Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE FOR EN UKE TIL LAVESTE PRIS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil for en uke

  Visste du at dersom du vil leie bil til ferien kan du spare på å leie bil på ukentlig basis? Auto Europe har ofte spesialtilbud for bilutleie på for eksempel en uke, noe som ofte kan gjøre det billigere å leie bil for en hel uke enn for eksempel 4 dager.

  Selv om det kan virke logisk at det er billigere å leie bil for en kortere tid enn for en hel uke er ikke dette alltid tilfellet. Kunder som regelmessig leier bil ser ofte at det å leie bil for lengre perioder vil være billigere. Derfor - pass på at du sjekker prisforskjellene nøye og book en leiebil for ukesleie dersom du sparer på det! Du kan sette pengene du sparer mot morsomme ferieaktiviteter eller leie en bil av høyere bilkategori.

  Se verden - lei bil for en uke

  Utforsk verden med Auto Europe og dra nytte av våre guider og reisetips. Auto Europe har over 60 års erfaring med bilutleie og vi forstår hva våre kunder ser etter når de skal leie bil. Noen ganger kan offentlig transport være en god måte å utforske dine lokale omgivelser på, men mange steder kan transporttilbudet være begrenset eller ha et upraktisk tidsskjema. Med leiebil for en uke kan du velge hvor du skal dra, når du skal besøke og om du vil stoppe på veien uten å være avhengig av andre. Med leiebil når du også vakre og lite besøkte steder som ikke kan nås med offentlig transport. Det kan være spesielt kaotisk og slitsomt å reise på offentlig transport med barn men med Auto Europe sine tilbud finner du praktiske familiebiler over hele verden til lave priser - gjør din reise enkel. For tips og ideer til hva du kan gjøre på ferie med bil i Europa kan du besøke våre road trip guider

  Når du booker bilutleie for en uke sparer du ikke bare på leiekostnader, men også reisetid. Reis med friheten til å planlegge din egen ferie og unngå dyre restauranter og turistområder. Uansett om du skal på byferie eller du skal tilbringe ferien på stranden gir en leiebil deg friheten til å komme deg bort fra turistmengdene. Book din ukesleie i dag og hent din leiebil på en av våre 24 000 stasjoner verden over.

  Skal du leie bil for 21 dager eller mer? Hvis dette er tilfellet tilbyr Auto Europe også muligheten for langtids bilutleie.

  Forleng din ukesleie

  Siste dag av ferien nærmer seg med stormskritt og mange reisende føler at de nettopp har pakket opp kofferten når det plutselig er tid for å reise hjem. Kanskje du har muligheten til å bli lenger og leker med tanken på å forlenge ferien - og hvis det er mulig, hvorfor ikke forlenge ferien med noen ekstra dager?

  Skjem deg selv bort og forleng oppholdet. I de fleste tilfeller vil det være nødvendig å lage en ny booking for de ekstra dagene ved å returnere til leiekontoret og signere en ny avtale, men vi kan være enige om at den ekstra innsatsen er verdt noen dagers ekstra ferie på din favorittdestinasjon.

  Velg den beste bilutleieavtalen for en uke: Luksusklasse

  Å leie leiebil for en uke i standardklassen gjør at du sparer noen kroner, men dette er også tifellet dersom du velger å leie en luksusbil eller sportsbil. Sett deg bak rattet med stil og besøk alle de historiske monumentene og attraksjonene din destinasjon har å by på. Oppfyll drømmen om å kjøre en Porsche eller Lamborghini og gjør tiden bak rattet til en opplevelse du aldri vil glemme. Se gjennom våre tilbud og book din leiebil i dag.