Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I NICE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Nice til laveste pris

  Auto Europe har i en årrekke vært en av verdens ledende bilutleiemeglere. Vi har over 24 000 stasjoner i over 180 land verden over og streber alltid etter å tilby våre kunder de beste prisene på markedet. Vi fokuserer på å kunne tilby våre kunder kvalitetsbilutleie til de laveste prisene på markedet. Vi stiller opp for å hjelpe både før under og etter leieavtalen; vi forstår at planer kan endre seg og at alle har forskjellige behov og ønsker på reise. Vår nettside er skreddersydd for at du skal kunne finne drømmebilen enkelt og uten problemer. Takket være vært sterke samarbeidsforhold med internasjonale og nasjonale bilutleiefirmaer verden over har vi et stort utvalg leiebiler tilgjengelig i hele verden - i Nice kan du hente din leiebil på en rekke stasjoner i hele byen inkludert Nice flyplass.

  I Nice er det hele 8 bilutleiestasjoner der du kan hente din leiebil. Vurder stasjonene i forhold til dine reiseplaner; du aken hente din leiebil på Nice flyplass, på to togstasjoner og på hele fem steder i Nice sentrum. Book din leiebil i Nice med Auto Europe nå og gjør deg klar for en uforglemmelig kjøreopplevelse langs den franske riviera! La deg gjerne inspirere av vår road trip guide for den Franske Riviera dersom dere ikke har planlagt feriedagene helt enda.

  Hvordan er trafikken i Nice?

  Nice er et populært turistmål og det kan være mye trafikk, spesielt i høysesongen. Om våren, høsten og vinteren er det roligere og enklere å kjøre og parkere i byen. St. Tropez og Monaco er også kjent for tett trafikk. Vi anbefaler uansett årstid at du unngår rushtidene når du skal leie bil i Nice.

  Byen har svært mange enveiskjørte gater så det er viktig å se seg godt for -spesielt dersom du ikke er kjent. Gatelys er på fortauet og kan noen ganger være vanskelige å se. Du vil se fartskameraer over alt i Nice så hold et godt øye med fartsgrensene. faktisk er tunnelen under Promenade du Paillon og motorveien til Monaco er de to strekkene i Frankrike der flest parkeringsbøter utstedes.

  Nice er uheldigvis kjent for "vol à la Portière" tyverier; ungdommer river opp ulåste passasjerdører på biler som venter på rødt lys og stjeler vesker eller verdisaker før de forsvinner på scooter. Turister er mest utsatt. Pass på at du holer bilene låst mens du kjører.

  Hvor kan jeg parkere min leiebil i Nice?

  Det kan være vanskelig å finne parkering langs gaten i byen. Lokale biler står ofte parkert på sykkelstiene - noe som gjør at syklistene ofte sykler i gaten. Gateparkering må betales fra mandag til lørdag mellom 09:00 og 20:00. Parkeringsautomater må betales med mynter. Frykt ikke dersom du synes det er vanskelig å finne parkeringsplass. Det finnes også parkeringshus og gratis parkeringsplasser for P&R flangs trikkelinjene. Her er noen alternativer for parkeringsplasser til din bilutleie i Nice:

  Parking Semiacs Arénas
  455 Promenade des anglais
  06200 - Nice

  Parking Vinci Park Barla
  Rue Auguste Gal
  06300 - Nice

  Parking Semiacs Corvesy
  Rue Alexandre Mari
  06300 - Nice

  Nice Flylass

  Nice Flyplass, ligger øst for byens sentrum og er den tredje travleste flyplassen i Frankrike på tross av at Nice er en liten by. Nice flyplass er hovedflyplass for regionen Côte d'Azur og ministaten Monaco og ser derfor mye trafikk.

  Nice Côte d'Azur International Flyplass (NCE)
  Nettside: www.nice.aeroport.fr
  Tlf: +33 820 42 33 33
  E-post: CS@cote-azur.aeroport.fr

  Ting å gjøre i Nice

  Listen over spennende gjøremål i Nice er lang men vi har samlet noen av våre favoritt-gjøremål i byen. Dersom dere er usikre på hva dere vil se og gjøre i Nice kan denne listen gi dere litt inspirasjon. Dersom dere skal besøke flere museer lønner det seg å kjøpe kollektivt museumspass - disse koster 20 euro og ergyldig for 14 forskjellige museer i Nice.

  • Slottshøyden: Slottshøyden har en fantastisk utsikt over Nice. Stedet er også kjent som Nice Chateau og er en grønn oase med gamle ruiner og fantastisk utsikt Du kan gå opp til fots fra gamlebyen eller Place Garibaldi. Du an også ta heis til toppen. Heisen ligger på sjøsiden ved Hotel Suisse; se etter skilting merket "Ascenseur de la Chateau".
  • Vieux Nice - Gamlebyen: Byen vokste fra slottshøyden og nedover foten av fjellet i middelalderen og ble til det som nå kalles gamlebyen. Her finner du en mengde koselige gater, butikker og kafeer.
  • Promenade des Anglais: Gå en tur langs dette kjente landemerket. Promenaden er også kjent som "La Prome", og en stor mengde eventer og festivaler finner sted her. Dersom dere reiser i Februar anbefales det at dere får med dere Nice karneval. Langs Promenade des Anglais finner du til daglig en stor mengde gatekunstnere og skatere.
  • Chagall Museet: Dette er ikke et vanlig museum ettersom Marc Chagall selv var museets kurator. Kunstneren valgte hvilke verker som skulle utstilles og hvordan de skulle fremvises. Musee Marc Chagall i Nice er den største samlingen av kunstnerens verker. Chagall designet også museets hage. Inngang koster 80 Euro per person.
  • Massena Museum: Museet ligger i villa med en vakker hage på Promenade des Anglais rett ved Hotel Negresco. Villaen er bygget av Massena familien. Museet er dedikert til historien om Nice og Napoleon og inkluderer noen av de personlige eiendelene til Napoleon og Josephine. Det går guidede turer i museet, men bare på fransk.

  Fine dagsturer med leiebil i Nice

  Nice ligger vakkert beliggende på den franske riviera og det er mange muligheter for fine dagsturer. Under ser du noen av våre favoritt-dagsturer fra Nice. Les mer under og la deg inspirere.

  Monaco

  Du kan ikke gå glipp av muligheten til å besøke Monaco mens du er i Nice. Monaco ligger kun 13 km fra Nice og må oppleves! Uforglemmelige Monte Carlo har et stort antall turistattraksjoner inkludert palasset; palasset er åpent for besøkende om sommeren og gir et innblikk i Grimaldi-familiens facienerende historie. Det er to rutealternativer for å komme hit: Langs kysten via M6098 eller M6007 dersom du vil nyte kjøreturen og via A8 dersom du vil komme raskst mulig frem. Vår obs på fartsgrenser på veien - det er hyppige kontroller.

  ST Tropez

  St. Tropez har vært bakdropp i et stort antall filmer og er kjent som de rike og berømtes lekeplass. St. Tropez ligger ca 111 mil fra Nice og ruten mellom de to byene er kjent som den travleste på Côte d'Azur. Å kjøre bil hit kan være stressende så et annet (og like godt) alternativ er å ta båt fra Nice. Det er båtavganger hver dag i hele Juli og August. På denne måten har du 5 timer til å utforske byen før båten tar deg tilbake til Nice - en fin dagstur.

  Cannes

  Cannes var originalt en liten fiskelandsby og ble filmhovedstaden den er kjent som i dag via sin internasjonale filmfestival. Det tar bare 40 minutter med tog fra Nice til Cannes og hvis du reiser under filmfestivalen er det flere steder der du kan se filmene gratis - inkludert på stranden. For en dagstur til Cannes er motorveien A8 å anbefale fra Nice.

  Geografisk informasjon & Historie

  Nice ligger sørøst i Frankrike ved foten av alpene og på kysten av middelhavet. Nice er Frankrikes femte største by og en svært populær turistattraksjon. Regionens deilige middelhavsklima gjør byen til det perfekte feriested. Somrene her er varme og tørre mens vintrene er milde med lite nedbør. Nice har gjennomsnittlig hele 300 soldager i året. En leiebil i Nice er et godt alternativ for reise langs den franske rivieraen, både for familier på reise og par.

  Nice har en lang og spennende historie og en byvandring med guide anbefales på det varmeste. I middelalderen begynte Nice gamleby å ta form. Byen ble invadert av Louis the XIV i 1706, som deretter beordret at festningen og bymuren skulle demonteres. Mange av steinene ble brukt til å bygge Promenade des Anglais. Under andre verdenskrig ble Nice okkupert av italienske styrker og deretter av tyskerne.

  Nice er en svært populær turistdestinasjon: Byen har et stort kulturent tilbud og er hjem til kunstnere som Marc Chagall og Henri Matisse. Du finner deres verker i byens museer og gallerier.

  Hvordan reise rundt i Nice

  Nice er en travel turistby med et godt utvilket system for offentlig transport med busser, trikker, tog og ferger.

  Busser & Trikker

  Bussnettverket i Nice kalles "Lignes d'Azur" og har over 100 busstjenester. Du kan kjøpe billetter spontant på bussen. Avhengig av behov kan du kjøpe billetter til enkeltreiser i tllegg til dagspass eller ukespass. Merk at bussene slutter å kjøre relativt tidlig om kvelden (19:00). Du kan også bruke bussbilletter på trikken og disse går frem til midnatt. Trikkelinjen går mellom Nice og forstedene rundt. Du kan kjøpe trikebilletter i automatene på trikkens stoppesteder.

  TAM, er et inter-city bussystem som går mellom byene på den franske rivieraen, som feks Cannes og Menton. Det går to busslinjer til Monaco, rute 100 langs kysten og den noe raskere 100 Express service.

  Tog

  Nice togstasjon, Gare de Nice-Ville er byens hovedstasjon. Stasjonen har sentral beliggenhet i dag, men da den ble bygget var ikke dette tilfellet; byen har vokst rundt togstasjonen. I dag har Nice-Ville toglinjer til mange andre franske byer som for eksempel Marseille, Toulouse og Bordeaux. Det går også tog til Monaco, Rome, Milano og Venezia. Toget til Moskva stopper blant annet i Minsk, Warszawa og Wien. TGV nettverk av høyhastighetstog går fra Nice til Paris - turen tar ca 6 timer. Det største togselskapet er det franske selskapet SNCF som går mellom små og store kystbyer. Det går også lokale TER tog som linker hovedbyene på rivieraen fra Cannes til Monaco og italienske Ventimiglia.

  Ferge

  Nice er den nærmeste byen fastlandet har til Corsica. Du kan ta ferge til øya med jevne mellomrom. Tjenesten tilbys av to firmaer SNCM og Corsica Ferries - Sardinia Ferries. Husk å spørre ditt bilutleiefirma dersom du vil ta bilen med på ferge.

  Kan jeg leie en bobil i Nice?

  Hvis du vil nyte en lengre bilferie med hele familien i Frankrike og nyte landets mat, kultur, historie, natteliv og vakre strender er en bobil den perfekte måten å reise på. Hent din bobilutleie i Nice og la eventyret begynne. Auto Europe har et stort utvalg bobiler å velge mellom, alle til lave priser. Kontakt oss i dag for hjelp til å planlegge reisen!

  Nyttige linker

  Turistinformasjon