Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MONTPELLIER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Montpellier – Finn din perfekte leiebil

  Når du booker en leiebil i Montpellier kan du være sikker på at du får utmerket service og de beste prisene da Auto Europe samarbeider med de beste bilutleierne i byen. Den franske byen Montpellier ligger 10 km fra kysten, med andre ord er det ikke langt til stranden og det vakre Middelhavet. Som besøkende i byen kan man nyte av herlige smaksopplevelser fra det franske kjøkkenet eller ta fine bilder i Jardin des Plantes de Montpellier, en flott botanisk hage med gratis adgang. Torget La Place de la Comédie er byens samlepunkt med kaféer, restauranter og butikker. Gaten Rue de la Loge byr på spennende shoppingmuligheter. Hvis du leier en bil kan du både spare tid og nyte av friheten av å kunne ta deg akkurat dit du vil i ditt eget tempo. Fra Montpellier kan du kjøre videre langs kysten til andre vakre byer som Marseille, Cannes og Nice.

  Trafikk

  Du kommer deg enkelt til Montpellier med bil da det er mange veier som leder hit, blant annet så tar motorveiene A75 og A9 deg til byen. I sentrum kan det være dårlig skiltet og det er en del trange gater så vær oppmerksom når du kjører. I noen deler av byen kan man ikke komme frem med bil.

  Parkering

  I Montpellier er det tre parkeringssoner med forskjellige priser. I tillegg til gateparkering så finnes det innendørs- og utendørsparkeringsområder. Det kan lønne seg å parkere i utkanten av byen for å så ta offentlig transport til sentrum.

  Geografisk informasjon

  Montpellier ligger i regionen Languedoc-Roussillon i Sør-Frankrike. To elver renner gjennom byen, Lez og Mosson. Middelhavsklima gir byen en varm sommer og en vinter med noe nedbør. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Frankrike. Man kan ta mange fine dagsturer fra Montpellier, blant annet til Camargue og Pyreneene. Avstander til andre spennende destinasjoner: Nîmes-56 km, Avignon-96 km, Perpignan-157 km, Marseille-171 km og Toulouse-245 km.

  Flyplass

  Montpellier Flyplass
  Ligger 12 km fra Montpellier.
  Hjemmeside: Montpellier flyplass
  Telefon: +33 (0)4 67 20 85 00

  Nîmes Flyplass
  Ligger 61 km fra Montpellier.
  Hjemmeside: Nîmes flyplass
  Telefon: +33 (0)4 66 70 49 49

  Beziers Flyplass
  Ligger 67 km fra Montpellier.
  Hjemmeside: Beziers flyplass
  Telefon: +33 (0)4 67 80 99 09

  Offentlig transport

  Buss
  TaM, Transports de l´agglomération de Montpellier, har 36 busslinjene som tar deg rundt Montpellier og omegn.

  Trikk
  Trikk er en fin måte å ta seg rundt Montpellier på. Det er fire linjer: linje 1 går mellom Mosson-Odysseum, linje 2 går mellom Jacou-Saint Jean de Védas, linje 3 går til Juvignac, Montpellier, Lattes og Pérols, og linje 4 går rundt Montpellier City.

  Tog
  Byens sentralstasjon er Saint-Roch. Herfra kan du ta tog til blant annet Paris, Lyon, Nice, London, Barcelona og Milano. Det finnes også et turisttog som tar deg på en sightseeingtur rundt sentrum.

  Taxi
  Hvis man ønsker så kan man også ta taxi i Montpellier.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Montpellier Flyplass

  Turistinformasjon Montpellier