Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ COMISO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Comiso flyplass med Auto Europe

  Sicilia ligger i hjertet av Middelhavet, og har tiltrukket seg turister i mange år. Dette er ikke rart da øya har mye å by på - vakkert hav, spennende kultur og et fantastisk landskap. Med en leiebil fra Comiso flyplass så kan du raskt og enkelt komme deg ut på veiene for å starte ditt eventyr på denne flotte øya. Auto Europe kan tilby sine kunder de beste tilbudene på markedet. Med en leiebil fra Auto Europe så har du friheten til å reise akkurat dit du vil, når du vil.

  Flyplassinformasjon

  Comiso flyplass (CIY)
  Offisielt navn: Comiso Airport, også kjent som Vincenzo Magliocco Airport
  Adresse: Strada Provincale 5, Comiso Ragusa, Italia
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 4.8 km fra Comiso city, og ca. 14.5 km fra Ragusa.

  Terminaler

  Comiso har en ny terminalbygning. Den nye terminalen har en moderne design, og her finner du både avgangs-, ankomst- og innsjekkingsområdet. Innsjekkingen åpner vanligvis 3 timer før flyets avgang, og stenger 40 minutter før. Noen flyselskaper tillater innsjekking online om du bare har håndbagasje. Når du har fått ditt boardingkort så kan du direkte gå til sikkerhetskontrollen.

  Henting og levering av leiebil

  Du finner bilutleieskrankene inne i terminalbygningen, du følger bare skiltene "Car rental". Parkeringsplassen for leiebilene ligger ca. 100 meter fra flyplassen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Hertz 07:00-23:59
  Thrifty 09:00-21:00

  Flyplassens fasiliteter

  Comiso flyplass er Sicilias nyeste kommersielle flyplass. Før så var dette en militærbase, men grunnet sin supre beliggenhet har den nå blitt en av de sicilianske flyplassen som tar imot et stort antall passasjerer som skal til alle de nærliggende feriedestinasjonene.

  Grunnet beliggenhet er flyplassen et smidig sted å fly til hvis du ønsker å enkelt komme deg til Øst- eller Sør-Sicilia. På flyplassen så finner du informasjonsskranker, og et antall kaféer. Det er wi-fi på flyplassen, og den første timen er gratis. Hvis du trenger assistanse under ditt besøk på flyplassen så kan de hjelpe deg med blant annet parkeringsplass, assistanse under ombordstigning, informasjon på braille skrift og separate rom der man kan hvile.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Ta din leiebil fra Comiso flyplass til barokkbyen Ragusa som er på UNESCOs verdensarvliste. På kun 20 minutter tar du deg til denne gamle og spennende byen med en rik historie og en vakker arkitektur. Med din leiebil fra Auto Europe så kan du også ta en dagstur til den antikke byen Siracusa, der du kan fasineres av greske, arkeologiske funn. Eller hva med en kjøretur til flotte Catania? Man kan også ta lokalbuss fra flyplassen til Ragusa, Comiso og Catania. Kikk her for mer informasjon om det å kjøre bil i Italia.

  Parkering

  Comiso flyplass har både lang- og korttidsparkeringer. Det er et parkeringsområde like ved flyplassen, og her kan du stå gratis. Selv om dette ikke er et overvåket område, så er den ansett til å være sikker siden det ligger en politistasjon like ved.

  Nyttige linker

  Comiso Flyplass hjemmeside