Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  ALAMO BILUTLEIE UNDER COVID-19

  • 9.4
  • 9.4
  • 9.1
  • 9.8
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  March 14
  Meget bra, men jeg ble trukket på kredittkortet(ca NOK 1600,-) for noe jeg ikke vet hva er.
  February 11
  Fikk først levert bil med en type GPS som ikke virket. Bilen ble byttet, men ingen av bilene var av den typen vi bestilte. Fikk en Jeep som er liknende med Ford Edge
  January 31
  Ble eksplodert av Larry og Royce på Alamo LAX! Helt fantastisk service og kundeopplevelse!
  Les mer

  Helse- og sikkerhetstiltak for en leiebil med Alamo under covid-19

  Leiebil med Alamo under koronakrisen Alamo ble grunnlagt i Florida, USA, med bare fire lokasjoner i 1974. Siden 2007 har den blitt en del av Enterprise Holdings, et selskap som tilhører Taylor-familien i St. Louis, Missouri. De eier totalt tre bilutleiere, nemlig Enterprise, National og Alamo. Alamos fokus er hovedsakelig fritidsleiebiler og deres mål er å sikre ferierende deres beste turopplevelse. Enterprise kan skryte av mange avhentingslokasjoner og tilbyr kunder flere fordeler. National. National er premiummerkevaren blant de tre.

  Alamo har mange avhentingslokasjoner rundt omkring USA og mange lokasjoner i Nord-Amerika, Syd-Amerika, Afrika, Europa, Asia, Australia og Oseania. Dessuten har Alamo også et stort utvalg av kjøretøyer å velge fra. Alamos mål er å tilby familier og reisende med en gunstig og komfortabel leiebilopplevelse.

  Auto Europe ble grunnlagt i 1954 og samarbeider med mange lokale og internasjonale bilutleiere verden rundt, som gir oss muligheten til å tilby våre kunder de beste prisene, den beste sørvisen og en veldig stor flåte i hele verden. Vi har samarbeidet med Alamo i mange år nå og av denne grunn er en leiebil med Alamo under koronaviruset er en trygg måte å reise rundt verden under pandemien.

  Hvis du har spørsmål om bookinger eller trenger råd, må du ikke nøle med å kontakte våre bilutleiespesialister på +49 89 120 89 270 eller enkelt og raskt booke din leiebil på vår nettside.

  Leiebil Alamo - Sikkerhetstiltak for å beskytte kunder fra koronaviruset

  Alamos førsteprioritet er sikkerheten og velværet til ansatte og kunder. Av denne grunn overvåker Alamo koronavirussituasjonen døgnet rundt og følger reguleringene til verdens helseorganisasjon (WHO) og helsemyndighetene. Alamo følger instruksjoner gitt av lokale helsemyndigeter og følger regler, som frekvent håndhygiene og oppfordrer ansatte til å holde seg hjemme om de føler seg syke. Alamo har også satt i gang flere helse- og sikkerhetstiltak for å sikre at grupper av ansatte kan holde den anbefalte avstanden på jobb. De har også redusert antallet ansatte som er til stede på avhentingslokasjonene eller i kjøretøyene for å unngå samlinger av mennesker. På dette vis vil en leiebil med Alamo under covid-19 møte alle forventede hygiene- og sikkerhetskontroller.

  Tiltak og prosedyrer for rensing

  • Alamo tar hygienestandardene på alle sine kontorer veldig seriøst, og er godt kjent med at det for tiden er viktigere enn noensinne. Selskapet har satt i gang tiltak for mer rens og desinfisering for å følge myndighetenes instruksjoner enda bedre.
  • Tiltakene inkluderer særlig rutinerens av alle ofte berørte overflater på de respektive lokasjonene som arbeidsbord, dørhåndtak og toaletter med en av de anbefalte desinfiseringsmidlene.
  • I tillegg har Alamo introdusert et offisielt treningsprogram hvor alle ansatte har blitt instruert på hvordan de skal vaske kjøretøyene skikkelig. Spesielt nevneverdig er det at interiøret er grundig renset med desinfiseringsmiddel og bildeler som dashbord, skjermpanel, ratt, senterkonsoll, koppholder, hanskerom, seter, dører og dørlommer blir vasket. Alamo understreker dette gjentatte ganger for sine ansatte.