Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILKATEGORIER
  INFO OG BESKRIVELSER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Utvalg og beskrivelser av bilkategorier

  Auto Europe tilbyr et bredt utvalg leiebiler i mer enn 180 land verden over på bykontor, flyplasser og togstasjoner. For enslige eller par er en mini eller annen liten bil perfekt for å ta korte turer. For familier er et mer romslig kjøretøy med plass til store og små og all bagasjen som følger med, vi anbefaler her en van eller bil i mellomstørrelse.

  Her finner du en oversikt over de mest populære bilkategoriene og modeller blandt Auto Europe sine kunder. Klikk på de ulike kategoriene for å få mer informasjon. Vi håper at du enkelt finner frem til bilen som passer best for dine behov. Du kan lese mer om hvilken biler vi tilbyr på våre destinasjoner i vår flåteguide her

  Mini

  Mini er den minste leiebilskategorien hos Auto Europe. De har et økonomisk drivstoff-forbruk men er vanligvis utstyrt med en kraftig motor. De egner seg godt for en kort tur eller storbyferie for 2-4 personer med lite bagasje.

  Lær mer om kategorien Mini

  Økonomi

  Liten smidig og effektiv. Økonomi er det beste alternativet for korte og mellomlange turer for maksimalt 2 personer og bagasje. Selvfølgelig er den også egnet for 4 personer, til korte turer for eksempel til stranden eller middag på reisemålet.

  Lær mer om kategorien Økonomi

  Kompakt

  En bil i klassen kompakt er fortsatt økonomisk, men har bedre plass til bagasje; opp til tre små eller mellomstore kofferter eller reisebager.

  Lær mer om kategorien Kompakt

  Mellomstørrelse

  Dersom du vil reise komfortabelt med god plass uten å gå over budsjett er en bil i Mellomstørrelse det perfekte valget for din ferie. Denne bilen holder opp til 4 mellomstore kolli bagasje.

  Lær mer om leiebil i Mellomstørrelse

  Familiestørrelse

  Book en leiebil i Familiestørrelse og nyt fordelene av god plass til passasjerer og bagasje. Denne kategorien rommer flere vesker og kofferter.

  Lær mer om leiebiler i Familiestørrelse

  Luksusbil

  Unn deg selv litt luksus og lei en Luksusbil gjennom Auto Europe. Sportsbilprodusentenes premium merkevarer finnes i flåten hos våre partnere

  Lær mer om kategorien Luksus

  Cabriolet

  Nyt total frihet med en cabriolet fra Auto Europe. Gjør ferien til en uforglemmelig opplevelse ved å unne deg det lille ekstra. Lær mer om de ulike kategoriene og det store omfanget.

  Lær mer om kategorien Cabriolet

  SUV

  Stor, trygg og svært romslig. Biler i SUV-Kategori er perfekt for vintersport og kresne reisende.

  Lær mer om kategorien SUV

  Van

  Hvis du vil leie en bil med rikelig lagringsplass og komfortabelt plass til flere passajerer er en van riktig valg! En van gjennom Auto Europe er det perfekte valget for en stor familie eller en annen stor gruppe med mye bagasje.

  Lær mer om kategorien Van

  Å booke leiebil med Auto Europe

  Book en leiebil med Auto Europe til din ferie og hold deg fleksibel og mobil med de beste reisepartnere. Du når oss enkelt via vår nettside eller du kan ringe oss 7 dager i uken på +49 89 120 89 270.