Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  AVBESTILLINGSDEKNING

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Reis trygt og sikkert med vår Avbestillingsdekning

  Når det uventede skjer, er det fint å vite at du er i trygge hender. Vår Avbestillingsdekning garanterer at du er beskyttet dersom noe uforutsett skulle skje. Med Auto Europe kan kundene alltid kansellere leiebilen sin gratis inntil 48 timer før hentedato, med denne beskyttelsen kan du som kunde også kansellere din leiebil innen 48 timer. Søknad om erstatning skal sendes oss innen 30 dager etter at avbestillingen har funnet sted og beskyttelsen dekker avbestillinger på grunn av ekstreme værforhold, streik og alt annet som er utenfor kundens kontroll.Vi i Auto Europe sørger for at du er forsikret uansett hva som skjer. For din egen trygghet, legg til vår Avbestillingsdekning neste gang du bestiller en leiebil for å være beskyttet hvis det uforutsette skulle skje.

  Legg til vår Avbestillingsdekning til bestillingen din

  Når du leier bil på nettsiden vår, er det enkelt å legge til vår Avbestillingsdekning. Alt du trenger å gjøre er å velge å legge til beskyttelse under bestillingsprosessen. Alternativt kan du legge til beskyttelse ved å ringe våre bilutleieeksperter på +49 89 120 89 270. Vær oppmerksom på at dette produktet kun kan legges til inntil 48 timer før hentedatoen og kun for utleie av en maksimal varighet på opptil 21 dager med en total verdi på opptil 29 000 NOK. Les vilkårene nedenfor for en detaljert forklaring på hvordan denne fantastiske beskyttelsen fungerer, og bestill deretter din neste leiebil med full trygghet, vel vitende om at du er beskyttet hvis planene dine endres på grunn av omstendigheter utenfor din kontroll.

  Avbestillingsdekning - Regler og betingelser
  Avbestillingsdekning - Regler og betingelser

  Alle leiebiler som er bestilt med Auto Europe kan kanselleres gratis inntil 48 timer før den bestilte hentedatoen. Dette kan gjøres på www.autoeurope.no.

  Hvis du ønsker å søke om refusjon i henhold til denne Avbestillingsdekning, vennligst kontakt Auto Europe via telefonnummeret og/eller e-posten som er oppgitt på bestillingsbekreftelsen. Du må kontakte Auto Europe så snart som praktisk mulig etter hendelsen som førte til at søknaden fant sted.

  Hva er inkludert

  Hvis du trenger å avbestille mindre enn 48 timer før bestillingen starter, eller hvis du må returnere leiebilen på forhånd etter henting, vil disse avbestillingsreglene refundere hele leiekostnaden, eller en proporsjonal del av din daglige pris, som en konsekvens av noen av følgende:

  1.1 Reiseforsinkelse og sen ankomst.

  1.2 Dersom leietaker ikke kan hente leiebilen på grunn av ulykke, personskade eller sykdom.

  1.3 Statspålagt reiseforbud eller krav om karantene innført 48 timer för bestilt leiestart eller under løpende leie.

  1.4 Alle streiker, inkludert streik fra flyselskaper og flygeledere mv.

  1.5 Ugunstige værforhold, inkludert snø, frost, tåke, storm og vulkansk aske.

  Hva er ikke inkludert

  Dette Avbestillingsdekning dekker ikke dersom kanselleringen gjøres direkte eller indirekte av noen av følgende årsaker:

  2.1 Leietakers egen beslutning om ikke å reise og som ikke har informert Auto Europe om dette inntil 48 tmer før henting.

  2.2 Leietakeren kan ikke presentere et gyldig kredittkort i navnet till hovedsjåføren ved henting som oppfyller leverandørens betingelser eller dersom kundens kredittkort ikke har nok kreditt til å få leiebilen.

  Søknad om erstatning

  Du må gi Auto Europe bevis som støtter refusjonssøknaden din så snart som praktisk mulig, og i alle fall må dette gjøres innen (30) dager etter datoen Auto Europe først ble kjent med søknaden din.

  Krav vil ikke bli betalt dersom kunden er klar over kanselleringen mer enn 48 timer før henting og ikke kontakter Auto Europe for å behandle kanselleringen i tide.

  Refusjonssøknader som ikke er underbygget av dokumentasjon kan avslås.

  Vennligst merk: For refusjonssøknader som skyldes en personskade eller sykdom, må du fremlegge et offisielt medisinsk dokument som bekrefter årsaken.

  Vårt mål er å håndtere alle aspekter av vårt Avbestillingsdekning raskt, effektivt og rettferdig. vis du har spørsmål om vår Avbestillingsdekning, eller håndteringen av refusjon, vennligst kontakt oss i første omgang:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München, Tyskland
  Registration: Amtsgericht Muenchen HRB 149 828
  E-post: Lloydscxl@autoeurope.pt