Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ GIRONA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Girona flyplass med Auto Europe

  Auto Europe står klar til å hjelpe deg med å finne din perfekt leiebil fra Girona flyplass slik at du enkelt kan utforske Girona, Barcelona og resten av flotte Spania helt i ditt eget tempo. Med en rik kultur og en flott beliggenhet ved kysten så er Girona en by som har alle forutsetninger for et hyggelig besøk. Med over 60 år av erfaring i bransjen så kan Auto Europe garantere deg den beste kundeservicen og de laveste prisene på leiebiler fra Girona flyplass. Vi har et meget godt samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere verden over og dette gjør at vi kan tilby våre kunder uslåelige priser! Sjekk ut våre tilbud online eller ring oss.

  Flyplassinformasjon

  Girona flyplass (GRO)
  Offisielt navn: Aeropuerto de Girona-Costa Brava, engelsk: Girona - Costa Brava Airport
  Adresse: 17185 Vilobi de Onyar/Girona
  Flyselskaper: 12 flyselskaper som flyr til 56 destinasjoner.

  Terminaler

  Girona flyplass ligger 10 km sør for city. Etter at Ryanair gjorde Girona til et av sine knutepunkter for noen år siden, så har flyplassen vokst, og tilbyr nå et stort utvalg av flyvninger til og fra mange europeiske destinasjoner. Flyplassen i seg selv er ganske liten, men gjestfri. Innsjekking ligger i første etasje sammen med ankomsthallen. Avgangshallen ligger i andre etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene finner du i første etasje. Nedenfor finner du åpningstidene til de forskjellige utleierne.

  Utleier Åpningstider
  Atesa Man-søn: 08:00 til 23:59
  Avis Man-søn: 08:00 til 23:59
  Budget Man-søn: 08:00 til 23:59
  Europcar Man-søn: 08:00 til 23:59
  Firefly Man-søn: 08:00 til 23:59
  Goldcar Man-søn: 08:00 til 23:59
  Hertz Man-søn: 08:00 til 23:59
  InterRent Man-søn: 08:00 til 23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Girona flyplass har to butikker der du kan shoppe litt før flyreisen, en av dem er en tax free butikk. Hvis man er sulten eller tørst så finnes det et antall spise steder der man kan få seg noe gott før flyturen. Hvis du skal ha et møte på flyplassen så er det mulig å leie konferanserom. Det finnes fire minibanker i første etasje, og én i andre etasje. Det er wi-fi på flyplassen, og de første 15 minuttene er gratis. Flyplassens informasjonsskranke finner du ved innsjekkingsområdet i første etasje. Det er tre røykeområder i andre etasje ved boarding området.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er ca. 13 km fra flyplassen til Girona, en kort kjøretur på rundt 15 minutter. Hvis du ikke skal hente din leiebil på flyplassen så finnes det både buss og taxi som kan ta deg til din destinasjon. Det finnes følgende busslinjer: Flyplassen - Barcelona, flyplassen - Girona, flyplassen - Costa Brava Norte, flyplassen - Costa Brava Sur, flyplassen - Lleida og flyplassen - Andorra. Taxier finner du utenfor terminalen, eller så kan du ringe Taxi Girona for å bestille en.

  Parkering

  I Girona så anbefales det at du parkerer din leiebil i utkanten av byen, og går eller tar offentlig transport in til city. Du kan la bilen stå på Parc de la Devesa, et stort parkeringsområde ved elven og som ikke ligger langt fra broene som leder til den gamle delen av byen. Andre steder du kan parkere er Placa Constitucio Girona, Plaza Catalunya og Maragall. En GPS kan hjelpe deg med å finne parkeringsområde, så det kan være lurt å få med deg en fra din utleier.

  Nyttige linker

  Girona Flyplass hjemmeside