Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I CARCASSONNE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Carcassonne - Book og spar

  En leiebil i Carcassonne gjør at du kan reise rundt i denne historiske byen og blant annet utforske de største festningene i Europa fra middelalderen. Festningen Cité de Carcassonne har blitt tildelt en plass på UNESCO sin verdensarvliste for sine borger og elven Canal du Midi. La Cite er området inne i festningen som ligger høyt oppe på åsen, noe som gir en flott utsikt over byen nedenfor. Smak på den lokale vinen og maten når du er inne i festningen, og gå så langs brosteinsgatene til kirken Basilique Saint-Nazaire. Her finner du landets eldste kirkeorgel som fortsatt kan spilles på. Gå videre over elven og inn i bydelen La Bastide Saint Louis. Her kan du på lørdager ta turen til markedet og kjøpe lokale produkter. Etter du har utforsket Carcassonne kan du kjøre nord-vest i 1,5 time og du kommer til Toulouse, en vakker by som ligger regionen Midi-Pyrénées. Kjører du sør-øst kommer du til den koselige byen Perpignan. Uansett hvor du skal, Auto Europe tar deg dit!

  Trafikk

  Hvis du lar Auto Europe hjelpe deg med bilutleie i Carcassonne vil du spare både tid og penger. Det kan være ganske mye trafikk i Carcassonne om sommeren, og roligere resten av året. Festningen tiltrekker rundt 4 millioner besøkende om året, majoriteten kommer om sommeren. Veien rundt Carcassonne er av en god standard og det er bra skiltet. Få mer informasjon om å kjøre bil i Frankrike - klikk her.

  Parkering

  Det er mange steder du kan parkere i Carcassonne. I Bastide Saint Louis er det over 1000 parkeringsplasser (mot en avgift), men mange av disse er stengt på helligdager og på søndager. Ved middelalderbyen er det omtrent 1200 parkeringsplasser.

  Geografisk informasjon

  Carcassonne er en sjarmerende by i regionen Aude i Sør-Frankrike. Byen finner du mellom Pyreneene, en fjellkjede som ligger omtrent 3 timer fra Carcassonne og Massif Central. Juli og august er de varmeste månedene med temperaturer over 30 grader. Den kaldeste måneden er januar, mens mai har mest nedbør. Det er enkelt å kjøre til Middelhavet, Atlanterhavet og til Spania.

  Flyplass

  Carcassonne flyplass
  Ligger ca. 5 km fra Carcassonne.
  Hjemmeside: Carcassonne flyplass
  Telefon: +33 4 68 71 96 46

  Perpignan flyplass
  Ligger ca. 112 km fra Carcassonne.
  Hjemmeside: Perpignan flyplass
  Telefon: +33 4 68 52 60 70

  Offentlig transport

  Buss
  Lokalbussene kjøres av Compagnie de Transport Carcassonne Méditerranée (CTPM). Det lokale bussnettverket Agglo har 11 forskjellige linjer som går gjennom byen og til nærliggende områder.

  Tog
  Byens sentralstasjon er Gare de Carcassonne og ligger i Carcassonnes sentrum. TGV, Intercirt og regionale tog går fra denne stasjonen. Det går et shuttle-tog for turister mellom Bastide Saint Louis og Fortress daglig.

  Taxi
  Taxier finner du i byen, utenfor flyplassen og ved togstasjoner.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Carcassonne Flyplass

  Turistinformasjon Carcassonne