Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ TEGEL FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent mandag-lørdag
  • 24 000 stasjoner verden over
  • Supre priser og den beste servicen siden 1954

  Leiebil fra Berlin Tegel flyplass til beste rate

  En leiebil fra Berlin Tegel flyplass gir deg friheten til å utforske en by som er sofistikert, klassisk og eksentrisk. Kjør din leiebil til verdensberømte Brandenburg Gate og operahuset. Ta turen videre til historiske gaten Unter den Linden som er full av butikker og kaféer. I din leiebil fra Auto Europe så kan du oppleve moderne Tyskland som er synonymt med elegant mote, spennende kunst og nyskapende musikkscene. Hos Auto Europe vil vi at du skal komme deg til din destinasjon så enkelt og komfortabelt som mulig, så ring oss eller book din leiebil online i dag så vil du få førsteklasses kundeservice.

  Flyplassinformasjon

  Berlin Tegel Flyplass (TXL)
  Offisielt navn: Flughafen Tegel
  Adresse: 13405 Berlin, Germany
  Telefon:+49 30 60911150
  Beliggenhet: Flyplassen ligger i Tegel, ca. 8 km fra Berlin.
  Flyselskaper: Det er over 27 flyselskaper på flyplassen. SAS og Air Berlin flyr direkte hit fra Norge.

  Terminaler

  Som den tredje største flyplassen i landet så har Berlin-Tegel nesten 26 millioner reisende hvert år. Berlin har to flyplasser (Berlin-Tegel ligger nord-vest for Berlin og Berlin Schönefeld flyplass ligger sør-øst), men en ny, større og moderne flyplass (Brandenburg Airport Willy Brandt) holder på å bli bygget og skal bli Berlins nye hovedflyplass. Frem til 2016, da den nye flyplassen skal være ferdig, tar TXL mot mesteparten av reisende i denne regionen.

  Selv om Tegel er en mindre flyplass så har den fem terminaler som ligner mer på ganger enn store terminaler. Alle fem terminalene ligger i samme bygning. Terminal A har 16 innsjekkingsskranker, og hit kommer de fleste internasjonale fly. Terminal B har 19 innsjekkingsskranker. Terminal C åpnet i 2007, har 22 innsjekkingsskranker og brukes mest av Air Berlin. Terminal D har 22 innsjekkingsskranker, og brukes mest av småfly. I terminal D sin underetasje så ligger Terminal E som kun har to innsjekkingsskranker.

  Henting og levering av leiebil

  Det er enkelt å hente din leiebil fra Berlin Tegel flyplass. Bilutleieskrankene finner du i underetasjen i terminal E.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-lør: 07:00 til 23:30
  Søn: 08:00 til 23:30
  Enterprise Man-søn: 07:00 til 23:00
  Europcar Man-fre: 07:00 til 23:00
  Lør-søn: 07:30 til 23:00
  Hertz Man-fre: 07:00 til 23:00
  Lør-søn: 08:00 til 23:00
  Sixt Man-fre: 07:00 til 23:30
  Lør-søn: 08:00 til 23:30

  Flyplassens fasiliteter

  På flyplassen finnes det en taxfree-butikk der du kan kjøpe parfyme, alkohol, sjokolade og aksessoarer. Det er også klesbutikker, veskebutikk, bokhandel og suvenirbutikk på Berlin Tegel. Når det kommer til serveringssteder så har flyplassen et stort utvalg som kan by på alt fra smørbrød, supper, snacks og den tyske spesialiteten - øl.

  Det er et flertall minibanker på flyplassen, i tillegg til de to valutakontorene Reisebank og Travelex. Mot en avgift så kan du få tilgang til wi-fi. Du åpner opp browseren, og du blir så tatt videre til flyplassens wi-fi side der du kan velge betalingsmåte. Det finnes informasjonsskranker (i terminal A og C) der de kan hjelpe deg hvis du skulle trenge noe assistanse under ditt opphold på flyplassen.

  Transport

  Det er ganske enkelt å ta seg til flyplassen da den ligger like ved motorveien A111. Når du er klar med å utforske Berlin, så kan du kjøre din leiebil til Frankfurt, en innovativ by som har vært nytenkende når det kommer til business- og finansekultur. For mer informasjon angående å kjøre i dette området, sjekk ut vår kjøreguide for Tyskland.

  Selv om en togstasjon var en del av planen når de bygget flyplassen så finnes det i dag ingen direkte togforbindelser, men det er et stort antall busser som har forbindelse til S-Bahn og U-Bahn stasjoner i tillegg til regionale togstasjoner i området. Noen av bussene som går er:

  • XP Express: Går til Jakob-Kaiser-Platz U Bahn stasjonen, Junfernheide S-Bahn og Regional Express stasjonen i tillegg til Zoologischer Garten U-Bahn/S-Bahn stasjonen.
  • JetExpress TXL: Går til Beusselstraße S-Bahn stasjon og Berlins sentralstasjon.
  • Buss 109: Går til Jakob-Kaiser-Platz U Bahn stasjonen, Charlottenburg S-Bahn og Regional stasjonen, i tillegg til Zoologischer Garten U-Bahn/S-Bahn og Regional Express stasjonen.
  • Buss 128: Går til Kurt-Schumacher-Platz U-Bahn stasjonen, i tillegg til Osloer Straße U-Bahn stasjonen.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Berlin Tegel flyplass