Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  INFORMATIONER OM COVID-19

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leie bil under koronaviruskrisen

  Som andre selskaper i den globale turismeindustrien blir Auto Europe sterkt påvirket av koronaviruspandemien. Vi møter denne utfordringen med optimisme og håp om at alt vil gå tilbake til normalen snart. Med dette i bakhodet har vi stengt kontorene våre både i München og i Lisboa og innført hjemmekontor for hele arbeidsstokken. Dette lar oss fortsette driften så smidig som mulig, mens vi fortsatt kan sørge for sikkerheten til våre ansatte.

  I Auto Europe er vi klar over at kvaliteten på tjenestene vil tilbyr ikke bare avhenger av våre supre priser, men også på merverdien våre ansatte gir. På grunn av dette, og på tross av de tøffe økonomiske rammene vi forventer, har vi bestemt oss for å beholde våre ansatte, men midlertidig redusere arbeidstiden med fleksibilitet.

  Hvordan påvirker dette deg som kunde?

  Våre reservasjonsagenter er, som alltid, tilgjengelig syv dagen i uken for å hjelpe med bookingen eller hjelpe med å kanseller eller endre en eksisterende booking. Hvis leien allerede er fullført og du må fremsette krav, eller har spørsmål, er også vår kundesørvisavdeling tilgjengelig. For de som ønsker å leie en bil i disse vanskelige tidene er du velkommen til å booke en bil som vanlig på vår nettside eller med å ringe oss på +49 89 120 89 270.

  For fulle kontaktdetaljer og åpningstider, besøk vår kontaktside.

  Ferieplaner på vent? - Er det et gebyr for å kansellere eller å endre reservasjonen?

  På tross av disse urolige tidene er vi sikre på at disse utrygge tidene vil gå over. Vi vil være sterkere og sette større pris på friheten en ferie kan gi, og verdsette livet enda mer. Så med vår ledige tid nå, la oss planlegge vår neste drømmeferie. Å booke gjennom Auto Europe er ikke bare en garanti for fantastiske priser, men også super fleksibilitet, og som etter reservasjonens vilkår og betingelser kreves ingen kanselleringsgebyr opptil 48 timer før avtalt avhentingsdato. Eksisterende bookinger kan endres uten gebyr, men merk at forandringer på bookingen bare er tilgjengelige med aktuell pris og tilgjengelighet innen samme tidsline.

  Endring av en booking, eller kansellering av en booking kan, som nevnt tidligere, alltid bli gjort ved å ringe vår reservasjonsavdeling, eller du kan gjøre disse endringene direkte selv på vår nettside med noen få enkle klikk. Organiser bookingen din enkelt på Auto Europes hjemmesideBare trykk på Administrer min booking oppe til høyre på nettsiden. Alt du trenger er navnet på personen som reservasjonen ble lagt for og vouchernummeret ditt.

  Vil reiser bli dyrere etter krisen har gitt seg?

  En generell prisøkning er forventet i turistbransjen når reiserestriksjonene ikke lenger håndheves og globale grenser gjenåpnes. Hvis du vil spare så mye som mulig på din neste ferie, så er dette det perfekte tidspunktet å booke.

  Du kan også spare penger ved å registrere deg for medlemskapskampanjer hvor alle medlemmer har rett på et avslag på opptil 5% på nye bookinger over hele verden gjort med Auto Europe. På toppen av dette vil du også få eksklusive kampanjer, gyldig bare for medlemmer!

  For kunder med eksisterende leiebilreservasjoner, anbefaler vi at du beholder bookingen din med oss litt lenger, ettersom prisen og kjøretøyet er bekreftet, og vi er sikre på at reiserestriksjonene vil bedres i overskuelig fremtid.

  Trenger du leiebil under koronautbruddet? - våre kunders helse og sikkerhet er overordnet

  Som vi er godt klar over er det ikke den beste tiden for å bruke kollektivtransport, så hvis du fortsatt må reise på jobb eller av andre grunner, på tross av den nåværende situasjonen, men ikke har en bil, så kan du være trygg på at alle våre bilutleiere har et strengt hygieneregime på alle deres flåter. Auto Europe er i daglig kontakt med alle våre pålitelige partnere, som informerer oss om tiltakene de nå gjør for å beskytte og desinfisere deres kjøretøyer, som garanterer våre kunders helse og sikkerhet.

  Sist, men ikke minst...

  Auto Europe vil formidle vår fulle støtte i disse utfordrende tider, og minne om viktigheten av å bli hjemme. Vi ønsker å takke alle de som jobber hardt for å hjelpe oss alle med å overkomme disse vanskelige tidene. Våre beste ønsker går ut til alle. Ta vare på deg selv og din kjære.

  Lær mer om helse- og sikkerhetstiltak iverksatt av hver av bilutleierne

  Alamo leiebil under covid-19 med Auto Europe Avis leiebil under covid-19 med Auto Europe Budget leiebil under covid-19 med Auto Europe
  Dollar leiebil under covid-19 med Auto Europe Enterprise leiebil under covid-19 med Auto Europe Europcar leiebil under covid-19 med Auto Europe
  Hertz leiebil under covid-19 med Auto Europe Interrent leiebil under covid-19 med Auto Europe Keddy leiebil under covid-19 med Auto Europe
  Sixt leiebil under covid-19 med Auto Europe Thrifty leiebil under covid-19 med Auto Europe

  Nyttige resurser

  Siste oppdateringer og råd om koronaviruset (COVID-19) fra regjeringen

  Råd for offentligheten fra Verdens helseorganisasjon