Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  DOLLAR BILUTLEIE UNDER COVID-19

  • 8.2
  • 8.8
  • 8.7
  • 9
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 04
  Hurtig saksbehandling ved skranken. Klar opplysninger om betingelser.
  April 24
  Skranken stengte klokken ti om kvelden, så vi rakk den Ikke når flyet var forsinket. Ikke noe alternativ, så vi måtte bruke Uber og komme tilbake neste dag. Vanskelig å finne bilen. Ellers alt ok.
  April 11
  Det dukket opp en gammel skade (riper i felgen) jeg må betale for da jeg glemte å ta bilder da jeg hentet bilen. Ikke så mye å betale, men irriterende. Føler meg lurt. Aldri dollar igjen. Har valgt dollar en gang tidligere og...
  Les mer

  Helse- og sikkerhetstiltak for en leiebil med Dollar under covid-19

  Leiebil med Dollar under koronakrisen Dollar Rent A Car ble opprinnelig et nasjonalt selskap i 1965 og senere ble the Dollar Thrifty Automotive Group et morselskap for Dollar Rent A Car og Thrifty Car Rental til the Hertz Corporation tok over selskapet i 2012. I dag tilbyr Dollar Car Rental leiebiler på over 840 lokasjoner i USA og Canada og har over 1 500 franchiselokasjoner med Thrifty Car Rental i 70 land. Siden begynnelsen har Dollar hatt en filosofi som kombinerer den beste sørvisen tenkelig og konkurransedyktige priser.

  Auto Europe er en av de større bilutleiemeglerne i verden og samarbeider med tallrike utleiere verden rundt. Takket være disse partnerskapene, inkludert det med Dollar, kan vi tilby deg de billigste prisene på markedet, samtidig som vi tilbyr kunder et stort utvalg av kjøretøyer. Hvis du ser etter en leiebil med Dollar under covid-19-krisen, kan du trygt og enkelt bestille det på vår nettside. Hvis du foretrekker, kan du også kontakte våre bilutleiespesialister direkte på +49 89 120 89 270. De står til din disposisjon for å utføre reservasjoner, svare på spørsmål eller hjelpe deg med eventuelle forespørsler.

  Leiebil Dollar - Sikkerhetstiltak for å beskytte kunder fra koronaviruset

  Selskapet streber etter å reise med en leiebil fra Dollar under koronaviruset så strømlinjeformet som mulig og fokuserer på helsen og sikkerheten til sine kunder og ansatte. Selskapet følger med på utviklingen av koronaviruset (covid-19) og følger retningslinjene fra myndighetene og helseorganisasjoner for å sikre at de korrekte tiltakene gjennomføres.

  Du kan stole på at Dollar har høye helse- og sikkerhetsstandarder for å garantere renslighet. I tillegg til å preventive tiltak for å redusere spredningen av patogener går alle kjøretøyer gjennom en renseprosess med flere steg etter hvert utleie. Dollar streber for å følge disse sikkerhetsreglenene og andre fra Verdens helseorganisasjon (WHO) og lokale myndigheter.

  Tiltak og prosedyrer for rensing

  • Renseprosedyrene på Dollars kontorer rundt om i verden har blitt intensivert. De oftest berørte overflatene, som dørhåndtak, desk og andre hard overflater vaskes regelmessig med desinfiserende.
  • Distribueringen av alkoholbaserte desinfeksjonsmiddel har blitt intensivert og ansatte instrueres til å følge viktige hygieneregler, som regelmessig håndvask eller oppfordres til å bli hjemme hvis de føler seg uvel.
  • Leiebilene renses grundig med særlig fokus på dørhåndtak, ratt, dashbord, konsoll, seter og så videre.