Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL MINI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leie en Mini med Auto Europe

  Mini leiebil med Auto EuropeEn Leiebil i Mini-kategori egner seg perfekt for en ferie med din kjære eller hvis du bare ønsker å flykte litt fra hverdagen på egen hånd. Selv for studenter og forretningsreisende er mini perfekt. Disse små bilene er svært gunstige og svært økonomisk i drivstofforbruket, for ikke å nevne at du alltid finner parkeringsplass!

  Bilene bestilles enten med 2 eller 4 dører, med forebehold om tilgjengelighet, og kan huse oppptil fire personer. Lei en mini for storbyreiser eller en kort ferie, for eksempel på Mallorca.

  Om å leie Mini

  En leiebil i Mini-kategori egner seg perfekt for en kort ferie, med lite bagasje som for eksempel en helgetur eller byreise. Auto Europe har et bredt utvalg av billige leiebiler i Mini-kategorien.

  Hva er en Mini?

  Mini er en av de aller mest populære kategoriene hos Auto Europe. "Mini-Kategori" inkluderer de minste og billigste bilene. En mini er kompakt og svært økonomisk i drivstofforbruket.

  Historien bak Mini

  Bilklassen "Mini" har eksistert siden 90-tallet og er ment for dem som trenger en billig bil for relativt korte avstander. Samtidig er det også i denne kategorien størrelsesforskjeller. Vi kan sammenlikne for eksempel en Smart eller en Fiat 500 med en Citroen DS3. Disse små bilene er oftest utstyrt med en kraftig motor og klarer seg godt i bytrafikk.

  Fordeler og ulemper med Mini

  Som nevnt allerede er prisen alene en god grunn for å velge en bil i Mini-kategori. Kjøretøyene har kraftig motor og er lette å rengjøre. Selv i de smaleste gater og på de trangeste parkeringsplasser i Alicante er en mini enkel å manøvrere.

  Ulempen med en bil på denne størrelsen er at den desverre bare egner seg for korte turer og for maksimalt 4 personer med svært lite bagasje. For en lengre ferie med mer bagasje bør du velge en høyere kategori.

  Mini for en til fire personer

  Dersom du reiser med lite bagasje og uten selskap er en Fiat 500 eller Smart å anbefale ettersom de er små, smidige og får plass over alt.

  For en reise med to til fire personer derimot vil en modell som Hyundai i10 med 4 dører, Citroen DS3 eller den moderne Opel Adam egne seg bedre.

  Dersom du ønsker en spesiell bil for en romantisk reise for to i Roma har vi det perfekte valget; En Mini Cooper Roadster Cabriolet!

  Book din Mini gjennom Auto Europe

  Auto Europe samarbeider med anerkjente bilutleiefirmaer over hele verden. Dermed kan vi tilby et spesielt stort utvalg av Mini eller størrre kjøretøy. Dra nytte av fordeler som Auto Europe sin prisgaranti, endringer gratis inntil 48 timer før avhenting og våre supre gratis oppgraderinger!

  Dersom du ønsker hjelp til å bestille leiebil eller mer informasjon kan du ringe våre eksperter 7 dager i uken på +49 89 120 89 270.

  Populære minibiler

  Nedenfor finner du noen av våre mest populære minibiler i vår flåte.

  Chevrolet Spark leiebil Citroen C1 leiebil Citroen DS3 leiebil
  Chevrolet Spark Citroen C1 Citroen DS3
  Fiat 500 leiebil Fiat Panda leiebil Hyundai i10 leiebil
  Fiat 500 Fiat Panda Hyundai i10
  Lancia Ypsilon leiebil Opel Adam leiebil Peugeot 108 leiebil
  Lancia Ypsilon Opel Adam Peugeot 108
  Smart For Four leiebil Toyota Aygo leiebil VW Up leiebil
  Smart For Four Toyota Aygo Volkswagen Up

  Lær mer om våre bilkategorier

  Økonomi Kompakt Mellomstørrelse
  Familiestørrelse SUV Van
  Luksus Cabriolet