Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss på +47 219 54 186
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Sjåføralder:
  Vennligst oppgi sjåførens alder
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Road Trip tips | Auto Europe

 

Road Trip Tips

 

Topp 10 Road Trip Tips

Hva tenker du når du tenker "road trip"? Å være ubekymret? Frihet på den åpne veien? Kanskje disse ideene er det som gjør oss så ivrig etter å ta til veien og legge hverdagen bak oss. Faktisk er dette veldig fristende. For en best mulig ferieopplevelse er det viktig å ta bekymringene på forskudd! Stol på oss, for å slippe bekymringer på reisen, planlegg og være føre var. Vi har samlet 10 road trip tips til deg!

 

                          Bedre føre var...

 

 

 

 

 

Road Trip Tips #1: Pakking

 

Road Trip Tips Pakking

 

La oss begynne fra begynnelsen: Pakking. Denne delen av forberedelsene til en reise er kanskje den mest mislikte. Frykt ikke, med en god plan vil du komme gjennom det uten problem! 

Vi holder oss til "less is more" regelen. Det kan virke som en god idé å pakke et ekstra par jeans, siden du har hele bagasjerommet i bilen til rådighet. Men ikke nødvendigvis. Husk at du må bære koffertene til hotellet. Dessuten, jo mer du pakker, jo lenger blir du nødt til å lete etter en bestemt klesplagg eller tannbørsten i kofferten! Så hva er den beste måten å håndtere pakking av klær? Sjekk værvarselet på stedet du reiser til. Ta bare med det du trenger for spesielle værforhold og det som vil få deg til å føle deg bra mens du bruker det. De fleste hoteller tilbyr vaskeritjenester, slik at du ikke trenger å ta med tonnevis av undertøy. Hold deg til en koffert. 

 

Tilbake til toppen 

 

Road Trip Tips #2: Forvent problemer

 

Road Trip Tips Forvent problemer

"Bedre føre var". Forbered deg på det som kan skje på veien. Først av alt, sørg for at din leiebil har alle lokalt nødvendige forsikringer. Noter nummeret til lokal veiassistanse og ha det for hånden mens du er på veien. For forsikringsinformasjon, ring Auto Europe på vårt gratisnummer, 800 24 909. Vår reservasjonsteam vil hjelpe deg med alle dine spørsmål. Det er best å ha alle relevante nummer lagret på mobilen eller skrevet ned på en lapp i hanskerommet. På denne måten må du ikke å bekymre deg om det når du er på veien.

I tillegg kan det være lurt å ha vann og litt snacks i bilen, i tilfelle for eksempel trafikkorker. Det er også en god idé å ha en lommelykt og startkabler om bord.

Vårt neste tips er å undersøke lokale stedsnavn og lære uttale. Når du kjører deg vill i et landlig område, hvor du må kanskje spørre om veien, er det tryggere å vite hvordan lokalbefolkningen uttaler byenes navn. Og sist men ikke minst: Husk å ha med deg litt kontanter, i tilfelle du trenger det og det ikke er minibanker i nærheten.

 

Tilbake til toppen 

 

Road Trip Tips #3: Forbered kjøreturen 

 

Road Trip Tips Forbered kjøreturen

Før du kjører avsted i egen bil eller når du henter leiebilen din, er det best å ta en sjekk av bilens væsker og dekktrykk. Som en del av henteprosedyren når du henter din leiebil, bør du inspisere bilen for pre-eksisterende skader. Du bør også verifisere drivstoffnivået på dette tidspunktet. Ved å inspisere leiebilen før du kjører avgårde, slipper du å dra tilbake til bilutleiekontoret senere på grunn av skader eller skrammer.


Hvis du skal kjøre egen bil, tøm kjøretøyet for søppel. Mens en tom kaffekopp kanskje ikke plager deg, vil den kanskje være sjenerende for passasjerene dine. Gjør det behagelig og koselig for dine venner eller familie til å reise med deg på biltur.


Tilbake til toppen 

 

Road Trip Tip #4: Utstyr og tilbehør for reise 

 

Road Trip Tips Utstyr og tilbehør for reise

Vi kan ikke glemme å nevne det viktigste: GPS. Før du drar hjemmefra, oppdater kartene på navigasjonssystemet, slik at du er oppdatert med det lokale veinettet. Sørg for å ta med en lader og adapter. Alternativt, hvis du leier bil, kan du få GPS fra det lokale utleiefirmaet. Du kan bestille navigasjonssystemet sammen med leiebilen online. Andre elementer du kan leie inkluderer barneseter og ski-rack.

 

Tilbake til toppen

 

 

Road Trip Tip #5: Planlegg ruten din

 

Hvis du ikke allerede har en plan om ruten du skal kjøre, ta deg tid til å svare på noen spørsmål før du bestemmer deg for stopp på reisen. Ta hensyn til hva den beste tiden å besøke et bestemt land er. Hvis du planlegger å kjøre i den sørlige delen av Spania midt på varme sommeren, vil vi fraråde å tilbringe lang tid i bilen av gangen. Prøv å unngå lokale helligdager når trafikken er tettere og kjøreturen blir mindre hyggelig. Når du har svart på disse spørsmålene, er det på tide å sørge for at du får med deg alt du trenger! Bruk internett eller din GPS til å måle avstanden mellom de stedene du ønsker å besøke. Vi anbefaler deg å ikke kjøre lenger enn åtte timer om dagen. Hvis du er glad i natur, velg de lokale veiene, slik at du kan se mer av naturen og spare bompenger!

Road Trip Tips Planlegg ruten din

 Tilbake til toppen 

 

Road Trip Tip #6: Underhold barna 

 

Road Trip Tips Underhold barna

Hvis du reiser med barn, vil du takke oss for disse tipsene. Regel nummer én: hold barna underholdt! Be barna pakke sine favorittspill, slik at bilen blir et morsomt sted å være og de unngår å bli lei. Du kan også prøve nummerskilt-leken. Skriv ut kart over reiseruten og la barna farge navnene på de stedene bilskiltene de ser tilhører. Dette er både lærerikt og morsomt.

Når du velger stoppesteder, prøv å ta pauser på parkeringsplasser med lekeplasser. Pakk hoppetau og ball!  


Tilbake til toppen 

 

Road Trip Tip #7: Underhold de voksne


Road Trip Tips Underhold de voksne

 Akkurat som barn, trenger voksne litt underholdning på veien. Pakk CD eller MP3-spiller for å lytte til favorittmusikken underveis. Når hjernen din er underholdt føler du deg mindre sliten, og du kan fokusere på kjøringen. Bytt på å fortelle vitser eller morsomme historier. Ha med lydbok. Kan du buzzord spillet? Alle velger seg et buzzord , "rasteplass" eller " bensinstasjon ", for eksempel. Den som nevner buzzordet i løpet av turen, legger 10 kroner i en kopp. Pengene dere har samlet på slutten av turen vil bli brukt på noe kjekt!

 

Tilbake til toppen 

 

Road Trip Tip #8: Dele på... 

 

Road Trip Tips Divide and Conquer

En lang biltur krever litt rolledeling. Det er flott å ha en person som vil navigere, en god sjåfør og noen til å forberede snacks. Deleger oppgaver i henhold til folks personlighet og ferdigheter. De som ikke kan kjøre bil kan være perfekte kokker om bord! En person som er god i fremmedspråk kan være fast lokal guide og spørre om veien når dere kjører dere vill. På denne måten vil alle kunne skinne og føle deg komfortabel med sine oppgaver og reisen vil gå greit.

Hvis du leier bil tar leverandører noen ganger gebyr for ekstra sjåfører. Ring oss for å finne ut mer om de lokale avgifter og be om spesialtilbud! 

 

Tilbake til toppen

 

Road Trip Tips #9: Ta vare på deg selv 

Road Trip Tips ta vare på deg selv

Vi ønsker ikke å høres nedlatende ut og få deg til å føle at disse tipsene ble skrevet av foreldrene dine, men å ta vare på deg selv under en biltur er avgjørende. Hvis du er sjåfør, er det viktig å være skikket til å kjøre. Derfor er det viktig å være fleksibel når det kommer til din reiseplan. Få en ekstra time søvn hvis du har kjørt til sent i går kveld. Husk å spise hyppige måltider for å unngå kjøring når du er sulten. Vårt neste tips er å bevege seg rundt og strekke på beina når du stopper for hvile eller for en bensinfylling. Turen vil være mye mer moro hvis du er uthvilt og komfortabel. Ta vare på deg selv! 

 

Tilbake til toppen

 

 

Road Trip Tips #10: Snu på krona

 

Road Trip Tips Spare penger

Våre siste tips er for å hjelpe deg til å spare penger i løpet av turen. Vanligvis bli det brukt mest penger på snacks. Litt forberedelse vil hjelpe deg til å håndtere dette problemet. Pakk en kjøleboks og fyll den på lokale dagligvarebutikker. Mat funnet i lokale butikker vil bli sunnere og billigere, dobbel seier! Søk på nettet etter restauranter som passer ditt budsjett eller spør lokalbefolkningen for anbefalinger: De vet som regel hvor de dyre turiststedene du bør unngå er og kjenner de beste restaurantene.

Bensin er uten tvil den viktigste kostnaden i budsjettet. Du kan gjøre research om lokale bensinstasjoner for å se hvilke som har de laveste prisene på drivstoff. I tillegg kan du kjøre på en økonomisk måte. Å holde kjørehastigheten på samme nivå vil redusere drivstofforbruket. Alternativt kan du være grønn og leie en hybridbil. 

 

Tilbake til toppen 

 

 

Nyttige Road Trip tips fra ekspertene

Å ha våre 10 road trip tips i bakhodet vil gjøre deg i stand til å reise problemfritt og virkelig nyte tiden bak rattet. Det krever litt forberedelser, men tiden brukt på å bli klar vil være din beste investering, og du vil ikke angre!

Har du allerede bestemt deg for hvor du er på vei på din neste road trip? Vår hjemmeside er full av ruteplanleggere og nyttig reiseinformasjon .


Besøk våre sider for å hjelpe deg til å planlegge en road trip i Europa!


 •  Road trip i Tyskland
 •   Road trip i Storbritannia

Velg oppholdsland
close