Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE MED INTERRENT KEY'N GO

  • 5.7
  • 6.2
  • 6.6
  • 5.7
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  September 12
  Det meste er ok, men det negative er de som skal selge ekstra forsikringer og deres måte å...
  August 13
  Kjapp og grei avhenting. De skulle absolutt ha meg til å tegne forsikring på kr. 2000,- alternativet var depositum på kr. 15000,- Bilen hadde mange skader som var opplyst på forhånd. Rein innvendig, men utrolig skitten...
  July 29
  Dårlig bil. Plast seter - dårlig kombinasjon med sol/+30' ute. Veldig svak motor. Skuffende.
  Les mer

  Leiebil med InterRent Key'N Go via Auto Europe

  InterRent Key'N Go bilutleie - Auto Europe InterRent Key’N Go er Europcars ny global bilutleie leverandør. InterRents omdømme har vokst kraftig på kort tid og kunder over hele verden er veldig fornøyde med tjenesten. Leiebil med InterRent Key’N Go innebær kvalitet og InterRent tilbyr en rekke forskjellige kjøretøy å velge fra.

  Når du velger InterRent Key’N Go som din bilutleie leverandør via Auto Europe, så kan du dra fordel av en ny digital opplevelse. Det er bare å finne et sitat med Key’N Gos service. Gjennom å leie bil med InterRent Key’N Go Leiebil med InterRent Key'N Go blir opplevelsen din med å leie bil enklere og raskere uten å begrense kvaliteten.

  Med vår booking motor må du lett søke, jamføre og legge til alternativ til bestillingen din uten problemer.

  Bilutleie med InterRent Key'N Go Car: Hva er Key'N Go service?

  Det kan ta tid å hente opp og returnerer din leiebil. Papirarbeid må gjøres, tegnes og sjekkes. Ville det ikke være skjønt å bare plukke opp bilnøklene etter en lang flytur? Dette er ideen bak opprettelsen av InterRent Key’N Go - som er en veldig positiv bilutleie opplevelse. InterRent Key’N Go gjør det lett og raskt å plukke opp bilnøklene til din leiebil. Med denne tjenesten trenger du ikke å stå i kø, dine dokumenter sjekkes på ett minutt og etter det er bilnøklene i hendene dine.

  Leie bil uten å vente

  Key'N Gos service innebær selvbetjening. For å anvende tjenesten må du forhåndsregistrere deg gjennom å kopi følgende lenk in i smarttelefonen din innen du ankommer: https://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343 Deretter legg inn e-postadressen din og reservasjonsnummeret ditt fra InterRent som finnes i det øverste høyre hjørnet på kupongen din fra InterRent Key’N Go. Du må også forsikre deg om å ha et gyldig pass eller ID-kort, førerkort og kredittkortinformasjon tilgjengelig.

  InterRent bilutleie reservasjonsnummer

  Når du har slutført bestillngen din online, så vil du motta en bekreftelse som inneholder viktig informasjon om leiebilen din. Når dette er ferdig må du følge disse instruksjonene:

  1. Velg ønsket språk.
  2. Skriv inn reservasjonsnummeret ditt eller bruk smarttelefonen din til å skanne koden vi sendte til enheten din.
  3. Velg ønsket bil fra kjøretøykategorien som tilbys.
  4. Hent bilnøklene.
  5. Begynn reisen din.

  Fordeler med Key'N Go

  ✔ Ingen ventetid

  Leiebil med InterRent Key’N Go er uten tvil det raskeste settet å komme ut på veien. Spesielt hvis om timeplanen din er travel og du ikke vil sjanse å sitte fast på grunn av sakte papirarbeid. Det eneste du trenger å gjøre er å velge kjøretøyet ditt med smarttelefonen din.

  ✔ Ingen lange tekster om vilkåren

  Det er ekstremt viktig at kundene våre føler seg trygg med Auto Europe. Med Key'N Go tjenesten kan du være helt avslappet at du er i trygge hender. Maksimal omfattende dekning er alltid inkludert i alle tjenester fra Key N’Go. Og ingen sikkerhetsdepositum er nødvendig.

  ✔ Hjelpsom personale

  Du trenger ikke å hente opp leiebilen din fra noen kontor når du bruker Key'N Go. Men hvis du har spørsmål eller møter problem, så finnes våre ansatte alltid der for å hjelpe til.

  ✔ Sikkerheten først

  Din online sikkerhet er vår førsteprioritet når du leier bil av oss. Vi bruker en online valideringsprocess for dokumentene dine som er sikker og lett å bruke. Først må du ta en bilde av førerkortet ditt og annen dokumentasjon. Informasjonen er lagret for for fremtidige bestillinger.

  Spørsmål og svar

  Hva skjer hvis jeg ikke klarer å digitalisere dokumentasjonen min?

  Du må forhåndsregistrere deg ved å kopiere lenken til smarttelefonen før du ankommer - https://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343. Hvis du ikke klarer å digitalisere dokumentasjonen med smarttelefonen din, må du gå til InterRents kontor og manuelt verifisere dokumentasjonen din.

  Hvis jeg møter et feil i løpet av digitaliseringsprosessen er bestillingen min fortsatt gyldig?

  Ja, bestillingen din er fortsatt gyldig, men du må søke opp et InterRents kontor å verifisere dokumentasjonen din manuelt der.

  Er en medarbeider fra Key’N Go tilgjengelig under hentingen av min leiebil?

  Denne prosessen er til for å hjelpe deg at få leiebilen din så raskt som mulig. Hvis du trenger å få hjelp av våre ansatte, så finnes de tilgjengelige ved et av kontorene våre.

  Hva er inkludert i Key'N Go tjenesten?

  Key'N Go-tjenesten inkluderer følgende:

  • Ingen egenandel
  • Fullt omfattende Super Relax-dekning
  • Veihjelp
  • Full-to-Full drivstoff-policy
  • Enkel kontrakt og ingen overraskelser

  Hvor finner jeg Key'N Go service-tjenesten?

  Følgende steder tilbyr Key'N Go service-tjenesten:

  • Frankrike: Paris Charles de Gaulle lufthavn,Toulouse, Bordeaux, Lyon og Nice.
  • Italia - Milano Bergamo lufthavn og Roma-Fiumicino lufthavn.
  • Spania: Barcelona, Barcelona Sants,  Madrid, Palma de Mallorca, Sørlige Tenerife, Alicante og Malaga.
  • Portugal: Faro, Porto og Lisboa.

  Key'N Go-tjenesten utvides for tiden til andre globale kontorer; Derfor anbefaler vi å kontakte reservasjonsagentene våre for de siste stedsoppdateringene.

  Hvor er Key'N Gos maskiner plassert?

  Beställningsbekräftelsen din vil spesifisere den nøyaktige posisjonen av nærmeste Key'N Go maskin.. Hvis du har problemer å finne maskinen, gå til nærmeste InterRent kontor å de vil hjelpe deg der.

  Hvor finner jeg leiebilen min når jeg har bilnøklene?

  Skjermen på Key'N Gos maskin viser hvor bilen din befinner seg. Kontraktssammendragsutskriften fra maskinen vil også indikere kjøretøyets beliggenhet.

  Hvor returnerer jeg bilnøklene?

  Vennligst returner bilnøklene i avhentingskassene som befinner seg utenfor parkeringskontorene.