Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TOULOUSE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Toulouse – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe har vært en del av leiebilsmarkedet i over 60 år, og vi har vokst fra å være en 10 mannsbedrift til å bli et internasjonalt selskap som tilbyr billeie av høy kvalitet på over 24 000 stasjoner i over 180 land verden over, alltid til de mest konkurransedyktige prisene. Vårt samarbeid med lokale og internasjonale utleiere gjør at vi kan tilby våre kunder en stor og moderne bilpark, både på flyplasser og bykontor, på alle fem kontinenter. I Toulouse finner du oss på Toulouse flyplass, Toulouse sin sentralstasjon og på fem bykontor. Dette gjør opphenting av din bil smidig og enkel.

  Trafikk og parkering

  Å kjøre bil i Toulouse er ikke veldig komplisert, men du kan forvente deg mer trafikk under sommermånedene. Tenk på at byens sentrum består til stor del av trange gater, gågater og at parkering kan være vanskelig å finne. Et smidig alternativ er å parkere leiebilen ved en t-bane stasjon og så heller ta t-banen til byen.

  Gateparkering er begrenset, spesielt i sentrum. I sentrum er det kun lov til å stå i to timer, og i resten av byen er det fire timer som gjelder. De fleste parkeringer krever en avgift fra mandag til lørdag, mens de er gratis på søndager. Det finnes mange parkeringsområder i byen hvor du kan la bilen stå uten å måtte tenke på tiden. Det er skiltet til disse, og det er ikke vanskelig å finne dem.

  Til og fra Toulouse kommer du deg gjennom å kjøre på blant annet de fire motorveiene A61, A62, A64 og A68. Du kan enkelt besøke naboregionene eller kjøre til andre franske byer. Narbonne ligger ca. 190km fra Toulouse og turen tar ca. 1,5 time. En kjøretur til Bordeaux på ca. 243km tar ca. litt mer enn to timer.

  Geografisk informasjon

  Toulouse ligger i regionen Midi-Pyrénées, ca. halvveis mellom Frankrikes Atlanter- og Middelhavskyst. Det er den fjerde største byen i Frankrike etter Paris, Lyon og Marseilles. Som i resten av Sør-Frankrike så er det et deilig klima, med en varm sommer og en mild vinter.

  Det er ikke samme type av vinterklima som i Nord-Europa, men temperaturene synker noe, og det kan komme snø, men gjennomsnittstemperaturen om dagen ligger på ca. 12 grader. Sommeren er varm og fuktig, med temperaturer ofte over 30 grader. Den beste tiden å besøke Toulouse er om høsten og våren, med behagelige temperaturer og fint vær.

  Toulouse flyplass

  Toulouse Blagnac Airport (Aéroport de Toulouse - Blagnac) - TLS
  Adresse: Aéroport Toulouse-Blagnac. 31703 Blagnac, Frankrike
  Hjemmeside: www.toulouse.aeroport.fr
  Telefon: +33 825 38 00 00

  Togstasjon - Gare de Toulouse - Matabiau

  Togstasjonen Toulouse-Matabiau ligger i sentrum og nærme t-bane stasjonen Marengo SNCF (linje A av Toulouse Metro). Herfra går det Express tog - inkludert TGV linjer til Lille, Bordeaux, Lyon, Paris og Marseille - intercity tog og regional tog. Å reise til Paris med TGV tog tar rundt fem og en halv time.

  Offentlig transport

  Toulouse har både busser og t-baner som kan ta deg rundt byen. Disse er operert av selskapet Tisséo. T-banen har to linjer: Linje A og Linje B, som begge møtes i sentrum på Jean Jaurés stasjonen. T-banen går fra kl. 05:15 hver morgen, frem til midnatt fra søndag til torsdag. På fredag og lørdag går den til 01:00.

  Det er også shuttle busser som går fra byen til de historiske severdighetene. Disse er gratis og du trenger bare å vinke til føreren for å gå ombord.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Toulouse Flyplass

  Turistkontor