Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ITALIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Italia - oppdag det søte liv

  Leiebil i Italia

  Italia grenser til Frankrike, Østerrike, Sveits, Slovenia og de små mikrostatene San Marino og Vatikanet, og har spektakulære landskap og hav (fra kystlinen til Alpene) og et smaksrikt kjøkken (mange kaller det verdens saktematsentrum) samtidig som det er velsignet med en langvarig kulturarv med over 2 000 år europeisk kunst og arkitektur.

  Som en billeiemekler med mer enn 65 års erfaring, tilbyr Auto Europe hundrevis av avhentings- og avleveringslokasjoner i bygder, byer og flyplasser i hele Italia, inkludert Pisa, Milano og Roma, samt mange av de idylliske øyene i landet. Vi jobber med alle verdens ledende bilutleiere og kremen av kremen av de lokale bilutleierne, så bare med noen få klikk kan du booke din leiebil i Italia gjennom vår søkemotor på toppen av siden. Bare velg destinasjon og dato, så tilbyr vi det beste utvalget av biler og kategorier av alle prissammenligningssider på markedet, ofte med merverdikampanjer som gratis ekstra sjåfør, eller GPS inkludert.

  Italia er fødestedet til det mektige romerske imperiet, og har flere steder listet på UNESCOs verdensarvliste (mer enn 60 totalt) enn noe annet sted på planeten. Steder du må få med deg inkluderer Duomo-katedralen i Firenze (som tok nesten 600 år å bygge!), Det skjeve tårn i Pisa fra 1100-tallet og det berømte Colosseum i Roma, som ble bygget rundt år 70-80 etter vår tidsregning.

  Du kan heller ikke gå glipp av Da Vincis Det siste måltid i Milano og Michelangelos berømte malerier i Vatikanets sixtinske kapell. Og så er det Venezia, et vaskeekte eksempel på brusende vannveier og slående gotisk arkitektur, så vel som Italias skjønne middelhavsøyer, især Sicilia, den største øyen, og Sardinia som først ble besøkt av fønikerne så langt tilbake som år 9 før vår tidsregning.

  Å kjøre med en bilutleie i Italia er en utrolig spennende erfaring, og hvis du har noen spørsmål om å utforske landet med bil, er det bare til å ringe våre leiebilspesialister på +49 89 120 89 270 som er klare syv dager i uken til å gi deg de beste kjørerådene og assistere deg med reservasjonen din og alle dine reiseplaner.

  Auto Europe tilbyr det største utvalget av tilgjengelige kjøretøyer, fra de minste og mest økonomiske bilene til SUVer og minivans for grupper på fem personer eller mer. Drømmen om å kjøre et toppytende kjøretøy som en Jaguar, Audi A3 Cabrio eller BMW 4-serie Gran Coupe kan også lett gjennomføres takket være Auto Europe. Italia er også et fantastisk sted å leie en moderne bobil og utforske Toscana, besøke Venezia eller dra på en avslappende sightseeing på Sicilia i et fullt utstyrt femstjerners hotell på fire hjul!

  For mer informasjon om å leie et kjøretøy i Italia, klikk på temaene nedenfor som alle er leiebilrelaterte:

  Våre bilutleiere Ofte stilte spørsmål om bilutleie Kjøretøysvalg

  Hvor kan man hente leiebil i Italia?

  Auto Europes enorme tilbud av billige leiebiler i Italia er like mangfoldig som landet selv. Vi har et stort utvalg av praktiske avhentings- og avleveringslokasjoner på flyplasser, togstasjoner og sentrumslokasjoner langs det langstrakte landet, og de fagre middelhavsøyene - alltid til de billigste prisene.

  Du har definitivt mange valg hvis du ser etter mye verdi for pengene i Italia, med dusinvis av gode alternativer i de fascinerende byene Napoli, Venezia, Verona og andre steder.

  For å hjelpe deg med å gjøre turen så sømløs og behagelig som mulig har vi samlet all informasjonen du trenger for en kjøretur fri for stress, fra avhenting til avlevering.

  Finn de beste tilbud på leiebil på de mest populære flyplassene og togstasjonene i Italia

  • Milano sentralstasjon
  • Roma Termini stasjon
  • Pisa sentralstasjon
  • Venezia Piazzale Roma stasjon
  • Verona sentralstasjon
  • Catania sentralstasjon
  • Bologna sentralstasjon
  • Firenze sentralstasjon
  • Palermo sentralstasjon
  • Napoli sentralstasjon

  Book med de beste bilutleierne i Italia

  En av hovedårsakene for hvorfor Auto Europe har klart å konsolidere sine konkurransefordeler som en prominent leder i den globale leiebilindustrien er ved å jobbe svært tett med alle verdens ledende bilutleiere.

  Internasjonalt gjenkjente merker som Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Avis, Dollar og National har spilt en sentral rolle i å etablere Auto Europe som en av verdens mest pålitelige leiebilmeglere. Dessuten har tilføyelsen av mange pålitelige, lokale bilutleiere som Sicily by Car, Noleggiare, Maggiore og Locauto har også hjulpet å styrke vår drift i Italia.

  Med Auto Europe er du garantert de beste tilbudene på markedet, og for å underbygge denne påstanden matcher vi gladelig prisen, dersom du skulle finne en bedre avtale.

  Sicily by Car - Leiebil informasjon Dollar - Leiebil informasjon Europcar - Leiebil informasjon
  Hertz - Leiebil informasjon Avis - Leiebil informasjon Sixt - Leiebil informasjon

  Hvis du har noen reservasjoner eller trenger mer informasjon om en destinasjon eller utleier som er tilgjengelig på Auto Europes nettsider, må du ikke nøle med å kontakte våre prisvinnende bilutleieagenter på epost eller telefon, og de vil hjelpe deg med det meste, som lokale åpningstider på leiebildesker, informasjon om avlevering utenfor åpningstider, våre siste spesialtilbud, valgfrie ekstratjenester, egenandeldekning, og så videre.


  Ofte stilte spørsmål om å leie bil i Italia

  Kontakt ossAuto Europe har svaret på de spørsmål du måtte ha om billeie over hele verden. Her følger en liste med de spørsmålene vi oftest får av kunder som skal leie bil i Italia, inkludert aldersbegrensninger, grensekryssingsinstruksjoner, lokale trafikkregler, bompenger (og hvordan man betaler dem), bilforsikring og kostnaden av å booke en ekstra sjåfør. Bare finn temaet du er interessert i og klikk på lenken for å få tilgang på informasjonen du ønsker. Alternativt kan våre leiebilagenter som er tilgjengelige syv dager i uken hjelpe deg med å finne den beste bilutleieavtalen i Italia for dine behov, og besvare dine spørsmål.


  Hvor gammel må jeg være for å leie bil i Italia?

  For å leie bil i Italia må du være minst 18 år gammel og ha holdt førerkortet ditt i minimum et år. Vær klar over for sjåfører under 21 år, kan måtte betale gebyr for ung sjåfør, men denne samme regelen kan også gjelde for sjåfører under 26 år, avhengig av bilutleieren. Mer detaljert informasjon og fullstendige vilkår og betingelser for unge sjåfører kan du finne under den blå fanen i prisdetaljene i søkeresultatene hos Auto Europe. Klikk her for mer informasjon om aldersrestriksjoner for de som planlegger å kjøre i Italia.

   

  Kan jeg hente min leiebil i Italia et sted og levere den et annet?

  Ja, det kan du. Enveisleier betyr at du kan hente og avlevere bilen din på ulike destinasjoner både i og utenfor Italia, med avgifter og betingelser som varierer med bilutleieren. Auto Europe tilbyr beste tilbud på bilutleie for en vei både innenlands og internasjonalt - enveisgebyrer kommer i tillegg til begge.

  Bestill leiebil i Italia et sted og lever det et annet; det er såre enkelt! Bare huk av 'Avlevering ved et annet sted?' på toppen av søkemotoren og velg datoer og avhentings- og avleveringslokasjoner. Når du klikker på prisen på din foretrukne bilutleier vil du få et estimat på enveisgebyret. Så enkelt er det.

  Auto Europe vil inkludere detaljer om gebyret i bekreftelsesvoucheren. Prisene du får fremvist inkluderer de kjente avleveringsgebyrene (inkludert mva.). I de fleste tilfeller vil disse gebyrene betales lokalt og de fullstendige prisdetaljene vises når du har valgt kjøretøy.

  Uansett er det viktig at du informerer Auto Europe om dine reiseplaner under bookingprosessen, spesielt hvis du har planer om å kjøre ut av Italia, som vil kreve forhåndsbekreftelse.

  Reglene for å kjøre fra Italia til andre land avhenger også av den lokale bilutleieren, og gebyret avgjøres av valgt bilkategori, leieperiode og valgt destinasjon. Reise til andre vesteuropeiske land som Tyskland, Frankrike, Spania og så videre er normalt akseptert, men reise til østeuropeiske land kan være litt mer begrenset, med noen unntak.

   

  Må jeg ha kredittkort for å leie bil i Italia?

  Kreditkort kan brukes når man booker bil i Italia på Auto Europes nettsider. Hovedsjåføren trenger et kredittkort i deres navn for å hente ut bilen, fordi den lokale utleieren vil blokkere et beløp som en sikkerhet for varigheten av leieperioden, som refunderes kort tid etter bilen er returnert intakt.

  Vennligst merk at når det kommer til luksusbiler, må to velkjente kredittkort i hovedsjåførens navn fremvises, på grunn av den høye verdien på kjøretøyet.

   

  Hva er de viktigste kjørereglene i Italia?

  Når du kjører i Italia er det viktig å vite at bruk av bilbelte er obligatorisk både bak og fremme, og du bør aldri kjøre i ruspåvirket tilstand eller bruke mobiltelefonen når du kjører. Ta også hensyn til Italias fartsgrenser, som er 130 kilometer i timen på motorveier, 110 kilometer i timen på hovedveier i rurale områder (90 kilometer i timen på mindre veier) og 50 kilometer i timen i og rundt tettsteder.

  Når du skal leie bil i Italia er det flere andre regler og reguleringer du må være klar over for å få en sikker og tilfredsstillende road-trip for deg og dine medpassasjerer. For eksempel må du være over 18 år gammel, selv om noen bilutleiere kanskje krever at du må være eldre, så det er best å sjekke før du booker, eller ringer våre leiespesialister, da et ekstragebyr kanskje må betales når du ankommer destinasjonen.

  Vær også klar over at man må bruke nærlys på firefeltsveier og at trikken har forkjørsrett når du kjører i italienske byer. I tilfelle det er en nødsituasjon er de lokale numrene 113 (politi), 115 (brannvesen) og 118 (ambulanse) og refleksvester må bæres hvis du skulle komme ut for et motorhavari eller er involvert i en ulykke. Bensinstasjoner er det mange av i Italia, særlig i byer og bygder langs hovedveiene og motorveiene, hvor sistnevnte er åpne 24 timer i døgnet syv dager i uken. For mer informasjon, besøk vår side om å kjøre i Italia.

   

  Må jeg betale bompenger med min leiebil i Italia?

  Ja, mesteparten av landets omfattende motorveier (lokalt kjent som autostrada, indikert med grønne skilt) er bompengefinansiert og mengden du betaler avhenger av distansen du har kjørt. De fleste bomstasjoner kan betales med kredittkort, men sørg alltid for å ha med deg nok kontanter i bilen i tilfelle kortet ditt skulle bli avvist.

  Et nyttig tips er å bruke en bomtjeneste, som Telepass, et transpondersystem som kommuniserer med tollbodene for rask tilgang til deres egne bomstasjoner og automatisk betaling. Andre populære alternativ er Cart (som også har egne bomstasjoner) og det forhåndsbetalte Viacard-systemet. Klikk her for mer informasjon om Italias bompengesystem.

   

  Hvilke typer forsikring må jeg ha for min leiebil i Italia?

  Den gode nyheten når du booker en leiebil i Italia med Auto Europe er at du automatisk er dekket, ettersom alle våre priser inkluderer kollisjonsskadeforsikring (CDW), tyveridekning, brannforsikring og ansvarsforsikring.

  Vær klar over at CDW ikke dekker skade på dekk, glass, utvendige speil, understell, interiøret, tak, motor, skade på lås og tap av nøkler. Å ha CDW-forsikring betyr at bilutleieren fraskriver seg retten til å ta dine penger fra deg hvis bilen er skadet. Dersom bilen kolliderer dekker den mesteparten av bilen, og reduserer egenandelen markant i tilfelle ulykke eller hvis bilen blir stjålet, med unntak av de ovenfornevnte.

  Hvis du ønsker å være sikret også mot disse unntakene kan du velge Komplett Skadedekning under bookingprosessen, en tjeneste fra Auto Europe. For mer informasjon om mulige forsikringsalternativer, kan du ta en kikk på vår infoside om forsikringer og dekninger.

  Når du henter ut bilen, vil utleieren veldig ofte tilby ekstradekninger, slik som ulykkesforsikring (PAI) eller en forsikring for skade på glass og dekk. Disse dekningene er valgfrie tillegg, og det er opp til deg å bestemme om du trenger dem eller ikke.

  Det er enkelt å få tilgang på informasjon om forsikring når du utfører bookingen. Bare klikk på prisdetaljer og knappene for mer informasjon i søkeresultatene, hvor det er mulig å få tilgang på info om egenandelssummen, tyveriforsikringsegenandel og ansvarsforsikring, og prisene varierer med lokasjon, leielengde, bilkategori og utleier.

  Vær også klar over at noen utleiere kan kreve dobbel egenandel i tilfelle tyveri av kjøretøyet i Campania-, Catania- og Puglia-regionene.

   

  Kan jeg legge til en ekstra sjåfør for min leiebil i Italia?

  Ja, du kan legge til en ekstra sjåfør når du henter din leiebil i Italia, som normalt vil påbeløpe et ekstra gebyr for tilleggssjåføren. Du kan unngå denne kostnaden med å se etter den grønne teksten som sier at en ekstra sjåfør er inkludert i prisen når du skal leie bil billig i Italia på Auto Europes nettsider.

  På en roadtrip er det fint å kunne dele kjøringen med noen, spesielt i et land som Italia med så mye spektakulær natur. Hvis en venn eller et familiemedlem ikke er offisielt lagt til som en ekstra sjåfør vil all forsikring være ugyldig, som vil si at de står ansvarlig for hele verdien av eventuelle skader eller tyveri, så sørg for at alle ekstra sjåfører er registrert før dere kommer dere på veien.

  Med Auto Europe kan du booke og spare stort med våre tilbud på gratis ekstra sjåfør inkludert, som betyr at du ikke trenger bekymre deg for ekstra kostnader når du henter ut bilen. For mer informasjon, sjekk gjerne vår side om gratis tilleggssjåfør for å se tilbudene på utvalgte utleiere på destinasjoner over hele verden, inkludert Italia.

   

  Kan jeg kjøre min leiebil i Italia i ZTL-soner?

  Mange italienske byer, spesielt de større, har en eller flere ZTLer (Zona a Traffico Limitato, som bokstavelig oversatt betyr trafikkbegrenset sone). Du finner dem i byer som Bergamo, Pisa, Milan, Roma og Palermo hvor trafikken ofte er intens og særlig i de historiske kvarterene.

  ZTLer har store skilt med en stor rød sirkel som indikerer restriksjonstiden. Det er viktig å huske at uautorisert kjørsel i sonen vil bøtelegges som sendes til bilutleieren, som vil trekke beløpet fra ditt kredittkort.

  Hvis hotellet ditt befinner seg innenfor en slik sone, kan du be resepsjonisten om å få skiltnummeret ditt registrert hos de lokale myndighetene for en nominell avgift, og du kan deretter kjøre inn og ut av ZTLen som det passer deg.

  Bilutleieren vil ofte advare deg mot ZTLer når du henter ut kjøretøyet, men loven sier at det er sjåførens ansvar å vite om lover og regulering i byen de kjører i, så det er best å se etter ZTL-skilt når man kjører inn i byer i Italia.

  For mer informasjon om ZTLer og hva som skjer om du ved et uhell skulle kjøre inn i en, kan du sjekke ut vårt blogginnlegg om Zona a Traffico Limitato (ZTL) for å finne ut hva de er, hvorfor de eksisterer og hvordan man ikke trenger betale bot.


  Andre utleiemuligheter i Italia

  Det kunne ikke vært enklere å finne de beste tilbudene i Italia på Auto Europes nettside. Vi tilrettelegger for alle budsjett og andre krav du har med et omfattende utvalg av kjøretøyskategorier, fra den omgjengelige mini- og økonomi-kategoriene (perfekt for bysightseeing) til de større og kraftigere familiestørrelse og SUV (ideelle for lange, behagelige bilturer) med et stort utvalg av biler dem imellom.

  I tillegg til de aller nyeste modellene tilbyr Auto Europe også supre syv- og 12-setere for leie (det beste valget for venner og familier som reiser sammen), og de mest moderne bobilene skreddersydd for de som er på jakt etter den høyeste kvalitet når de utforsker Italia og dets øyer.

  For å hjelpe deg finne rett kjøretøy for din tur kan du kikke på vår Italia flåteguide som gir fullstendige detaljer rundt de mange spesifikasjoner og fordeler hver bilkategori.

  Luksusleiebil Italia Leie van i Italia Leie bobil i Italia

  Luksusleiebil Italia - Auto Europe tilbyr et spennende utvalg av luksusbiler til leie, så hvis du drømmer om å kjøre en Jaguar med høy ytelse gjennom den italienske landsbygda, bare ta en kikk på vår side om luksusleiebiler og start å planlegge ferien.

  Leie van i Italia - En gøyal biltur med venner eller familie er mer fornøyelig når alle reiser sammen, som er grunnen til at Auto Europe er begeistret for å kunne tilby et stort utvalg av moderne mini-vans med sitte- og bagasjeplass for opptil 12 personer.

  Leie bobil Italia - Italia er et unikt land og tilbyr mange kulturelle og naturlige fornøyelser som du ikke får med deg om du bare besøker ett sted. Ved å booke en bobil i Italia kan du få mest mulig ut av tiden din i dette vakre landet, og reise fra Gardasjøen til Toscana, så Roma og helt ned til Sicilia i syd, for eksempel. Auto Europe tilbyr et stort utvalg av kjøretøyer og avhentingslokasjoner, inkludert Roma, Milano, Pisa og Palermo.


  Nyttige lenker

  Reiseinspirasjon og informasjon for turen din til Italia

  Infografikk - Vinterdekkreguleringer