Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I INNSBRUCK

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Innsbruck til beste rater med Auto Europe

  Leter du etter en leiebil i Innsbruck? Da har du kommet til riktig sted! Uansett hva du skal gjøre eller hvor du skal i Østerrike, la Auto Europe hjelpe deg med å spare penger og tid! Siden vi har samlet alle de ledende utleiernes priser på et og samme sted kan du velge og vrake mellom tilgjengelige biler i Innsbruck. Du kan hente din bil på Innsbruck flyplass eller på hos en utleier i byen. Innsbruck er døren til de Østerrikske alpene og er landets femte største by. Om sommeren kan man gå eller sykle i den flotte naturen. I vinterhalvåret kommer skiene på, og for eksempel så ligger skibyene Kitzbühl og St. Anton innom en times biltur. Kjør til Swarowski Crystal Worlds og la deg fasineres av de glittrene kreasjonene, for å kjøre til dyrene på Alpen Zoo. Det er også mange andre koselige byer i Østerrike som er verdt et besøk, blant annet Wien og Salzburg. Du kan også ta en road trip i Sør-Tyrol.

  Trafikk

  Veien A13, E45 og E60 tar deg inn og ut av city. Vær oppmerksom på at det er bilfritt i sentrale Innsbruck. Mellom 1. november og 15. april er det obligatorisk med vinterdekk. Promillegrensen i Østerrike er 0,5.

  Parkering

  I Innsbruck kan man kan parkere ved blå linjer. Tidsperioden som oftest krever en avgift er mandag til fredag mellom 09-21. På lørdager er det mellom 09-13 som gjelder. Hvite linjer betyr at det er parkering kun for de som bor der. Det er også mange parkeringshus i byen. Park & Ride-parkering finner man på Hafen og Olympis World. Disse to er åpne mellom 06-21 mandag til fredag og 06-19 på helger og helligdager.

  Geografisk informasjon

  Denne Østerrikske byen ligger i regionen Tirol. Innsbruck har et kontinentalt klima, og snøen kommer som oftest mellom desember og april. Byen har en varm sommer. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Østerrike. Det er 46 km til Rattenberg, 74 km til Kufstein, 162 km til Salzburg, 170 km til Liechtenstein, 475 km til Wien, 35 km til Tyskland-grensen, 40 km til Italia-grensen og 105 km til Sveits-grensen.

  Flyplass

  Innsbruck flyplass
  Ligger ca. 5 km fra Innsbruck.
  Hjemmeside: www.innsbruck-airport.com
  Telefon: +43 512 22525 0

  Salzburg flyplass
  Ligger ca. 154 km fra Innsbruck.
  Hjemmeside: www.salzburg-airport.com
  Telefon: +43 662 8580 0

  Offentlig transport

  Buss
  InnBus tar deg rundt Innsbruck og omegn.

  Tog
  Fra Innsbruck sentralstasjon går det tog til et stort antall europeiske byer. Kjøres av Österreichische bundesbahn.

  Trikk
  Kjøres av IVB, Innsbrucker Verkehrsbetriebe. Det er fire linjer som tar deg rundt byen.

  Taxi
  I Innsbruck kan du ringe etter en taxi eller gå til et taxistopp.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Innsbruck Flyplass

  Turistinformasjon Innsbruck