Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MILANO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Milano til beste pris

  Milano er kanskje verdens motehovedstad, men byen er også Italias nest største by og hjem til Italias nasjonale børs. Forretningsfolk fra hele verden finnes i Milano. Byen er et økonomisk sentrum og en smeltedigel som tilbyr en unik blanding av turisme, mote og økonomi. Turister fylles opp på byens gater blant eksklusive motebutikker og dyre restauranter.

  Auto Europe tilbyr de beste prisene på leiebil i Milano. Vi har de beste prisene og den beste kundeservicen på markedet. Vi streber etter å overgå forventningene dine med de meste anerkjente leverandørene. Auto Europe tilbyr en overflod av stasjoner rundt Milano. Inkludert byens to flyplasser Linate og Malpensa, og en stasjon ved togstasjonen Galvani.

  Hvordan er trafikken i Milano?

  Milano er et populært reisemål året rundt. De fleste turistene besøker byen om sommeren. Det er mye trafikk hele året i Milano. Når du kjører din leiebil i Milanos sentrum i arbeidstiden må du betale bompenger, som avhenger på kjøretøyet ditt. For å unngå bot, må bompengene betales innenfor en 48 timers periode. Kameraer fotograferer kjøretøyet ditt, så kan ikke unngå bot. Betaling kan gjøres på nettet eller gjennom å kjøpe et adgangskort fra en aviskiosk.

  En annen ting å se opp for er trafikk-begrensede soner, ZTL. I sentrale Milano er kun fotgjengere tillatt. I ZTLer er det kameraer, som registrer ulovlige kjøretøy i ZTLer.

  Veiene i byen er vanligvis gamle, smale og vindfulle. Et lite og kompakt kjøretøy kan være et godt valg i Milano. Besøk vår kjøreguide for Italia her.

  Hvor kan jeg parkere min leiebil i Milano?

  Det kan være vanskelig å finne en ledig parkeringsplass i Milano og i byens sentrum koster en parkeringsplass mye penger. Private parkeringsplasser kan være et mulig alternativ. I utkanten av byen er det billigere å parkere, deretter er det bare å ta T-banen til Milanos sentrum.

  Milanos flyplass

  Milano har to internasjonale flyplasser; Malpensa og Linate. Malpensa er den nest største flyplassen i Italia og er lokalisert rundt 30 kilometer fra Milanos sentrum.

  Milano Malpensa flyplass (MXP)
  Nettside: www.milanomalpensa-airport.com/en/
  Telefon: +39 02 232323

  Milano Linate flyplass er den mindre og eldre flyplassen i Milano. Fra Linate fly mest innenlands og europeiske flyreiser.

  Milano Linate flyplass (LIN)
  Nettside: www.milanolinate-airport.com/en/
  Telefon: +39 02 232323

  Ting å gjøre i Milano

  Her finner dere en liten guide om Milanos mest populære severdigheter, som du kan oppdage før du henter ut din leiebil i Milano. Noen sier at to dager er nok til å oppleve Milano. Først på listen over severdigheter er katedralen Duomo di Milano og deretter Galleria Vittorio Emanuele II. Pizza må også spises under noen av de to dager.

  • Himmelsk shopping: Milano er ikke den billigste byen å kjøpe klær i. Via Monte Napoleone er en av de dyreste handlegatene i verden. Store motemerker som Versace, Valentino, Prada, Dolce & Gabbana og Armani stammer fra Milano. Galleria Vittorio Emanuele er Milanos eldste kjøpesenter og ble bygget 1877.

  • Milanos katedral: Duomo di Milano er navnet på Milanos katedral, Italias største kirke. Det tok nesten seks århundrer å bygge kirken og den er i gotisk stil. Katedralen er byens landemerke og en av de kjente bygninger i Italia. For å unngå turister er det best å besøke katedralen tidlig på morgenen.

  • Santa Maria delle Grazie: Er en kirke og Dominikanske kloster som er innskrevet på UNESCOs verdensarvliste. Leonardo da Vincis berømte veggmaleri «Nattverden» finnes i kirken.

  • La Scala: Dette berømte operahus åpnet i 1778. Teateret er verdensledende i opera og ballett.

  • Brera: Brera er et område utenfor Milanos sentrum. I Brera finnes små restauranter, butikker og gode shoppingmuligheter. Brera har en mer avslappet atmosfære sammenlignet med sentrale Milano.

  Fine dagsturer med leiebil i Milano

  Å leie bil i Milano tillater dere å se mer enn bare byen. Ta en tur til landsbygda og oppdag fantastiske plasser som Gardasjøen og Comosjøen. Nedenfor finner dere et par forslag over dagsturer fra Milano.

  Gardasjøen

  Gardasjøen er Italias største innsjø og er en populær turistdestinasjon. Sjøens vann er krystallklart og renner fra Alpene. Flere vingårder finnes i området rundt Gardasjøen.

  Comosjøen

  Comosjøen er to timers kjøring fra Milano. Sjøen har fått kallenavnet « Himmelen i Italia» . Fra sjøen må man se Alpene og grønne åser med historiske villaer.

  Bergamo

  Bergamo er tilgjengelig med en bilutleie fra Milano. Kjøringen tar en time. Byen er plassert ved foten av de sørlige Alpene. Gamlebyen i Bergamo er sjarmerende med kirken Santa Maria Maggiore som ble bygget i løpet av 1200-tallet. En annen historisk bygning er slottet San Vigilio, der herskere over Bergamo pleide å leve.

  Geografisk informasjon og historie

  Milano er en by som ligger mellom elven Po og foten av Alpene. Med en innsjø region mot nord er Milano den nest største byen i Italia. Inkludert forstadene har Milano rundt 9 millioner innbyggere.

  Været i Milano er fuktig og moderat. Alpene mot nord beskytter byen mot hardt vær fra Nord-Europa. Om sommeren kan temperaturer nå 34 grader. Om vinteren kan temperaturen komme under 0 grader og snøfall kan forekomme.

  Moderne Milano er ledende i verdens moteindustri, Byen har også betydelige finansielle og industrielle områder. Milano er også kjent for et spesielt nettverk av kanaler kalt Navigli.

  Milano ble grunnlagt av en keltisk stamme omkring år 600 f.Kr. Romerne tok over byen rundt år 222 f.Kr og byen ble del av det vest-romerske imperiet. Middelalderen var turbulente år for Milano. Byen ble erobret av vestgotere, østgotere og frankere.

  Hvordan reise rundt i Milano

  Milano har et stort kollektivnettverk med busser, trikker, tog og T-bane. Selskapet som forvalter kollektivtrafikken i Milano er Azienda Trasporti Milanesi (ATM). Billetter kan kjøpes fra billettmaskiner og kiosker.

  Tog og T-bane

  Milano sentrale stasjon er en største togstasjonen i Milano. Derfra kan du ta tog til byer i Italia som Firenze og Roma, og til byer i Europa som Barcelona i Spania. Milanos T-bane består av 19 linjer og billetter kan kjøpes fra billettmaskiner ved T-banestasjoner.

  Buss og trikker

  Autostradale er Italias nasjonale busselskap, sammen med flere andre busselskap finnes de ved Milanos største busstasjon MMI Lampugnani Station. Milano er velkjent for sitt omfattende trikkenettverk som har rundt 99 kilometer med spor og 17 trikkelinjer.

  Kan jeg leie en bobil i Milano?

  Ja, en ny morsom type leiebil som du kan leie fra Auto Europe er bobil. En bobil er det perfekte kjøretøyet å utforske det fantastiske landskapet rundt Milano.

  Nyttige lenker

  Turistinformasjon

  Tilbake til toppen