Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ROMA CIAMPINO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Roma Ciampino flyplass

  Auto Europe er en leiebilmegler med mer enn 60 år av erfaring i bransjen. Vi kan tilby våre kunder leiebiler på over 24 000 destinasjoner verden over, super kundeservice, en stor bilpark, og de laveste prisene på markedet. Book din leiebil fra Roma Ciampino flyplass og du vil få en god start på din ferie i Italia, for eksempel en road trip i Lazio Sabina.

  Som en av Romas to flyplasser, brukes Ciampino flyplass ikke bare til militære flyvninger, men også sivile, for det meste billigkjeder. Flyplassen befinner seg i den lille byen Ciampino, sydvest for Roma. Det er en av inngangsportene til den evige byen og med dets vell av ting å se, historie og kulturelle høydepunkter. Flyplassen befinner seg bare 16 kilometer fra Roma og er godt koblet til den italienske hovedstaden med flere ulike transportmuligheter.

  Leiebil fra Roma Ciampino flyplass er den mest praktiske og lønnsomme måte å reise i området. Vær fleksibel på turen din og spar penger med Auto Europes Garantert beste pris. Med våre gunstige bilutleier får du sett og gjort mer i Roma. Når du er der vil du innse hvor enormt det kulturelle tilbudet der er. Som mange andre vil du sannsynligvis ønske deg tilbake en dag, siden Roma er et så fascinerende sted. På mange måter er det den europeiske sivilisasjonens vugge.

  Informasjon om flyplassen

  Som Romas sekundærflyplass tar Ciampino av seg sivile, militære og kommersielle flyvninger både nasjonalt og internasjonalt. Det første flyet som nådde Nordpolen tok av herfra i 1926. Et flertall av flyvningene går til Fiumicino, så Ciampino tar for det meste seg av sesong-, charter- og lavprisflyvninger. Gå for en bilutleie på Roma Ciampino flyplass for å få en skikkelige start på ferien din i Roma!

  Roma Ciampino flyplass (CIA)
  Offisielt navn: Ciampino-G. B. Pastine internasjonale flyplass eller Roma Ciampino flyplass
  Adresse: Via Appia Nuova, 1651, 00040 Ciampino, Roma, Italia
  Flyselskaper på Roma Ciampino flyplass: Easy Jet , Ryanair, Wizz Air
  Telefon: +39 06 65951

  Hvor henter jeg leiebil på Roma Ciampino flyplass

  Det å leie bil fra Roma Ciampino flyplass er enkelt med flere kontorer som plassert i ankomsthallen: Avis, Hertz, Europcar, Thrifty og Sixt. Kontorene holder til i Via Mameli, nær parkeringsplass P8. Under finner du en oversikt med utvalgte utleieres åpningstider. Vennligst merk at disse kan forandres. Husk å alltid sjekke om bilutleieren holder åpent når du skal hente bilen, for å ikke risikere å stå der med skjegget i postkassen. Noen ganger er det mulig å bestille en bil utenfor åpningstider for en ekstra avgift. Våre reservasjonsagenter hjelper deg og informerer om alt du trenger vite for en smidig leieopplevelse.

  Bilutleiernes åpningstider

  Avis leiebil på Roma Ciampino Airport Avis på Roma Ciampino flyplass
  Via Appia Nuova, Ankomst,
  Roma, Italia 00040

  +39 0679 340 195
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 21:30
  Budget leiebil på Roma Ciampino Airport Budget på Roma Ciampino flyplass
  Via Appia Nuova, Ankomst,
  Roma, Italia 00040

  +39 0679 340 195
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 21:30
  Dollar leiebil på Roma Ciampino Airport Dollar på Roma Ciampino flyplass
  Via Appia Nuova, Ankomst,
  Roma, Italia 00040

  +39 06 79341693
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 23:59
  Europcar leiebil på Roma Ciampino Airport Europcar på Roma Ciampino flyplass
  Via Appia Nuova, Ankomst,
  Roma, Italia 00040

  +39 06 79340544
  Åpningstider:
  Man-lør 8:00 - 21:00
  Søn 8:00 - 20:00
  Keddy leiebil på Roma Ciampino Airport Keddy på Roma Ciampino flyplass
  Via Appia Nuova, Ankomst,
  Roma, Italia 00040

  +39 06 79340544
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 20:00

  Terminaler

  Med sin kompakte størrelse og en enkelt terminal på en etasje gir flyplassen passasjerer et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer for å slappe av før avgangen. Det er totalt 16 gater og 31 innsjekkingsdesker hvor du kan sjekke inn og sette fra deg bagasjen. For de som trenger noe i siste øyeblikk, ta en kikk på det store utvalget av butikker på flyplassen. Som en bekvemmelighet for passasjerer er det gratis wifi på hele flyplassen.

  Flyplassens fasiliteter

  Roma Ciampino flyplass har en rekke utsøkte restauranter, kafeer og barer rundt omkring på flyplassen. Flyplassen tilbyr også finere butikker og taxfreehandel. Du kan ta ut penger på en av de mange minibankene der. Sjekk gebyrene fra banken din for å unngå overraskelser. Penger kan veksles i en av bodene på ankomst- og avgangsdelen til kl. 23.

  Hvis du reiser med spedbarn kan du dra nytte av at flyplassen tilbyr babystellfasiliteter hvor du kan bytte bleier, samt et familierom med små toaletter for barn. Hvis du flyr sent, vær klar over at det ikke er noen spisesteder eller butikker åpne mellom midnatt og kl. 6.

  Røkere kan røke på utvalgte områder inne på flyplassen. Det er ingen dusjer tilgjengelig på Ciampino flyplass.

  Hvordan komme seg til og fra Roma Ciampino flyplass

  Buss og tog er tilgjengelig for alle passasjerer fra flyplassen til Romas sentralstasjon, Termini. Taxier er også tilgjengelige utenfor ankomstterminalen. Busser går fra utsiden av terminalbygningen og tar deg smertefritt til Ciampino jernbanestasjon, hvor du kan ta toget til Roma. Ciampino flyplass ligger 13 kilometer sydøst fra Romas sentrum og kan enkelt nås med motorvei SS7, som kobler flyplassen med motorvei A90 (også kjent som den store ringveien). Hent ut din leiebil fra Ciampiono flyplass uten å kaste bort tiden!

  Parkering

  Parkering er tilgjengelig på Roma Ciampino flyplass mot et gebyr. Hvis du vil sikre deg en plass er det best å ringe inn på og forhåndsbestille den. I Roma fungerer parkeringssystemet slik at du kjøper en parkeringsbillett fra et parkometer og plasserer det synlig i dashbordet. Betalt parkering er markert med blå linjer, handikapparkering med gule linjer og gratis parkering med hvite linjer.

  Følg nøye med på tidsbegrensinger og parkering bare for innvånere. Det er mange gater hvor bare biler med tillatelse kan parkere, særlig i sentrum. Sjåfører kan også parkere kjøretøyene på betalte, offentlige parkeringsplasser.

  Nyttige lenker

  Roma Ciampino flyplass' nettside


  Ekstra informasjon om Roma Ciampino flyplass

  Roma Ciampino flyplass
  Via Appia Nuova,1651
  Ciampino RM, Italia, 00040

  IATA-kode: CIA
  ICAO-kode: LIRA
  Wikipedia-artikkel
  Breddegrad: 41.7994
  Lengdegrad: 12.5972

  Generell informasjon: Ciampino flyplass befinner seg 13 kilometer sydøst for Roma sentrum.