Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  GENERELLE VILKÅR FOR SAMARBEIDSPARTNERE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Programoversikt - Vilkår & Betingelser

  Uegnede sider : Auto Europe kan avvise din søknad for en agentside dersom vi finner ut at nettsiden din ikke går over ens med nettsiden vår. Uegnede nettsider omfatter innhold som inkluderer, men er ikkebegrenset til, sider som:

  • Fremmer seksuelt innlysende materiale
  • Fremmer vold
  • Fremmer diskriminering basert på rase, kjønn, religion, nasjonalitet, funksjonshemming, seksuell orientering eller alder
  • Fremmer ulovlige aktiviteter

  Ditt Ansvar: Du vil være ansvarlig for utvikling, drift og vedlikehold av nettsiden din, samt alt av materialer som vises på webområdet ditt. Dine ansvarsområder omfatter, og er ikke begrenset til:

  • Teknisk drift av din nettside
  • Vedlikeholde kobling av agentsiden med Auto Europe og bekrefte dens gyldighet
  • Sørge for at innholdet på nettstedet er riktig og nøyaktig
  • Kontrollere at innholdet på nettstedet ikke krenker rettighetene til eventuell tredjeparter (ex. opphavsrettigheter, varemerker, personvern eller andre personlige eller eiendomsrettigheter). Vi fraskriver oss alt ansvar for disse sakene. Videre vil du holde oss skadesløse fra alle krav, skader og utgifter (inkludert, uten begrensning, advokatutgifter) knyttet til utvikling, drift, vedlikehold og innhold på nettstedet ditt
  • Sørge for at materialet på nettstedet ikke er ærekrenkende eller på annen måte ulovlig
  • Vi fraskriver oss alt ansvar for disse sakene. Videre vil du holde oss skadesløse fra alle krav, skader og utgifter (inkludert, uten begrensninger, advokatutgifter) knyttet til utvikling, drift, vedlikehold og innholdet på nettstedet ditt.

  Avtaleperioden: Perioden av denne avtalen vil starte på vår aksept av din søknad, og vil ende når én av partene ønsker å si opp avtalen. Begge parter kan si opp avtalen når som helst, med eller uten grunn, ved å gi den annen part en skriftlig varsel om oppsigelse. Ved opphør av denne avtalen, uansett grunn, vil du umiddelbart terminere bruk av, og fjerne fra din side, alle Auto Europe varemerker, logoer, og alt annet innhold som er følge av eller er på vegne av Auto Europe for dette samarbeidet.

  Endring: Vi kan endre vilkårene i denne avtalen, når som helst og etter eget skjønn, ved å publisere en varsel for endring eller ny avtale på nettstedet vårt. Endringer kan for eksempel omfange regulering av tilgjenglige provisjonsgoder, tidsplaner for utbetaling av provisjon, betalingsprosedyrer, og regler for vårt Partner Program. Hvis du finner at en endring er uakseptabel for deg, er det eneste alternativet å si opp denne avtalen. Din fortsatte deltakelse i programmet etter en eventuell advarsel om endring eller en ny avtale fra vår side vil utgjøre bindende aksept av endringen.

  Ansvarsbegrensning: Vi vil ikke være ansvarlig for indirekte, spesielle eller følgeskader (eller tap av inntekter, fortjeneste eller data) som oppstår i forbindelse med denne avtalen, selv om vi skulle bli informert om muligheten for slike skader.

  Disclaimer: Vi gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier eller løfter med hensyn til programmet eller produkter som selges gjennom programmet. I tillegg gir vi ingen garanti for at driften av vårt område vil være uavbrutt eller feilfritt, og vi vil ikke være ansvarlig for konsekvensene av eventuelle avbrudd eller feil.

  Du erkjenner at du har lest avtalen og godtar alle vilkårene og betingelsene. Du forstår at vi til enhver tid (direkte eller indirekte) henvise kunden til vilkår som kan avvike fra de som omfattes av denne avtalen eller drive nettsteder som er likt med eller konkurrerer med ditt nettsted. Du har uavhengig vurdert ønsket om å delta i dette programmet og betror deg ikke til noen andre representasjoner, garantier eller uttalelser annet enn det som er angitt i denne avtalen.

  Forbedre din opplevelse

  Du bruker en nettleser vi ikke støtter. Vennligst oppdater din nettleser for bedre sikkerhet og ytelse..

  Vi anbefaler de siste versjonene av Chrome eller Firefox