Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  SOMMERSALG!
  OPPTIL 25% AVSLAG

  Få tilgang til våre medlemsrabatter og maksimer besparelsene!
  Registrer/Logg inn her
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  AUTO EUROPE BILUTLEIETILBUD & REISETIPS

  *prisene vist gjelder pr.dag, basert på syv dagers leie. Skatter og tilleggsavgifter kan tilkomme. Tilbudene kan fjernes uten forvarsel og forandringer kan forekomme.

  Lei en bobil over hele verden

  Med Auto Europe er det veldig enkelt og billig å leie bobil. Du har muligheten til å velge mellom dusinvis av populære destinasjoner som Australia, New Zealand, USA, Argentina, Island, Spania, Sør-Afrika og mange flere. Enten du velger å reise på en lang ferie i Arizona for å se den storslåtte Grand Canyon eller om du er på en spontan weekendtur i Skottland for å nyte Loch Ness, er en moderne bobil den rimeligste og roligste måten for familier og venner å reise sammen . Med Auto Europes toppmoderne søkemotor kan du velge mellom et stort utvalg av luksusbiler som best passer dine behov. Du finner alt fra kompakte bobiler som er ekstremt drivstoffeffektive for to til tre personer til store bobiler med god plass til grupper opp til syv personer. Alle bobiler er utstyrt med kjøkken, toalett, dusj og mange andre fasiliteter du trenger under reisen, noe som betyr at du sparer en krone på hotell- og restaurantbesøk under turen!

  Hvis du velger å leie bobil med Auto Europe, vil du oppleve den mest uavhengige måten å reise på. Turen din blir morsommere, og du kan nyte den ekstra friheten som bare en bobil kan tilby uten å måtte gå på akkord med komfort og bekvemmelighet. En bobil gir deg muligheten til å reise hvor du vil, når du vil! Bestill bobil i dag, hvis drømmen din er å kjøre langs den kjente Route 66 i USA, eller hvis du vil oppleve det magiske synet av nordlyset på Island. Velg Auto Europe og begynn å planlegge ditt neste eventyr!

  Med et bredt utvalg av ekstra tjenester, kan du reise med total ro i sjelen.

  Våre bobileksperter hjelper deg gjerne med å finne og bestille den beste bobilen til din neste ferie!

  Bobiltilbud fra Auto Europe
  Spar opptil 20% i Australia
  Bobil til leie i Australia
  Spar opptil 10% i Europa
  Bobil til leie i Europa
  Få 50% rabatt på nattlige leierater i Canada
  Bobil til leie i Nord-Amerika
   

  *Vilkår: Gjelder bare for nye bookinger. Avslag gjelder bare dagspriser. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Med forbehold om tilgjengelighet, til enhver tid basert på flåtekapasiteten for dette tilbudet. Normale vilkår og betingelser, betalingsbetingelser og avbestillingsgebyr gjelder.

  Lease en bil med fordelene ved en kortsiktig leiebil

  Hvis besøket ditt i EU vil være lenger enn 21 dager, så ta en titt på våre langsiktige leasingalternativer som har fordelen av å ha de samme forholdene som en kortsiktig leie. Når du sammenligner typisk langtidsbilutleie, vil du oppdage at leasingalternativene fra Auto Europe har flere fordeler. Du kan nå leie ut de nyeste Renault-, Peugeot-, Citroën- og DS Automobiles-modellene under ditt opphold i EU. Bilen du leaser blir registrert i ditt navn og levert direkte fra produsenten, med alle de nyeste funksjonene for din kjøresikkerhet og komfort. Velg leasing fra Auto Europe og spar tid og penger under hele oppholdet.

  Mange av bilene du kan lease, kommer med venstrekjøring og har funksjoner som automatisk bremsing, servostyring, et underholdningssystem, en navigasjonsenhet, kjørefeltskiftesensorer, et ryggekamera og parkeringssensorer, for å nevne noen få . Du får også omfattende forsikringsdekning og muligheten til å reise til 40 europeiske land. Vurder å lease i dag, og du kan kjøre i et helt nytt kjøretøy fra noen av Europas mest anerkjente bilprodusenter. For å lære mer, ring spesialistene vår på +49 89 120 89 270.

  Hva er fordelene ved å lease med Auto Europe?

  Å velge leasing fra Auto Europe, gir deg mange ekstra fordeler som typiske langtidsbilutleie ikke har. I tillegg til spenningen ved å kjøre i en fersk ny bil, rett fra produsenten, vil du også nyte følgende fordeler:

  Kontrakt som er fritatt for beskatning Kontrakt som er fritatt for beskatning.
  Gratis ekstra sjåfør Gratis ekstra sjåfør - nyt spenningen ved å dele kjøringen med venner og familie.
  Ubegrensede kilometer Ubegrensede kilometer - - reis hvor du vil, når du vil.
  Full forsikring Full forsikring – inkluderer en forsikring uten egenandel, tredjepartsansvar og tyveribeskyttelse.
  Døgnet rundt veihjelp Døgnet rundt veihjelp - hvis noe uventet ville skje.
  Frihet til å besøke 40 europeiske land Frihet til å besøke 40 europeiske land - uten å måtte kunngjøre reisen din på forhånd.
  Splitter ny bil som er registrert i ditt navn Splitter ny bil som er registrert i ditt navn.
  Garantert tilbakekjøp Garantert tilbakekjøp
  Lavere daglige priser Lavere daglige priser sammenlignet med typiske langtidsleie

  Reis billigere med VÅRE leasingtilbudene
  Opptil 20% rabatt på leasingavtaler
  Leasing med Car2Europe
  50% RABATT PÅ LEVERINGS- OG HENTEGEBYRER
  Leasing med Renault Eurodrive


  Hvordan kvalifiserer du deg?

  For å dra nytte av våre leasingtilbud, må du oppfylle følgende krav:

  Du må være minst 18 år gammel Du må være minst 18 år gammel.
  Har gyldig førerkort Har gyldig førerkort.
  Vær forberedt på å lease bilen din i minst 21 dager Vær forberedt på å lease bilen din i minst 21 dager.
  Vær bosatt i et land utenfor EU Vær bosatt i et land utenfor EU (europeiske borgere som bor utenfor EU kvalifiserer). Våre biler kan ikke lenger kjøres til Storbritannia på grunn av Brexit-relaterte begrensninger.

  Kontakt oss på telefonAuto Europe er det utmerkede valget for alle som reiser til EU i 21 dager og mer. Leasingalternativene som tilbys av Auto Europe har mange fordeler sammenlignet med normal langtidsleie. Med alle tilgjengelige alternativer finner du den nøyaktige bilen for dine behov for å gjøre reisen til Europa mer minneverdig. Velg fra en bred liste over bilkategorier, for eksempel liten, kompakt, familie, SUV eller til og med vans. Leasing har aldri vært enklere eller rimeligere enn med tilbakekjøpsgaranti. Ring oss nå for å lære mer.

  *prisene vist gjelder pr.dag, basert på syv dagers leie. Skatter og tilleggsavgifter kan tilkomme. Tilbudene kan fjernes uten forvarsel og forandringer kan forekomme.