Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SCHÖNEFELD FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Berlin Schönefeld flyplass med Auto Europe

  Berlin er en fargerik by, og et besøk her er et minne for livet. Denne kulturrike hovedstaden er en populær feriedestinasjon året rundt. Design, musikk, nattliv, shopping og mat, alt dette er i verdensklasse i moderne og nytenkende Berlin. Branderburger Tor, Berlinmuren og paradegaten Under den Linden er en av mange kjente landemerker i byen. Har du lyst til å besøke museer så bør du ta en tur til Museumsinsel der det ligger hele fem berømte museer, blant annet Pergamon museet. Reiser du sammen med barn er Berlin Zoo en flott opplevelse. Fra Schönefeld flyplass så er det bare 2 mil til Berlin city, og med en leiebil fra Auto Europe så kan du enkelt utforske hovedstaden i ditt eget tempo. Ikke vær avhengig av buss og taxi, med en leiebil fra Berlin Schønefeld Flyplass kan du komfortabelt ta deg fra A til B.

  Flyplassinformasjon

  Berlin Schönefeld Flyplass (SXF)
  Offisielt navn: Flughafen Berlin
  Adresse: Flughafen Schönefeld, 12521 Berlin, Germany
  Flyselskaper: På flyplassen er det 24 flyselskaper som flyr til et antall destinasjoner. Norwegian og Ryanair flyr direkte hot fra Norge.

  Flyplassen er delt inn i fire områder, terminal A-D. Terminal A har tre etasjer, og med 18 innsjekkingsskranker. Det er også innsjekking i terminalene B og D.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene finner du utenfor terminal A. Nedenfor finner du åpningstidene til de forskjellige utleierne.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-fre: 07:00 til 23:30
  Lør-søn: 08:00 til 23:00
  Budget Man-fre: 07:00 til 23:30
  Lør-søn: 08:00 til 23:00
  Buchbinder Man-søn: 08:00 til 23:00
  Enterprise Man-søn: 08:00 til 20:00
  Europcar Man-søn: 07:00 til 23:59
  Lør-søn: 08:00 til 23:00
  Firefly Man-fre: 08:00 til 23:00
  Lør: 09:00 til 18:00
  Søn: 08:00 til 23:00
  Hertz Man-fre: 07:30 til 23:00
  Lør: 09:00 til 18:00
  Søn: 08:00 til 23:00
  Thrifty Man-søn: 08:00 til 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Før sikkerhetskontrollen er det to kiosker og en suvenirbutikk, og etter sikkerhetskontrollen er det et antall butikker der du kan kjøpe alt fra taxfreevarer til lesestoff, klær og leker i tillegg til et antall restauranter og kaféer. På Schönefeld trenger ingen å gå sulten, da det finnes mange forskjellige serveringssteder som kan tilby blant annet tyske spesialiteter, fast food og ulike snacks. I terminal A så ligger informasjonsskranken hvis du skulle trenge assistanse under ditt opphold på flyplassen. Det finnes wi-fi på flyplassen slik at du kan surfe på nettet og sjekk email før flyreisen. Hvis du trenger kontanter så er det 7 minibanker på flyplassen, og valutakontoret ligger i første etasje i terminal A. Ta en tur til flyplassens terrasse og se på flyene lette og lande, spennende for både små, store og voksne barn. Terrassen ligger på andre etasje i terminal A.

  Transport

  Det tar ca. 30 minutter (20 km) fra flyplassen inn til Berlin med en leiebil, og du tar veien E36/113. Man kan også ta t-bane, tog, buss og taxi. S-bahn sin linje S9 går til Pankow-Schönhauser Allee-Ostkreuz-Schöneweide-Adlershof-Flughafen Schönefeld. Linje S45 går til Südkreuz-Neukölln-Baumschulenweg-Schöneweide-Adlershof-Flughafen Schönefeld. Det ligger en større togstasjon 30 minutter fra flyplassen med flytoget. Her fra kan du ta tog til andre regionale destinasjoner. Utenfor flyplassens togsentral så går det busser til et antall destinasjoner, i tillegg til ekspress-, langdistanse- og nattbusser. Utenfor terminal A så finner du taxiene. Ta kun taxier som står i taxiområdet.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Berlin Schönefeld flyplass