Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I CANNES

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Cannes – Beste pris garantert

  Strender, blått hav, strålende sol, god mat og glamour - Cannes er for livsnytere! Book en leiebil i Cannes gjennom Auto Europe, og du kan være sikker på å få en smidig reise. Enten du vil slappe av dagen lang på en strand eller hvis du er mer av en aktiv type så kan du være sikker på at Cannes har noe som passer for deg! Franske rivieraen er et middelhavsparadis som har en forkjærlighet til luksus. Ta en tur til byens havner og se på de på store luksusbåtene. Utforsk strandpromenaden La Croisette og det populære markedet Le Marché Forville. Trenger du nytt badetøy eller en suvenir som et minne fra ferien så skal du dra til shoppinggaten Rue d ´Antibes. På kvelden så kan du besøke byens flotte kasinoer og nattklubber. Hos Auto Europe så finner du de beste prisene på leiebiler samlet på et og samme sted.

  Trafikk

  Det er ukomplisert å kjøre i Cannes. Det er sjeldent køer, men under den årlige filmfestivalen så er det en del gater som er stengt og det er noe mer trafikk. Det er en del enveiskjørte gater i byen. Husk på at i Frankrike så er det er påbudt å alltid ha med seg alkoholmåler i bilen. Promillegrensen i landet er på 0,5.

  Parkering

  I Cannes er det tre forskjellige parkeringssoner. I grønn sone så må man betale en avgift for å stå mellom mandag og søndag, i tidsperioden 09:00-19:00. Maks to timer. I oransje sone så gjelder følgende: Mandag til søndag mellom 09:00-19:00. Maks to timer, og er noe billigere enn grønn sone. Gul sone: Mandag til søndag mellom 09:00-19:00. Maks fire timer. Les alltid parkeringskilt nøye for å unngå å få bot. Det er mange parkeringshus i byen, og hos en del er den første timen gratis.

  Geografisk informasjon

  Den sør-franske byen Cannes ligger i Côte d ´Azur, mellom de franske alpene og Middelhavskysten. Byen har en subtropisk natur og et behagelig middelhavsklima. Om sommeren blir vannet opp til 25 grader, så dette er virkelig et ypperlig sted for den som liker å ta seg en dukkert. Det er ikke lange avstander fra Cannes til andre spennende destinasjoner. Det er 65 km til italienske grensen, 34 km til Nice, 60 km til Sainte-Maxime, 87 km til Sainte Tropez og 180 km til Marseille. Les vår road trip guide for området her.

  Flyplass

  Flyplasser i og rundt Cannes.

  Cannes flyplass
  Ligger ca. 6 km fra Cannes.
  Hjemmeside: Cannes flyplass
  Telefon: 082 042 6666

  Nice flyplass
  Ligger ca. 26 km fra Cannes.
  Hjemmeside: Nice flyplass
  Telefon: 082 042 3333

  Offentlig transport

  Buss
  Byen har to bussterminaler og bra nettverk av busslinjer som tar deg til et stort antall destinasjoner.

  Tog
  Byen sentralstasjon ligger sentralt i Cannes. TER togene tar deg rundt Cannes, Côte d ´Azur, resten av Frankrike og til andre europeiske byer.

  Ferge /Båt
  Det er mange båter og ferger som kan ta deg langs den franske middelhavskysten. Det er også mulig å dra på tema- og sightseeingturer.

  Taxi
  Du kan enten finne en taxi ved et taxistopp eller ringe og bestille en. Det kan være lurt å spørre om prisen før du hopper inn i bilen.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Cannes Flyplass