Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  EGENANDELSBESKYTTELSE FORKLART

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Komplett Skadedekning | Null Egenandel | Null Egenandel med Super Breakdown Cover | Vanlige Spørsmål

  Spar på bilutleiedekning med Auto Europe

  For å sørge for at du har best mulig beskyttelse når du skal leiebil finnes det forskjellige dekningspakker tilgjengelig fra Auto Europe for å beskytte din egenandel. På denne måten kan du skreddersy avtalen til dine behov. Når du går gjennom søkemotoren vil du se forskjellige alternativ: Komplett Skadedekning, Null Egenandel og Null Egenandel med Breakdown Cover. De forskjellige alternativene er ikke alltid tilgjengelig på samme destinasjon, men for å se hvilken som er tilgjengelig kan du gjøre et søk i vår søkemotor. For å forklare forskjellene mellom disse pakkene og fordelene med å bestille dem har vi satt sammen en kort beskrivelse av de forskjellige produktene sammen med noen vanlige spørsmål. For mer generell informasjon rundt bilutleiedekning, kan du ta en kikk på vår lengre guide om det.

  Hva er egentlig "Egenandel"?

  Ved skade på bilen eller tyveri er leietaker ansvarlig for et bestemt beløp som kalles egenandel. For eksempel; Hvis egenandelen er 3000 NOK og skadene på bilen beløper seg til 5000 NOK, er leietaker ansvarlig for 3000 NOK. Hvor stor egenandelen er avhenger av bilutleieselskapet og bilkategori. Forskjellige bildeler er også inkludert i pakken, igjen avhengig av utleier. Egenandelsbeløpet blokkeres på kundens kredittkort ved henting. Egenandelsbeløpet i tillegg til eksklusjoner finner du i «Vilkår og lokale avgifter» på våre reservasjonssider og på din voucher.

  Komplett Skadedekning

  Komplett Skadedekning er et produkt som tilbys av Auto Europe. Når en kunde har kjøpt Komplett Skadedekning kan få egenandelen refundert fra Auto Europe ved skade eller tyveri. Kunden betaler først skadene til utleier og kan deretter søke refundering av Auto Europe etter leieperioden. Kunden må derfor først betale egenandelen til det lokale bilutleieselskapet, og kan så søke om tilbakebetaling av det beløpet fra Auto Europe. Produktet kalles Komplett Skadedekning ettersom dekningen inkluderer de fleste deler av bilen i tillegg som hjul, glass, tak og understell m.m. Kunden må framvise all påkrevd dokumentasjon for at Auto Europe skal kunne behandle kravet om refundering, disse krav og prosessen for behandling er listet opp i «Vilkår og lokale avgifter» på våre reservasjonssider.

  Komplett Skadedekning

  Komplett Skadedekning

  Null Egenandel

  Null Egenandel tilbys av det lokale bilutleieselskapet, men det kan bestilles sammen med din leiebil på Auto Europe side websider. Null Egenandel eliminerer egenandelen din. Med andre ord har du ingen egenandel. Dersom en skade da er dekket av dekningspakken må du ikke betale noe. Dersom skaden ikke er dekket av dekningspakken (vanligvis er glass, hjul, dekk, understell og tak ikke dekket av dekningspakken) må du betale skaden.

  Null Egenandel med Super Breakdown Cover

  Super Breakdown Cover er en ekstra tjeneste fra Auto Europe som kan legges til Null Egenandel i USA. Pakken beskytter bildeler som ikke er dekket i en standard Null Egenandel pakke, som for eksempel glass, hjul, dekk, understell, og tak). Kunden betaler først skadene til bilutleieselskapet og søker deretter refundering fra Auto Europe. Kunden må sende inn de nødvendige dokumenter til Auto Europe for å søke om refundering. Super Breakdown Cover inkluderer også tauingsavgifter, refundering av ubrukte dager som følge av medisinske årsaker eller bilskade og skade på ekstrautstyr som f.eks. GPS og Barneseter.

  Refunderbar Egenandel med Super Breakdown Cover

  Refunderbar Egenandel med Super Breakdown Cover

  Vanlige Spørsmål

  Hvorfor er det bedre å kjøpe egenandelsdekning gjennom Auto Europe istedet for å betale for ekstra forsikring gjennom det lokale bilutleiefirmaet?

  Det er to grunner. For det første kan du bestille og betale for alle produktene samtidig på forhånd slik at du ikke lenger trenger å tenke på om det lokale bilutleieselskapet tilbyr tilleggsforsikring, eller betale ekstra når du henter bilen. For det andre, selv om det lokale bilutleieselskapet tilbyr tilleggsforsikring er produktene tilbudt av Auto Europe som regel markant billigere enn de forsikringene som blir solgt lokalt.

  Hvis jeg har bestilt en av produktene gjennom Auto Europe, må jeg fortsatt legge igjen et depositum for leiebilen?

  Ja. Den refunderbare egenandelen fjerner ikke depositumet som kreves av det lokale bilutleieformaet, og du vil fortsatt måtte legge igjen et depositum. Som ved all annen leie må depositumet blokkeres på et internasjonalt kredittkort; det er derfor veldig viktig at hovedsjåføren (den personen hvis navn står på bestillingen) har et kredittkort med tilstrekkelig kredittgrense i deres navn, og at dette kortet presenteres til bilutleieselskapet når bilen skal avhentes. De fleste bilutleieselskaper krever også et depositum når du har bestilt en rate med Null Egenandel. Vennligst les «Vilkår og lokale avgifter» og undersøk dette på våre reservasjonssider før du ferdigstiller din bestilling.

  Representanten fra det lokale bilutleieselskapet sier at jeg fortsatt må kjøpe deres tilleggsforsikring, selv om jeg allerede har kjøpt et dekningsprodukt for egenandel av Auto Europe. Må jeg kjøpe forsikringen deres?

  Nei. Ekstra forsikring fra bilutleieselskapet er ikke obligatorisk. Men; dersom hvedsjåføren ikke fremviser kredittkort i eget navn kan ikke depositum blokkeres og bilen kan ikke hentes uten ekstra forsikring. Derfor; husk kredittkort med tilstrekkelig grense for å unngå ekstra utgifter.

  Hva må jeg gjøre for å søke refundering av egenandelen fra Auto Europe?

  Du kan finne en detaljert forklaring på hva må gjøre i «Vilkår og lokale avgifter» på våre reservasjonssider. Merk: Det er veldig viktig å kontakte politiet, og få en politirapport angående hendelsen, selv om hendelsen ikke involverte andre parter.

  Jeg vil legge en av disse produktene til min bestilling, men jeg kan ikke se dette alternativet på deres webside. Hva skal jeg gjøre?

  Produktene er ikke tilgjengelige for alle biler eller på alle avhentingssteder. Når de er tilgjengelige får du muligheten til å legge dem til din bestilling før du betaler