Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL FAMILIESTØRRELSE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leie i Familiestørrelse med Auto Europe

  Familiestørrelse LeiebilEn Leiebil i kategorien familiestørrelse er et flott valg for en kresen familie som veit å sette pris på komfort. Et av de mest utbredte modeller i denne kategorien er Mercedes C-Klassen. Her får du god plass til fem passasjerer og litt bagasje.

  Hva du bør vite om leiebiler i Familiestørrelse

  Auto Europe tilbyr mange muligheter for deg som er på jakt etter en leiebil i familiestørrelse. Gjennom vårt samarbeid med internasjonale og anerkjente utleiere kan vi tilby et stort utvalg og god tilgjengelighet.. Sammenlign priser fra forskjellige leverandører og finn den som passer deg best basert på pris, forsikringsdekning og ytterlige tilbud. Book en bil i Geneve i dag! Auto Europe tilbyr et stort utvalg av biler i familiestørrelse. Gjennom vårt samarbeid med anerkjente utleiere kan vi tilby et enormt utvalg og gode tilbud.

  Historien om biler i Familiestørrelse

  Den amerikanske betegnelsen "full-sized car" ble først brukt som et markedsføringsverktøy av de amerikanske bilprodusentene Ford, General Motors og Chrystler. Uttrykket ble brukt for å skille mellom mindre biler i kompaktstørrelse eller mellomstørrelse og de bedre utstyrte bilene. Begrepet ble nødvendig da de begynte å produsere mindre biler og "full-size" var datidens "normale biler".

  Fordeler og ulemper ved biler i Familiestørrelse

  I de fleste tilfeller kommer det an på hvilken bil du kjører privat. Hvis du vanligvis kjører en liten bil kan det være lurt å ta de første kilometerne pent og rolig og ta seg tid til å bli kjent med bilen. Dersom du vanligvis kjører en stor bil er det vanskeligere å gå over til en mindre. Selvfølgelig spiller budsjettet alltid en rolle i valget av leiebil, men dersom du er vant til en komfortabel bil med massevis av plass bør du heller tenke på å spare andre steder.

  Lærseter, soltak, premium audiosystem og de nyeste sikkerhets-og underholdningsproduktene er stort sett standard i disse bilene. På grunn av størrelsen og vekten er bilkategorien utstyrt med svært godt chassis og sterk motor, noe som gjør at humpete veier går deg hus forbi.

  Velg den beste leiebilen i Familiestørrelse

  Vi tilbyr et bredt spekter av leiebiler i familiestørrelse. Fra sedans og coupes til varebiler og SUVer.

  Audi A4 imponerer med sitt flotte design og tilbyr opp til 5 komfortable seter for sine passasjerer. Mercedes SLK gjør en ferie for to perfekt og er rimeligere enn mange andre highclass-modeller.

  Hvis du trenger mer enn 5 seter er den romslige Renault Espace det riktige valget for dine behov. Den franske VANen gir plass til opptil 7 personer, for eksempel på en reise til Innsbruck.

  Din leiebil i Familiestørrelse

  Bruk vår nettside til å sammenlikne bilutleiefirmaer, forsikring og priser. Dersom du lurer på noe hjelper vi deg gjerne. Ring oss 7 dager i uken på vårt telefonnummer +49 89 120 89 270.

  Populære leiebiler i familiekategorien

  Nedenfor finner du noen av våre mest populære familiebiler i vår flåte.

  Alfa Romeo Giulia leiebil Audi A4 Estate leiebil BMW 2 Series leiebil
  Alfa Romeo Giulia Audi A4 Estate BMW 2 Series
  BMW 3 Series leiebil Citroen C4 Space Tourer leiebil Mercedes C Class leiebil
  BMW 3 Series Citroen C4 Space Tourer Mercedes C Class
  Mercedes C Class Estate leiebil Renault Espace leiebil Skoda Superbleiebil
  Mercedes C Class Estate Renault Espace Skoda Superb
  Volvo S 60 leiebil Toyota Avensis Estate leiebil VW Passat Estate leiebil
  Volvo S60 Toyota Avensis Estate Volkswagen Passat Estate

  Lær mer om våre bilkategorier

  Mini Økonomi Kompakt
  Mellomstørrelse SUV Van
  Luksus Cabriolet