Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BREST

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Brest – Beste pris garantert

  Brest er en sjarmerende havneby som ligger i regionen Bretagne i Nord-Frankrike. Med en leiebil i Brest kan du starte med å kjøre til noen av byens spennende severdigheter. Byens eldste bygningen er Chateau de Brest som ligger ved elven Penfeld. På motsatt side finner du det vakre tårnet Tour Tanguy fra 1300-tallet, og her er det også et sjøfartsmuseum. Hvis du reiser med barn kan du ta de med til Oceanopolis, et akvarium der du blant annet kan se et levede korallrev, pingviner, seler, maneter og haier. Andre bra aktiviteter med barna er en tur til fornøyelsesparken La récré des trois curés i Milizac og dyreparken Zoo du Quinquis i Quimperlé. Dersom du besøker Brest sammen med din kjære så kan dere gå til den botaniske hagen Conservatoire Botanique National de Brest og ta en romantisk gåtur blant de vakre blomstene. Nærheten til havet betyr selvfølgelig mange muligheter for aktiviteter i vannet som for eksempel fiske, seiling og dykking. Dersom været ikke holder kan du dra til innendørs-badelandet Spadium. Avslutt dagen på en koselig restaurant og prøv noen typiske Bretagne-retter som Moules Marinières og skalldyrsplatåer, i tillegg til Crêpes de Froment og Galettes de Sarrasin.

  Ta turen videre til Rennes, en sjarmerende, historisk by med flott arkitektur fra middelalderen og med et livlig nattliv. Kjør til Locronan, en søt liten by der det har vært spilt inn mange filmer, blant annet Tess av Roman Polanski. Besøk så Douarnenez og dess sjøfartsmuseum med vakre restaurerte skip og båter. Book din billige leiebil i Brest online eller gjennom å ringe Auto Europe allerede i dag!

  Trafikk og parkering

  Det er ingen motorveier i Bretagne og det betyr ingen veiavgifter! Rundt Brest ligger det mange koselige byer som du lett kan ta deg til med bil. Følg E50 østover til Morlaix eller E60 sørover til Quimper. Ønsker du mer informasjon om trafikkregler og bilutleie i Brest? Klikk deg da inn på vår kjøreguide for Frankrike!

  Geografisk informasjon

  Regionen Bretagne består av de fire departementer; Côtes d´Armor, Morbihan, Ille et Vilaine og Finistère. I sistnevnte finner du Brest. Byen har et maritimt klima, og sommertemperaturen i byen er på rundt behagelige 25 grader på grunn av vindene fra Atlanterhavet som avkjøler. Om vinteren går temperaturen ned til 5-10 grade og det kommer en del regn. Fra Brest er det 58 km til Morlaix, 71 km til Quimper, 135 km til Lorient, 146 km til Saint-Brieuc, 186 km til Vannes, 191 km til Quiberon, 204 km til Dinan, 223 km til Dinard, 233 km til Saint-Malo, 238 km til Rennes, 268 km til Saint-Nazaire, 295 km til Nantes og 590 km til Paris.

  Flyplass

  Fra denne flyplassen går det direkteflyvninger til og fra blant annet Montpellier, Paris, Ajaccio, London, Santorini, Lanzarote og Dakar.

  Brest Flyplass
  Adresse: 29 490 Guipavas
  Hjemmeside: www.brest.aeroport.bzh
  Telefon: +33 (0)2 98 32 86 00

  Offentlig Transport

  Byens sentralstasjon heter Gare Routière de Brest (ligger på gaten 2 place 19ème RI). Herfra kan du kan ta TGV tog til Paris, og det tar ca. 4 timer. Busselskapet Bibus har tretten busslinjer som går rundt i byen, og bussterminalen ligger ved togstasjonen. Det går en trikk fra Porte de Plouzané til Porte de Gouesnou og Porte de Guipavas. Man kan ta båt til Molène og Sein. Det er også mulig ta kanalbåt fra Brest til Nantes.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Brest

  Leiebil fra Brest Flyplass