Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  MALAGA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Malaga

  Står Spania på listen din over land du gjerne vil besøke på din neste ferie? Om du drømmer om Spania har vi den perfekte løsningen! Ved å leie bobil i Malaga får du se alt dette fantastiske landet har å by på på enkleste og mest komfortable måte. Begynn med å utforske byen og dens omgivelser ett par dager før du beveger deg ut på veiene for å besøke andre spennende byer so for eksempel Barcelona og Madrid. Med utstyr som dusj, toalett, kjøkken og soveplasser blir reisen komfortabel for hele familien for ikke å nevne fleksibel ettersom du har friheten til å reise og utforske helt i eget tempo og etter egne interesser og ønsker. I tillegg er det billlig å reise med bobil. Hos Auto Europe kan du sammenligne priser og booke det perfekte kjøretøyet til din bobilferie. Våre bobilspesialister svarer gjerne på spørsmål over telefon eller e-post.

  Campingplasser i og rundt Malaga

  I området rundt Malaga kan du velge din favoritt blandt en rekke trivelige campingplasser. De fleste har fin beliggenhet og gjestfri service. Også lenge reiser til andre steder som hovedstaden Madrid blir lette og du har mange gode mellomstopp på din reise. Under finner du noen forslag til campingplasser når du skal leie bobil i Malaga.

  Camping Valle Niza Playa Dette anlegget ligger i nærheten av Torre del Mar, helt i nærheten av stranden. Via A-7 når du campingplassen på ca 25-30 min fra Malaga. Bobilområdene er skyggelagte eller solfylte avhengig av dine ønsker og alle har tilgang til strøm. Foruten en liten kiosk er det også restaurant med terrasse, moderne sanitæranlegg og basseng som er åpent døgnet rundt samt en fin lekeplass.
  Playa Almate Costa Også på denne campingplassen er du nær havet og du kan være heldig å få en plass med havutsikt. Samtlige tomter har el- og TV-anslutning. Familier med barn kan nyte av det store tilbudet av ulike aktiviteter. De sanitære anleggene er moderne og du kan kjøpe mat på campingplassens nærbutikk.
  Malaga Monte Parc För å nå Monte Parc må du kjøre ca 30-40 min. Totalt finner du 40 skyggelagte plasser for ferienende som vil slappe av ved vannet, elektrisitet og gratis wifi. Dessuten har campingen restaurant, nærbutikk, basseng, og grillplasser.
  Camping Fuengirola Enda en campingplass perfekt for deg som vil være nær havet. her har du en gri anslutning til motorvei A-7. Sentrum kan nås på 35 min. Bare noen meter fra campingplassen kan du utforske slottsruinen Sohail. All bobiltomter er utsustet med tilslutning for eletrisitet og drikkevann. Andre fasiliteter inkluderer treningssenter, minigolfbane, badstu, restaurant og nærbutikk med bredt utbud.
  Camping El Pino Av alle campingalternativ vi har nevnt så langt er denne lengst borte fra byen. Det tar 45 minutter å reise mellom byen og denne fine campingplassen. Her nyter du istedet av de flotte sangstrendene og mulighten for sportsakttiviteter som seiling og vannski. De skyggelagte plassene har alle elfornyning og det finnes fasiliteter som bordtennis og basseng.

  Tilgjengelige bobiler i Malaga

  Under finner du et utvalg av Auto Europe sine tilgjengelige bobiler i Malaga. Sats for eksempel på modellen Small om dere er to reisende. På dette kjøretøyet på nesten 7 meter finner du kjøkken, dusj og toalett og du sover komfortabelt i dobbeltseng. Du finner også avløp og drikkevann. Dersom dere er 4 på tur passer modellen California kanslej best. Her har 4 personer god plass til å både sitte og sove. Sengene er oppdelt på 2 dobbeltsenger og kjøretøyet har kjøkken og ferskvannstank. Dersom du vil reise med litt mer luksus anbefaler vi modellen Active Plus optimal. denne bobilen har også plass til 4 reisende men den har både toalett og avløpstank. Kjøretøyet er 5.42 meter langt. For en gruppe på opptil 6 personer er Hymer Caeado A-461 topp. På 6,75 meter er det ikke bare vann men også kjøkken, dusj og toalett. Soveplassene er oppdelt på to dobbelt- og to enkeltsenger.

  Small Sporty

  Small

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.9-7.6 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Sporty

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Active Plus Group H Hymer Carado A-461

  Active Plus

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.42 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group H

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.75 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel


  Godt å vite om Malaga

  Malaga har mer enn 569 000 innbyggere og er den 6. største byen i hele Spania. Takket være sitt herlige klima er regionen et svært populært reisemål. Det er ikke uten grunn at kysten kalles Costa del Sol, spansk for "den solrike kysten". Nesten året rundt kan du nyte milde og behagelige temperaturer på kysten som beskuttes av fjellkjeder mot den kjølige vinden fra nord. Uansett hvilken type strand som er din favoritt finner du noe for alle her. Nært sentrum finner du den 1,2 km lange Playa de la Malagueta som lett kan nås med buss. Her finner du også et bredt utvalg livlige restauranter og barer langs strandpromenaden. For den som vil fiske og dykke er Playa El Palo, ca 7 km fra sentrum eller Playa Huelin å anbefale.

  Før du forlater byen for å se andre strender finnes det en mengde attraksjoner å oppdage. Den fantastiske festningen Alcazaba ligger på en øy utenfor byen og byr på flere vakre severdigheter. Ved foten av festningen finner du blandt annet et antikt romersk teater. Nært Malagas havn finner du katedralen Santa Iglesia Catedral Basilica de la Encarnacion som er bygget i flere arkitekturstiler på grunn av sin lange byggetid på ca 254 år. På Plaza de la Merced som er en livlig markedsplass i nærheten av sentrum kan du ikke bare finne deg en favoritt blandt utallige kafeer og restauranter, men også se hvor kunstneren Pablo Picasso ble født. Avkoblende ro finner du i den tropiske hagen Jardin Botanico-Historico La Concepcion som lokker med tusenvis av planter, pavilionger, fontener, drivhus og slottet Casa Palacio. Byen byr også årlig på spennende eventer og festivaler. To av de viktigste hendelsene er Feria de Agosto i august, som er den største sommerfestivalen på Costa del Sol og Malaga Film Festival i april.

  Naturligvis er dette bare noen av byens mange attraksjoner. Planlegg godt med tid for å gå med deg alt av interesse på veien slik at du ikke går glipp av noen høydepunkter. Når du senere føler deg klar til å fortsette din reise gjennom Spania kommer du til å være glad for at du valgte bobilutleie i Malaga, for nå vil du for alvor merke fordelene. Ikke bare slipper du å bruke tid og penger på å lete etter hotellrom, men du få en mer avslappende reise ettersom du kan planlegge selv og lgge inn stopp etter egen smak og behag. Du kan handle lokale råvarer og kokkelere deilige måltider i bobilens kjøkken. Mye hyggeligere og mer personlig enn å spise ute hver kveld. I tillegg er det snillere mot lommeboken.