: Vakre Bolzano

 

Road Trip Italia Bolzano
 
Italia Road Trip planlegger Bolzano Reisetips

Ting å gjøre i Bolzano: Ved ankomst til Bolzano flyplass vil du allerede være omgitt av Alpene. Foruten det fantastiske omkringliggende landskapet er  Bolzano er hjemmet til dusinvis av fantastiske museer og en rekke musikkfestivaler. Besøk det arkeologiske museet og se den berømte mumien av ismannen Ötzi, eller se en opera, ballett eller musikal på en av de lokale teatrene. Du kan også reise rundt blandt de historiske severdigheter som Runkelstein slott, Dominikanerkirken eller Maretsch Castle, eller kjøpesentre og italienske motebutikker.

Ikke gå glipp av den fantastiske utsikten, tusenvis av meter over havet på Renon taubanen. I desember kan du besøke de vakre julemarkedene. Du kan oppleve den sjarmerende beliggenheten og atmosfæren i Bolzano med letthet ved å bestille en rimelig leiebil i Bolzano fra Auto Europe

 

De beste restauranter, barer og natteliv i Bolzano: Byen byr på et stort utvalg av forskjellige kulinariske opplevelser. Fra kinesisk hurtigmat til gourmetrestauranter, er det noe for enhver smak og budsjett. Mat fra Bolzano er i hovedsak en blanding av italiensk, østerrisk og tysk mat. Snackbarer tilby tyske pølser, og andre spesialiteter kan nytes på tyrolske restauranter. Sørg for å besøke et av de store pizzarestaurantene som for eksempel Spizzico, hvor du kan nyte en rask lunsj. Kresne foodies bør prøve Zur Kaiser med sine kjendiskokker.

Uteserveringer og vinbarer er svært populære i Bolzano, og man kan ofte også nyte et deilig og rimelig måltid på en av disse etablissementene. Forsterbrau, Hopfen & Co og Paulaner Stuben er gode eksempler, for å nevne noen. I tillegg til barer og uteserveringer, kan du nyte Bolzanos natteliv på klubber som Halle28 og Miro.

 

Restaurant/BarPrisAdresse
Casa Al Torchio££Via Myseost 2/A Museumstr., 39100 Bolzano, IT
Spizzico£Via Museo, Piazza Erbe, 39100 Bolzano, IT
Zur Kaiserkron££££Piazza della Mostra 2, 39100 Bolzano, IT
Forsterbrau Central£££Via Goethe 6, 39100 Bolzano, IT
Hopfen & Co. Wirsthaus & Brauerei££Obstplatz 17, 39100 Bolzano, Italia
Paulaner Stuben£Via Argentieri 16, 39100 Bolzano, IT
Halle28£££Via Macello 28, 39100 Bolzano, IT
Miro£££Via Campiglio, Kampillerweg 1, 39100 Bolzano, IT


Overnatting i Bolzano: Reiselivsnæringen er godt etablert i Bolzano og den omkringliggende regionen. Det er derfor ingen overraskelse at overnatting tilbys på ethvert prisnivå og tilsvarende besøkendes behov. Citta di Bolzano Stad, som ligger midt i sentrum av byen, og tilbyr god kvalitet til en rimelig pris er et av de beste alternativene for reisende. Det fire-stjerners Garden Premstaller er også et alternativ, og rimelig priset for servicenivået. Fra hotellet kan du lett nå alle de viktigste severdighetene i byen. Det luksuriøse Parkhotel Laurin er perfekt for gjester med kresen smak. Hotellet ligger i den historiske delen av byen, der det er omgitt av en vakker park. Rommene i Hotel Greif ble utformet av lokale kunstnere. Dette fire-stjerners hotellet tilbyr også gjestene uvanlig interiør og god service. Alle disse alternativene er flotte steder å samle krefter etter din road trip til Bolzano!


Sør-Tyrol Road Trip Bolzano Kart

 

Tyrol Road Trip planlegger Bolzano Kart

Kart og kjøreinstrukser fra Google Maps

Følg alltid trafikkreglene

Flere reisetips

Tilbake til toppen


 


Sør-Tyrol Road Trip Dag 2: Hårnålsvingene i Stelviopasset

 

Italia Road Trip planlegger Stelvio

 

Turistattraksjoner, aktiviteter, ruter: Test grensene for din bil eller en luksusbil under kjøreturen gjennom krappe kurver i Stelviopasset, eller ta det med ro og nyt den fantastiske utsikten over dalen som du får fra med en leiebil i Stelvio.

 

Tyrol Road Trip Stelviopasset Hårnåler

Ta en pause fra din road trip i Stelviopasset og stopp i en av de små landsbyene for en pause. Mange morsomme aktiviteter tilbys i denne regionen: i sommer kan du gå fotturer eller campe, eller leie truger om vinteren og utforske fjellene. Du kan også oppleve den lengste akebakken du noen gang vil prøve - nesten 3 km skrekkblandet fryd!

 

 

Avslutt en dag med moro og aktiviteter med varm drikke i en jacuzzi på en av regionens spas. Du vil raskt skjønne hvorfor denne regionen er en av de mest populære i de italienske Alpene.

De beste restaurantene i nærheten av Stelviopasset: I denne regionen er det også fantastiske steder å nyte litt god mat. Lokale pizzeriaer, for eksempel Pizzeria Cafe Panorama eller Pizza Point er gode valg. Eurobar Prad er et flott sted å avslutte dagen. Vi anbefaler også at du prøver den lokale baksten på Cafe am Platzl eller Niederl Astor & Co. De lokale eplestrudeler må du ikke gå glipp av!

Ditt første stopp i retning av Stelviopasset er tilstøtende landsbyen Gomagio. Dette fredelige reisemålet er hjem til mange familiedrevne, innbydende restauranter. Hotel-Restaurant Gallia, for eksempel, serverer typiske tyrolske spesialiteter i en elegant atmosfære. Når du kjører videre sørover til Solda, vil du være i stand til å prøve yak biff, en av de unike rettene på den hyppig oppdaterte menyen på Restaurant Yak und Yeti. Dette er et spesielt populært locale blant fjellklatrere, som bringer med seg spennende historier fra de italienske alpene.Restaurant/BarPrisAdresse
Pizzeria Cafe Panorama££Via Arena, Sandweg 11, 39026 Prato Allo Stelvio, IT
Pizza Point£Vicolo Croce 5, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Eurobar Prad££££Kreuzweg 4, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Cafe Am Platzl££Via Muehlbach 25, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Niederl Astor & Co.£££Via dei Sarti, Schneidergasse 4, 39023 Lasa, IT
Hotel-Restaurant Gallia££Gomagoi 8, 39029 Stelvio, IT
Hotel-Restaurant Traube£Village N. 1, 39029 Stelvio, IT
Yak und Yeti£££Forststrasse 55, 39029 Solda, IT


Stelviopasset hotell og overnatting: Eventyrlige bondegårder, flotte leiligheter og hytter i fjellet er populære steder å tilbringe natten i Stelviopasset Nasjonalpark. Uansett hvor du velger å bo, er du sikker på å føle deg hjertelig velkommen. Familieeide innkvarteringer inkluderer Gasthof Waldruhe og Pension Trushof. Vi ønsker også å anbefale Hotel Alpina og Nives. Den førstnevnte ligger i Solda, rett ved siden av veien til vintersportsløypene. For et snev av luksus, prøv Zentral eller Garden Park Hotel. 

 

Italia Road Trip planlegger Stelvio Reisetips

Denne regionen er et flott reisemål for vintersport, men også verdt å reise til i sommermånedene. Du kan besøke slottene i regionen, eller gjøre idrett som fotturer, terrengsykling, eller bare kjøre leiebilen din gjennom de fantastiske rutene i fjellet.

 

Et opphold på en av gårdene i Stelviopasset er én ting du ikke bør gå glipp av, men sørg for at du bestiller ditt opphold i god tid. Dette er spesielt viktig når du bestiller for skisesongen! Med en rimelig leiebil fra Auto Europe har du ikke noe problem å nå din destinasjon uansett hvor den er!

 

 

 

Sør-Tyrol Road Trip Stelviopasset Kart

 

Tyrol Road Trip planlegger Stelvio Kart

Kart og kjøreinstrukser er fra Yahoo Maps

Vennligst følg trafikkreglene

 


Tilbake til toppen


Sør-Tyrol Road Trip Dag 3: Opplev storslåtte Bormio

 

Italia Road Trip planlegger Bormio

Turistattraksjoner, skianlegg, og utendørsaktiviteter for hele året : Når du kjører mot sør over Stelviopasset, kommer du til den hyggelige byen Bormio, som ligger på den sørlige grensen av Stelviopasset nasjonalpark i Lombardia. Naturlige varme kilder er hovedattraksjonen på denne nesten ukjente destinasjonen. Her kan du slappe av og lade batteriene med et varmt bad. Bestill en massasje på en av de lokale spa etter en travel dag i bakken på et av Bormios skisteder. Familier bør prøve skøyter på Palaghiaccio, leie truger, eller besøke en av byens museer. Bormio Civic Museum viser besøkende gjenstander fra middelalderen, og naturhistorisk museum vil gi deg interessante detaljer om dannelsen og utviklingen av Alpene.

 

Italia Road Trip planlegger Bormio sommer

 Bormio er ikke bare et mål for vintersport-fans, men tilbyr besøkende mye å se og gjøre i sommermånedene også. Gå tur og oppdag de vakre skoger og daler i Lombardia. Bormio er også en flott golf-destinasjon. Modige og eventyrlystne besøkende bør teste nervene ved å ta en downhill sykkeltur, hvor du kan beundre den fantastiske utsikten i pausene. Camping i Stelviopasset Nasjonalpark er selvsagt bedre alternativ til et hotellopphold for ekte naturelskere.


Bormio er en sjarmerende, men livlig destinasjon å besøke, og dens beliggenhet nær Stelviopasset National Park gir reisende muligheten til å komme nær det vakre landskapet i Alpene. Bestill en leiebil med Auto Europe for å være fleksibel og mobil på road trip til Bormio.

 

 

De beste restaurantene i Bormio: De fleste lokale spesialiteter i Bormio ganske solide. Det er et godt utvalg av gode restauranter hvor du kan spise etter en aktiv og begivenhetsrik dag. Restauranten Mary and Co, som ligger midt i sentrum av byen, er stedet for lokale retter. Al Filo tilbyr en komfortabel og hjertevarmende atmosfære, og menyen består av både lokal og internasjonal mat. De beste pizzaer i regionen kan bli funnet på Chalet La Rocca, og for virkelig autentisk italiensk mat, dra til Agriturismo Rini, som også tilbyr et stort utvalg av lokale og importerte viner. Ristorante Rezia er svært populær blant lokalbefolkningen på grunn av sine italienske retter, spesielt den fantastiske pastaen. Bormio er ganske populær blant foodies, også takket være sitt brede utvalg av high-end restauranter. Topplasseringen gis Luca Chef Le Prive. På denne luksuriøse restauranten vil du finne ekstravagante og vakkert tilberedte retter som gir ordet gourmet en ny definisjon. Eller for en helt unik opplevelse, besøk Heaven 3000. Navnet allerede gir bort en overraskelse: restauranten ligger nesten 10 000 fot over havet! Heaven 3000 kan nås med taubanen fra Cima Bianca eller Valbella, og lar deg nyte den imponerende utsikten mens du spiser.Restaurant/BarPrisAdresse
Mary and Co.£Via Massimo Longa 5, 23032 Bormio, IT
Al Filo£££Via Dante 6, 23032 Bormio, IT
Chalet La Rocca£Ioc. Bormio 2000, 23032 Bormio, IT
Agriturismo Rini££Cavalier Pietro Rini 2, 23032 Bormio, IT
Luca Chef Le Prive££££Via Milano 8, 23032 Bormio, IT
Ristorante Rezia£££Via Milano 9, 23032 Bormio, IT
Heaven 3000££Via Funivie, 23032 Bormio, IT


Hotell og overnatting i Bormio: Bormio er økende i popularitet som feriemål for besøkende fra alle verdenshjørner. Derfor er det mange former for overnatting som tilbys, med noe som passer for enhver stil og lommebok. Det tre-stjerners hotellet Nazionale tilbyr muligheten for et hyggelig opphold i sentrum av byen. En buss går mellom hotellet og ulike skiheiser. For et opphold enda nærmere til skibakkene, prøv Hotel Funivia. Den hyggelige og rustikke atmosfæren gjør dette hotellet til et utmerket valg. Gjestene kan også dra nytte av hotellets egen restaurant, Wi-Fi, og dens beliggenhet rett ved foten av Bormios skibakker. Hotel Piccolo Mondo er et flott alternativ for rimelig overnatting, og Hotel La Genzinella tilbyr spesialtilbud på skipass til barn og familier.

 

Italia Road Trip planlegger Bormio Bagni Spa

De berømte varme kildene i Bagni Vecchi og Bagni Nuo er det perfekte stedet å glemme dine bekymringer og gi etter for fullstendig avslapning. Det luksuriøse fem-stjerners hotellet Termie Bagni di Bormio tilbyr sine gjester en av de beste spa i hele regionen. Overnatt på dette ekstravagante hotellet, eller bare tilbring en herlig dag på spa. De naturlige dampbadstuene, flotte bad, og bassenger med fantastisk panoramautsikt gjør spaet verdt et besøk med din leiebil i Bormio.


Bormio er det perfekte reisemål for å komme nær naturen. Nyt den vidunderlige naturen og fantastisk overnatting på turen.

 

Sør-Tyrol Road Trip Bormio Kart

 

Tyrol Road Trip planlegger Bormio Kart
 
Kart og kjøreinstrukser er fra Google Maps
Vennligst følg lokle trafikkregler

Tilbake til toppen


Sør-Tyrol Road Trip Dag 4: Eventyr og avslapning i Livigno

 

Italia Road Trip planlegger Livigno Button

 

Livigno ski og turistattraksjoner: Så snart du kommer til Livigno, kjent som Italias "Lille Tibet", vil du føle freden i denne lille byen. Du vil bli mottatt av den vennlige lokalbefolkningen og være omgitt av trendy butikker og fantastiske aktiviteter hele året. Det er mye du ikke bør gå glipp av på din road trip til Livigno. Ta en sykkeltur rundt den magiske Lago di Livigno sjøen, eller en terrengsykkeltur på Mottolino Fun fjellet. Vandre langs de nydelige skogsstier og nyt panorama landskapet, eller velg et mer avslappet rute og ta taubanen fra sentrum av byen.

 

Italia Road Trip planlegger Livigno Reisetips

De kalde månedene forvandler Livigno til et snødekket vinterland. Vintersportsentusiaster kan virkelig utfolde seg her. Prøv noe nytt og besøk Centro Italiano Sleddog Husky Village, hvor du kan se ekte sledehunder og kjøre en tur. Deretter kan dfu ta en pause fra spenningen og samle krefter på Aquagranda Wellness Park. Dette premiumspaet i Livigno er en ferie for sansene. Livigno tilbyr også Besøkende gode shoppingmuligheter med 250 utsalgssteder.


Den vakre regionen rundt Livigno er godt egnet for korte turer i de italienske alpene. Gi deg selv et par dager for å bli kjent med byen, ta en tur til Lago di Livigno, eller organiser en dagstur til Sveits. Alt dette og mer er mulig med en rimelig leiebil i Livigno  fra Auto Europe.

 

De beste restaurantene i Livigno : Det er et stort utvalg av gastronomispesialister i Livigno. De fleste restauranter er familiedrevet og tilbyr typiske italienske og lokale retter. En av våre favoritter er Restaurant Berghütte, som ligger rett ved siden av skiheisen Carosello 3000. Kundene blir møtt av en stor buffet og utsikt over dalen. Tea del Vidal tilbyr god musikk og en vennlig atmosfære for en topp after-ski opplevelse. Nattlivet i Livigno er, selvfølgelig, mer stille enn i større byer, men festglade kan fortsatt feire til langt på natt på Club Cielo.


Bivio Cantina, som ligger på hotellet med samme navn, er en av de beste restaurantene i hele regionen, og imponerer gjestene med sine deilige kjøttretter, fersk fisk, og veldig stort utvalg av vin. For å spise på Ristorante Pepe Nero, må man bestille på forhånd, men innsatsen er vel verdt det.Restaurant/BarPrisAdresse
Berghutte££Piste da Sci, 23030 Livigno, IT
Rifugio Carosello 3000£££Via Saroc 1242, 23030 Livigno, IT
Tea del Vidal££Via Bondi 59, 23030 Livigno, IT
The Kuhstall£Via Plan 422/A, 23030 Livigno, IT
Cielo£££Via Gerus 253, 23030 Livigno, IT
Bivio Cantina££££Via Plan 422/A, 23030 Livigno, IT
Ristorante Pepe Nero££££Via Plan 379/F, 23030 Livigno, IT

 

Italia Road Trip planlegger Livigno Hotels

Livigno hotell og overnatting: Det er ikke vanskelig å finne en plass å bo i Livigno. Utfordringen er heller å velge mellom mengden av alternativer. Fra vanlige hotell, B & B og feriehus til leiligheter, det er noe for ethvert budsjett. I sentrum av byen vil vi anbefale familieforetaket Hotel Sporting eller Hotel Piccolo Tibet. På begge disse hotellene vil du få mest mulig ut av pengene dine, og både sentrum av byen og skiheisene er i nærheten. Hotel Nevada er et godt valg for reisende som ønsker å bo i regionen litt lenger. De mest krevende gjestene vil kunne leie en hytte. Chalet Beatrice eller Park Chalet Village er verdt en titt.

Selvfølgelig, finner du også luksuriøse feriesteder i Livigno. Bivio Hotel er et godt valg. Skiheisene kan nås raskt herfra, og det er en utendørs jacuzzi samt en rekke spa-behandlinger som tilbys. Det fire-stjerners hotell Baita Montana er et familievennlig hotell med svært hyggelig personale. Rommene er svært romslige og komfortable. Andre fasiliteter inkluderer en restaurant, moderne spa, sauna og dampbad.

 

Sør-Tyrol Road Trip Livigno Kart

 

Tyrol Road Trip planlegger Livigno Kart

Kart og kjøreinstrukser fra Google Maps

Vennligst følg trafikkreglene

Velg oppholdsland
close