Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  BARCELONA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Barcelona

  Om du vil tilbringe din neste ferie i Barcelona og opplever og utforske så mye som mulig avb byen kan du oppnå dette ved å leie bobil i Barcelona og begynne oppdagelsesreisen med perfekt komfort. Begynn med å utforske alle kanter av byen i eget tempo og dra deretter utover i regionen og besøk andre spanske perler som for eksempel Malaga eller Madrid. Velg og vrak blandt Auto Europe sitt tilbud av bobiler til lave priser. Enten dere er en gruppe på to eller seks personer kan vi hjelpe deg med å finne passende kjøretøy til reisen. Book og sammenlikn priser raskt og enkelt på våre nettsider eller ring og snakk med våre bobilspesialister per telefon på +49 894 1207 298.

  Campingplasser i og rundt Barcelona

  De fleste campingplasser av interesse befinner seg langs kysten, men dersom du for eksempel planlegger å dra til Madrid eller andre byer i Spania finner du garantert et sted å stoppe på veien. På denne måten kan du tilbringe natten på en campingplass og våkne med ny energi før neste etappe på reisen. Utvalget under er begrenset til anlegg i nærheten av byen.

  Camping el Vedado Vårt første eksempel ligger bare 23 km fra sentrum. På en av de 170 plassene med eletrisitetsforsyning kan du koble av utenfor storbyen. Du finner fotballplass, bordtennis og to store basseng. For deg som er glad i golf ligger dert golfbane i nærheten. Området er også perfekt for gåturer og sykling. Det er kiosk og restaurant på cmpingplassen slik at du aldri må gå sulten.
  Estrella de Mar Denne campingplassen finne du på noen minutters gange fra stranden Castelldefels og 30 min fra sentrale Barcelona. Campingområdene er hovedsaklig skyggelagt og utstyrt med elerisitetstilang. På lekeplassen i campingplassens basseng kan barna leke og ståke. Dersom du er opptatt av å holde deg aktiv er det fotballplass, basketballbane og bordtennis. Gratis Wifi finnes tilgjengelig på deler av campingplasserns område.
  Camping el Garrofer Campingen el Garrofers beliggenhet er helt perfekt, på tross av at den befinner seg 45 min fra storbyen. Her er det grønne, skyggelagte plasser med vann, avløp og eletrisitet. Stranden Terramar kan nås til fots på bare ti minutter. Foruten flere lekeplasser finnes det en liten nærbutikk og en liten sykestue.
  Vilanova Park Også denne campingplassen ligger 45 minutters reise fra Barcrelonas kjerne. De romslige plassene har eletrisitet,vann og avløp. Anlegget har mye å tilby som for eksempek innendørs basseng, basseng med vannsklie, treningsstudio, hoppeslott, tennisbaner og mye mye mer. Det finnes en direkte bussforbindelse til sentrale Barcelona og du finner også naturreservatet Panta de Foix i nærheten.
  Camping Barcelo Dette anlegget ligger på stranden og på flere av plassene kan du nyte av en fantastisk havutsikt. Med den gratis shuttelbussen kan du ta deg inn til sentrum, til stranden, jernbanestasjonen og mange andre steder rundt i området. Anlegget har fasiliteter som basseng, kiosk og vaskestue.

  Tilgjengelige bobiler i Barcelona

  Auto Europe tilbyr ikke bare et bredt utvalg av kjøretøy når det kommer til bilutleie men også flere tilgjengelige modeller for bobilutleie i Barcelona. Hva med for eksempel Weinsberg 601 som passer perfekt for 2 personer? Det neste 6 meter lange kjøretøyet er utrustet med dobbeltseng, kjøkken, dusj og toalett. Det er også tank for avløps- og ferskvann. I modellen Hymer Carado T-132 er det plass for 3 passasjerer og du har samme utstyr som i overnevnte modell. Active S tilbyr derimot 2 dobbeltsenger og kjøkken på 5 meters lengde. Om du vil ha litt luksus anbefaler vi modellen Family Luxury som på 7,28 meter tilbyr 3 dobbeltsenger, dusj, toalett og kjøkken samt vanntank for ferskvann og avløpsvann.

  Group A-1 Weinsberg 541 Group B Hymer Carado T-132

  Group A1

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group B

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Active S Family Luxury

  Active S

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Luxury

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.28 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Barcelona

  Barcelona er en av de mest besøkte byene i Europa og mer enn 7 millioner mennesker besøker byen - som er den nest største i Spania - årlig. Byen med 1,7 innbyggere ser seg bare slått av hovedstaden Madrid. Storbyen har mye å by på med torg, imponerebde bygg, museer og pittoreske parke som må besøkes. Noen høydepunkter som absolutt bør nevnes er Placa de Catalunya som er en sentral plass mellom gamlebyen (Barri Gotic) og området Eixample og sees av de lokale som Barcelonas sentrumskjerne. Herfra kan du nå mange attraksjoner til fots, blandt annet de romeske ruinene, gamlebyen og den fantastiske shoppinggaten Passaeig de Gracia.Her finner du også Casa Mila og Casa Batllo, to byggverk som er bygget av den berømte arkitekten Antoni Gaudi, de er begge verdt et besøk.

  Et annet bygg av samme arkitekts penn, som enda ikke står ferdig er Sagrada Familia. Man regner med å sluttføre bygget i år 2026. En av de mest kjente gatene i byen er La Rambla. Langs den brede gaten som leder til havnen er det alltid noe som skjer og du finner musikere, kunstnere, akrobater og hyggelige kafeer og restauranter her. Du finner også markedet Mercat de la Boqueria. Spennende utstillinger finner du på Fundació Joan Miro, Picasso-museet eller Museu Nacional d'Art de Catalunya. Om du vil ha en rolig ettermiddag litt utenfor byen anbefaler vi Parc de la Ciutadella. Inne på parkens område finner du Barcelona Zoo der du kan se over 5000 ulike dyrearter. Foruten alt dette har byen et bredt tilbud av arrangementer og eventer, blandt annet en hel del musikkfestivaler. Takket være sin beliggenhet ved middelhavet byr Barcelona på en fantastisk feriefølelse og du kan slappe av på populære strender som La Barceloneta, Platja del Bogatell eller Platja de Badalona.

  Når du har sett alt som Barcelona kan by på kan din reise i resten av Spania begynne. Hamstre lokale delikatesser og begi deg ut på veiene til neste by. Nær byen finner du campingplasser som tilbyr komfortabel overnatting til rimelige priser. Ikke bare er det billig å bo på campingplass, du slipper også å lete etter ledig hotellrom. Mange bobiler kommer også med kjøkken slik at du kan forberede måltider mens du er på reise med lokale råvarer. Nyt din ferie maks ved å leie bobil i Barcelona.