Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIGE LEIEBILER
  I HELE VERDEN

  Kjør trygt under covid-19-krisen, lær mer her.
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent mandag-lørdag
  • 24 000 stasjoner verden over
  • Supre priser og den beste servicen siden 1954

  AUTO EUROPE BILUTLEIETILBUD & REISETIPS

  *prisene vist gjelder pr.dag, basert på syv dagers leie. Skatter og tilleggsavgifter kan tilkomme. Tilbudene kan fjernes uten forvarsel og forandringer kan forekomme.

  Få eksklusive medlemsfordeler

  Ikke bare får du en fantastisk rabatt på opptil 7% på alle bookinger i hele verden, du får også eksklusive kampanjer som bare er tilgjengelige for våre medlemmer. For å gjøre livet enklere for deg, er det gjort mye enklere å håndtere bookinger. Du får umiddlelbar tilgang på alle dine fullendte og nåværende bookinger 24 timer i dagen, syv dager i uken. Og for å hjelpe deg med å spare tid, fylles informasjonen din automatisk når du utfører en ny booking. Få disse fordelene og mye mer med å bli medlem. Ikke gå glipp av dette, registrer deg i dag!

  Hvorfor booke leiebil med Auto Europe

  Som en av verdens ledende leiebilmeglere har Auto Europe tilgang til en omfattende og variert bilflåte med over 24 000 stasjoner verden over.

  Auto Europe har vært i bransjen i over 60 år. Med årevis med erfaring i bilutleieindustrien er Auto Europe den perfekte reisepartner. Vi finner enkelt den perfekte bilen enten du skal på ferie eller forretningsreise. Vårt fokus er kunden og den høye kvaliteten vi er opptatt av å levere på alle våre avtaler. Med vår lange erfaring kan vi garantere beste service. Enten du planlegger din tur med leiebil, bobil eller luksusbil finner vi riktig kjøretøy for deg. Du kan enkelt og trygt booke alle våre fantastiske tilbud via vår nettside.

  De beste bilutleiere

  Vi blir ofte spurt hvordan vi kan tilby leiebiler til så lave priser. Takket være våre lange partnerskap med bilutleieselskaper verden over kan Auto Europe tilby deg topp service til laveste pris. Vi samarbeider med velkjente merker som Europcar, Hertz, Avis, Budget I tillegg til en mengde nasjonale, regionale og internasjonale mindre bilutleieselskap. Dette samarbeidet garanterer ikke bare en variert bilflåte men også tilgjengelighet og et stort utvalg kategorier til lave priser. Se gjennom våre tilbud og la oss hjelpe deg med å velge den beste leiebilen til din reise. Du vil ha uendelig mange valgmuligheter med vårt brede spekter av leiebiler fra små kompakte biler til luksusbiler og robuste bobiler og SUVer.

  Ofte stilte spørsmål om bilutleie

  Hos Auto Europe gjør vi vårt beste for å holde våre kunder informert slik at du er sikker på at du tar gode avgjørelser. Her er noen ofte stilte spørsmål og våre svar.

  Hva må jeg vite om å leie bil under koronaviruskrisen (covid-19)??
  Du kan fortsatt leie bil med Auto Europe på tross av dagens situasjon, det er faktisk den beste tiden å bestille når prisene fortsatt er på det laveste! For å være klar over alle mulighetene du har, les gjerne vår bloggpost om bilutleie under koronaviruskrisen for å ta informerte valg.

  Jeg har booket leiebil med Auto Europe. Hvor finner jeg kontoret til utleier når jeg skal hente bilen?
  Auto Europe er ikke et bilutleieselskap, men en megler. Vi har derfor ikke egne biler, men jobber med forskjellige bilutleieselskaper for å finne den perfekte leiebilen til deg. Dette betyr at Auto Europe ikke har kontorer på hentestasjoner. Med andre ord; vi samarbeider med en mengde internasjonale og lokale bilutleiselskaper for å kunne tilby deg leiebiler til best mulig pris over hele verden. Når du skal hente bilen bør du altså ikke se etter Auto Europe sin disk men etter det lokale bilutleieseskapet notert på din voucher.

  Hvor gammel må du være for å leie en bil?
  I de fleste land må du være 21 år for å få leie bil (alder kan variere avhengig av bilkategori). Merk at sjåfører under 25 år kan bli pålagt å betale gebyr for ung sjåfør I tillegg til normal lerierate. Dette vil bli notert på din voucher.

  Trenger jeg kredittkort for å leie bil?
  Ja. Selv om du betaler for din booking med et annet bankkort på våre sider må hovedsjåføren (hvis navn er spesifisert på bookingskjemaet) fremvise et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig grense for å dekke depositumet ved henting. Forhåndsbetalte kredittkort, bankkort og kontanter aksepteres ikke som depositum.

  Hva er et depositum?
  Det lokale bilutleiefirmaet krever et sikkerhetsdepositum for bilen som blokkeres på hovedsjåførens kredittkort når bilen hentes. Depositumet kreves av bilutleiefirmaet som en garanti for bilen I tilfelle skade eller tyveri i leieperioden.

  Hva betyr refunderbar egenandel?
  Refunderbar egenandel er en tjeneste fra Auto Europe som, i tilfelle skader tillater kunden å kreve tilbake den belastede egenandelen fra Auto Europe. Kunden betaler skadeomkostningene direkte til bilutleieselskapet (utleier) opp til egenandelsbeløpet. Etter denne prosessen kan kunden sende inn søknad for tilbakebetaling av kostnadene til Auto Europe. Denne tjenesten kalles refunderbar egenandel og er kun gyldig ved skader på glass, dekk og bilens karosseri.

  Siden ikke alle deler av bilen er dekket av egenandelspakken tilbyr Auto Europe også Super Cover for disse ekstra delene. Denne utvidede pakken inkluderer beskyttelse for dekk, glass, tak, batteri, behandlingsavgifter, tap av nøkler etc. Prosedyren er lik den for Reunderbar egenandel: Når du henter bilen legger hovedsjåføren igjen et depositum med eget kredittkort. Ved skade på bilen eller tyveri under leieavtalens løp betales kunden reperasjonskostnadene til utleier. Deretter kan kunden sende inn et skjema for tilbakebetaling for disse kostnadene til Auto Europe. En detaljert beskrivelse av prosedyren for Refunderbar egenandel med og uten Super Cover finner du i våre vilkår og betingelser. Vennligst sjekk hvilke dokumenter du trenger for å få utleggene tilbakebetalt.

  Hvilke dokumenter trenger jeg ved henting?
  For å hente en leiebil må du fremvise en printet versjon av din Auto Europe voucher sammen med ditt førerkort, pass og et gyldig kredittkort til bilutleieselskapet. Debitkort og forhåndsbetalte kredittkort aksepteres ikke.

  Finn mer spørsmål og svar om å leie bil med Auto Europe!

  *prisene vist gjelder pr.dag, basert på syv dagers leie. Skatter og tilleggsavgifter kan tilkomme. Tilbudene kan fjernes uten forvarsel og forandringer kan forekomme.