Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MALAGA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Malaga med Auto Europe

  Malaga ligger i den vakre regionen Andalusia og er - ikke uten grunn - et populært feriested med vakre strender, barer, klubber og restauranter. Byen har også verdensberømte museer, festivaler og konserter i tillegg til gode shoppingmuligheter og spennende turistattraksjoner - alt en kan ønske seg på ferie både med venner og familie.

  Auto Europe tilbyr bilutleie på over 24 000 stasjoner verden over. Våre partnerskap med verdens ledende bilutleieselskap gjør at vi alltid kan tilby et bredt utvalg leiebiler til lave priser i Malaga. Hvis du planlegger en road trip i Spania anbefaler vi vår road trip guide for Andalusia, du finner denne her. La deg inspirere og ring oss gjerne dersom du har spørsmål.

  Hvordan er trafikken i Malaga?

  Spania er et populært feriested for bilferier - og ikke uten grunn; med leiebil reiser du enkelt mellom byer og tettsteder i Spania. Hent din leiebil i Malaga på en av de mange stasjonene i byen eller ved ankomst på flyplassen. Du kan deretter, for eksempel følge den populære ruten som går langs A-92 fra Malaga til Sevilla eller du kan dra på sightseeing langs kysten med en rute som starter i Malaga og ender i Barcelona. Vi anbefaler et stopp i den vakre feriebyen Alicante på veien.

  Her er noen trafikktips for Spania:

  • I Spania kjører du på høyre side av veien
  • Du kan kun bruke venstre - og midtre fil for å kjøre forbi der dette er tillatt og trygt
  • 18 år er nedre aldersgrense for å kunne kjøre bil i Spania. Vennligst merk at de fleste bilutleieselskaper krever en minimumsalder på 21 år ved bilutleie. I tillegg kan sjåfører under 25 år ilegges gebyr for ung sjåfør ved henting. Du finner mer informasjon om dette på vår webside under "Produktinformasjon" i tillegg til på din voucher
  • Det er forbudt å bruke mobiltelefon mens du kjører
  • Setebelte er påbudt for sjåfør og alle passasjerer i bilen
  • Veier med autopass kalles "autopista de peaje". Hvis du ser ordet "peaje" betyr det vanligvis at du må betale bompenger

  Hvor kan jeg parkere min leiebil i Malaga?

  Når du skal parkere i Malaga, er det som regel rimeligst å parkere i den blå sonen. Disse sonene er parkeringsplasser på gaten som er markert med blå linjer. Virketider er Mandag til Fredag, fra 09:00 til 14:00 og 17:00 til 22:00. På lørdager må du bare betale om morgenen. Bysentrumet er bilfri sone og må besøkes til fots men du vil finne parkeringsplasser og parkeingshus i nærheten. Når du parkerer din leiebil i Malaga langs gatene er maks parkeringstid i aktive tidsrom 2 timer - noe som betyr at du må flytte bilen etter at tiden er utløpt. I tillegg til blå soner finner du flere parkeringsgarasjer. Parkeringsgarasjer er et dyrere alternativ men de er åpne 24 timer i døgnet og er uten tidsbegrensning. Du finner parkeringsgarasjer på Plaza de Marina, Alcazaba, Granados og Muelle Uno.

  Parkering er begrenset i byens sentrum og det er vanskelig å finne parkering. Du finner som regel ledige plasser i garasjer som nevnt over. Les mer om å kjøre bil i Malaga og resten av Spania her.

  Malaga Flyplass

  Malaga flyplass er den største internasjonale flyplassen på Costa del Sol og er den fjerde travleste flyplassen i Spania etter Madrid-Barajas, Barcelona og Palma de Mallorca. Flyplassen har tre terminaler.

  Offisielt navn: Malaga-Costa del Sol Airport (AGP)
  Adresse: Av Comandante Garcia Morato, S/N, 29004 Malaga, Spain
  Webside: Malaga-Costa del Sol Flyplass
  Telefon:+34 952 04 84 84

  Ting å gjøre i Malaga

  • Alcazaba: Alcazaba ligger på en bakketopp midt i byen med utsikt over Malaga havn. Festningen ble tatt av Spania i 1487 og er en av de mest populære turistattraksjonene i byen. Fra Alcazaba kan du se hele byen og amfiteateret ved foten av festningen.

  • Museo de Malaga: Malagas provinsielle museum å besøkes på din ferie i Malaga. Les om de forskellige styresett og kulturer som har formet Malaga og byens innbyggere i århundrenes løp. Museo de Malaga åpnet i 2016 og er på over 18 000 kvadratmeter. Museet har omtrent to tusen kunstverk og 18 000 arkeologiske verk.

  • Flamenco & Tapas Tour: Malaga og Andalusia er berømt for flamenco og tapas. Vi anbefaler en kombinert 3 timers tapas-og-flamenco tour gjennom denne vakre og spennende byen. Dersom gastronomi er en av dine lidenskaper vil kombinasjonen av herlig tapas og flamenco være en uforglemmelig opplevelse.

  • Selwo Marina: For dere som er glade i dyr er akvariet Selwo Marina det perfekte stedet å besøke. Parken ligger bare 15 minutter med bil fra Malaga, i Benalmádena. Parken er delt inn i fire områder; Amazonia, Antillas, Isla de Hielo og Las Hondonada. Her finner du delfiner, sjøløver, slanger, fugler, pingviner, øgler og mye mer. På Selwo Marina er du sikret et flott dag for hele familien.

  • Museo Picasso Malaga: Den berømte kunstneren Picasso er født i Malaga og Museo Picasso Malaga er dedikert kunstnerens liv og verker. Museet åpnet i 2003 og har 12 permanente- og spennende midlertidlige utstillinger. Her kan du se malerier, tegninger og keramikk. Det er lurt å booke tidlig - spesielt i høysesongen. Museet har en bokhandel, kafeer, og en kort spasertur unna ligger Picassos barndomshjem.

  Fine dagsturer med leiebil i Malaga

  Marbella

  Marbella ligger kun 56 minutter unna via motorveien AP-7. Denne vakre byen er kjent for sitt herlige klima og middelhavs-lifsstil. Besøk nærliggende Puerto Banús og nyt luksuslivet. Denne havnen er ofte besøkt av de rike og berømte og er full av luksusbutikker, sportsbiler og yatcher. Du finner et stort utvalg av restauranter, kafeer og klubber her.

  Ronda

  Når du planlegger å leie bil i Malaga anbefales det på det varmeste at du også planlegger en kjøretur til Ronda. På veien hit kjører du gjennom vakre fjellandskap. På tross av at byen ligger langt fra havet er den populær blant turister og ved ankomst vil du med en gang skjønne hvorfor - den ligger på to fjell og byen er koblet sammen ved hjelp av en bro. Ronda er et sted du aldri glemmer. Tilbring dagen ved å spasere gjennom middelaldergatene, besøke slottet og nyte et godt måltid med fantastisk utsikt.

  Estepona

  Denne havnebyen ligger en time og ti minutter unna Malaga og nås enkelt via A-7 med din bilutleie fra Malaga. Estepona har mange likheter med Marbella og andre byer langs Costa del Sol men du finner færre turister her. Byen har en lang, vakker sandstrand og en nydelig gamleby. Byen har også en moderne botanisk hage som må besøkes.

  Geografisk informasjon & Historie

  Malaga er en av Spanias tettest bebodde byer og ligger i Andalusia på middelhavskysten. Malaga er europas sørligste storby og ligger på Costa del Sol, som betyr "solkysten". Byen er kjent for å være en av Europas varmeste og sommersesongen regnes fra April til November.

  Malagas historie kan spores over 2700 år tilbake og er en av verdens eldste byer. Fønikerne etablerte Malaca (Malaga) og siden dette har byen vært overtatt og kjempet over utallige ganger. Byen har hatt bastetanisk, gresk, bysantisk og maurisk styre. I 1487 kom Malaga under Spansk kontroll.

  Hvordan reise rundt i Malaga

  Málaga-María Zambrano togstasjon er hovedstasjonen i Malaga, og ligger sør-vest i byen. Herfra kan du ta høyhastighetstog til 17 store spanske byer.

  Malaga busstasjon ligger rett ved siden av Málaga-María Zambrano togstasjon, noe som gjør det enkelt å korrespondere togreiser med bussreiser. Her finner du busstjenester til flere byer over hele Spania inkludert Marbella og Cordoba.

  Muelle De Heredia Busstasjon: Busser fra denne stasjonen går fra Malaga til nærliggende byer.

  Kan jeg leie en bobil i Malaga?

  Spania er et spennende europeisk land med mye å tilby sine turister. Hvis du ser etter en ny måte å reise på, hvorfor ikke vurdere bobilutleie? Auto Europe har et stort antall tilbud på bobilutleie i Malaga. Vi har et stort utvalg bobiler til leie i Malaga og du vil garantert finne en bobil som passer dine behov.

  Nyttige linker

  Malaga turistinformasjon