Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL ØKONOMI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leie i Økonomi-klasse med Auto Europe

  Økonomi Leiebil i EuropaØkonomi er perfekt for reisende som planlegger mindre turer med bil på reisemålet. De passer godt for studenter, par og små familier med lite bagasje på grunn av lavt drivstofforbruk. En av de mest utbredte bilene i Økonomi-klasse i Europa er Volkswagen Polo. Avhengig av tilgjengelighet kan en økonomi komme med manuell girkasse, automatgir, bensinmotor eller dieselmotor. Bilen rommer opp til fire personer, to reisevesker i middels størrelse og et kolli håndbagasje. Lei en en drivstoffbesparende og komfortabel bil i økonomiklassen med Auto Europe.

  Om å leie en bil i Økonomiklasse

  Uansett hva du planlegger i ferien stiller Auto Europe gjerne som din reisepartner. En bil i Økonomiklassen tar deg enkelt fra sted til sted for eksempel i Faro. Vi kan tilby et bredt utvalg av leiebiler i kategorien Økonomi. Dersom du skal reise over lenger avstander er en økonomi perfekt for en eller to voksne, mens for små reiser rundt på feriestedet er er den også et godt og rimelig alternativ for en liten familie.

  Hva er en bil i Økonomi-klasse?

  Økonomi er en av de mest populære kategoriene i Europa. Den er kompakt, billig og likevel trygg. Videre er motoren gjerrig på drivstoffet, men fortsatt kraftig nok til å takle fjellveier, for eksempel på Sicilia.

  Historien om Økonomi

  I de første årene av bilens historie var det å ha bil en luksus for de velstående. Dette endret seg i 1908 med innføringen av Ford Model T. Den første bilen i Økonomi-klasse er beskrevet av Henry Ford som den første rimelige bilen, som ble justert til behovene til forbrukerne den gangen. Gjennom årene har markedet for denne bilkategorien vokst kraftig. Bilprodusenter over hele verden produserer i dag små, effektive biler.

  Fordeler og ulemper ved Økonomiklassen

  Fordelen ved en økonomi er i første omgang hvor rimelige disse bilene er å kjøre. Et stopp på bensinstasjon er aldri avskrekkende når du kjører en økonomi, og du har mer lommepenger til ferien.

  En annen fordel er den kompakte størrelsen. I de fleste tilfeller vil du enkelt finne parkeringsplass til din leiebil i Økonomiklassen, og spare deg selv stress og tid.

  Ulempen ved den kompakte størrelsen er imidlertid den begrensede lastekapasiteten. Hvis du planlegger å reise med mye bagasje, anbefaler vi at du reserverer en høyere kategori. Ofte er den ekstra kostnaden til neste kategori svært lav.

  Spar på reise med en Økonomi

  Når det gjelder å velge bil i økonomiklassen til ferien er lavt drivstofforbruk trolig en av de viktigste faktorene. Auto Europe tilbyr derfor sine kunder mange drivstoffeffektive biler som for eksempel Volkswagen Polo. En annen populær bil i økonomiklassen er Fiat 500, som er litt livligere, men fortsattt billig i drift. For dem som trenger litt mer plass anbefaler vi å bestille en økonomi kombinasjon, som for eksempel Seat Ibiza Kombi. Denne lille bilen med 4 dører har et større bagasjerom enn en normal økonomi og er derfor velegnet på familieturer for eksempel i Marseille .

  Book en Økonomi med Auto Europe

  Auto Europe samarbeider med kjente bilutleiefirmaer verden over og kan derfor tilby et stort utvalg av biler i Økonimiklassen og andre bilkategorier. Dra nytte av våre gunstige tilbud og muligheten for å endre eller avbestille din booking gratis opp til 48 timer før avhenting. Ved spørsmål eller ønske om mer info om våre tilbud kan du kontakte oss på vårt nummer +49 89 120 89 270

  Populære biler i økonomi-klassen

  Nedenfor finner du noen av våre mest populære økonomi-biler i vår flåte.

  Audi A1 leiebil Chevrolet Aveoleiebil Citroen C3 leiebil
  Audi A1 Chevrolet Aveo Citroen C3
  Fiat Punto leiebil Ford Fiesta leiebil Hyundai i20 leiebil
  Fiat Punto Ford Fiesta Hyundai i20
  Mitsubishi Mirage leiebil Nissan Micra leiebil Opel Corsa leiebil
  Mitsubishi Mirage Nissan Micra Opel Corsa
  Renault Clio leiebil Seat Ibiza leiebil VW Polo leiebil
  Renault Clio Seat Ibiza Volkswagen Polo

  Lær mer om våre bilkategorier

  Mini Kompakt Mellomstørrelse
  Familiestørrelse SUV Van
  Luksus Cabriolet