Velg ditt oppholdsland
Norge
Språk  
Vi leter etter de beste tilbudene i .
Det er verdt å vente på våre priser.
Leiebil søkelinje

 • Ingen avbestillings- eller endringsgebyrer

  Du har mulighet til å avbestille/endre uten ekstra gebyr opp til 48 timer før opphenting
 • Ingen kredittkortgebyrer

  Oversiktlige tilbud og beste prisgaranti
 • Den beste servicen i 60 år

  Partner med verdensledende bilutleieleverandører
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Sted for avhenting:
  Skriv inn ditt valgte sted og velg blant forslagene som dukker opp
 • Sted for avhenting:
  Valgt sted kunne ikke finnes. Vennligst endre søket
 • Sted for avhenting:
  Velg sted for avhenting
 • Sted for avlevering:
  Vennligst velg sted for avlevering
 • Datoer:
  Velg et senere tidspunkt for avlevering enn ved avhenting
 • Reiser til øst-europa:
  Dersom du skal reise til øst-europeiske land, vennligst ring oss gratis på 800 24 909
 • Det finnes ingen matchende stasjon for dette returneringsstedet. Vennligst velg et annet returneringssted eller opphentingssted.
 • Førerens alder:
  Fyll ut førerens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Spesialtilbud

Spar penger med vårt tilbud om gratis vinterdekk!

Vinterdekk inklusive rater

 

Auto Europe tilbyr leiebil-pakker med gratis vinterdekk på mange destinasjoner i vinter. Hvis du booker spesielle vinter-rater er det ikke ekstra gebyr for vinterdekk lokalt, og både du og leiebilen er forberedt på vinterforhold. Vinter-pakker vises som 'Vinterdekk inkludert" når du booker leiebilen din via våre nettsider.

 

 Vinterdekk obligatorisk

 

Nedenfor kan du lese hvilke regler som gjelder for bruk av vinterdekk ved de vanligste destinasjonene vinterstid:  

 

Leiebil og vinterdekk i Tyskland

Vinterdekk er obligatorisk i Tyskland ved vinterforhold. På vinterstid har de fleste bilutleiere i Tyskland vinterdekk på sine leiebiler. Dette innebærer som regel en ekstra avgift. Vi tilbyr vinterpakker der vinterdekk er inkludert gjennom vårt bookingsystem på våre nettsider. Ved å velge en avtale som inkluderer vinterdekk sparer du tid og penger, og du er klar til å kjøre gjennom Tyskland i vinter.

 

Leiebil og vinterdekk i Østerrike

Østerrike er et populært land å reise til for skiferie. I perioden 1. november - 15. april er alle leiebiler Østerrike utstyrt med vinterdekk. For dette tilkommer det ofte en ekstra avgift. Dersom du velger et pristilbud med 'Vinterdekk inkludert', kan du spare mye penger samtidig som du føler deg trygg på isete veier! 

 

Leiebil og vinterdekk i Øst-Europa

Vinterdekk er ikke obligatorisk i Polen eller Slovakia, men de fleste bilutleiere utstyrer bilen med vinterdekkk slik at du skal ha en trygg reise. I Tsjekkia er vinterdekk obligatorisk. Utleiere i Belarus og Moldova tilbyr gratis vinterdekk når dette er tilrådelig etter forholdene. Alle bilutleieselskap i Kroatia utstyrer flåten sin med gratis vinterdekk ettersom dette er anbefalt fra november til april.Du finner liknende prosedyrer i Bulgaria, Romania og Slovenia der alle biler er utstyrt med vinterdekk ettersom det er obligatorisk under vinterforhold. Vi råder alle våre kunder til å booke leiebil med vinterdekk i vintermånedene i Øst-Europeiske land på grunn av vinterforholdene. Vinter-ratene er merket med 'Vinterdekk inkludert' i vårt booking system.

 

Leiebil og vinterdekk i Skandinavia, Baltikum og Island

De fleste bilutleieselskap i Skandinaviske land (Norge, Sverige, Finland og Danmark), i de baltiske landene (Estland, Litauen og Latvia) og på Island utstyrer bilene med vinterdekk og tar ikke ekstra gebyr for dette. Du vil finne disse ratene merket med 'Vinterdekk inkludert' i vår søkemotor. 

 

Leiebil og vinterdekk i Nord-Amerika

Hvis du trenger leiebil til din vinterferie i Canada i USA  trenger du ikke å bekymre deg. Mange bilutleieselskaper utstyrer bilene med helsesong-dekk og tar ikke ekstra gebyr. Sjekk vilkår og betingelser for å se hvilken policy din utleier har på dette.

 

Leiebil og vinterdekk i Sveits og Ungarn

Selv om det ikke er regler for vinterdekk Sveits eller Ungarn, tilrådes det å tilpasse din bilutleieavtale etter værforholdene i vintermånedene. Derfor utstyrer mange av bilutleiefirmaene i Sveits og Ungarn leiebilene med vinterdekk og tar et ekstra gebyr for dette. Ved å booke en av våre vinterpakker sparer du penger samtidig som du er forberedt på vinterforhold på veiene.

 

Leiebil og vinterdekk i Italia 

Selv om vinterdekk ikke er obligatoriske i Italia er det i enkelte regioner pålagt å kjøre med vinterdekk eller snøkjettinger fra 15 November til 15 April. Veiskilt viser hvor og når det er påbudt. For eksempel i Val d'Osta området må biler ha vinterdekk eller snøkjettinger fra 15 Oktober til 15 April. Ved å booke våre vinter-rater er du sikker på at din leiebil i Italia er utstyrt med snøkjettinger.  

 

Leiebil og vinterdekk i Balkan

Vær klar for vinterforhold i Balkan - se etter spesielle sesongtilbud merket "vinterdekk inkudert", de fleste utleiere i Makedonia og Montenegro inkluderer gratis vinterdekk i deres bilutleietilbud ettersom de er obligatoriske om vinteren. Vinterdekk er også inkludert med alle utleiere i Serbia der de er obligatoriske i tilfelle snø og is fra November til April. I tillegg er det obligatorisk å ha snøkjettinger i bilen i denne perioden.  

Velg oppholdsland
close