Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MIAMI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Miami - Bestill og spar på turen din til Florida

  USA er et enormt land med mange steder som er verdt å besøke, og Miami er definitivt et av dem. Den moderne og stilfulle byen som ligger ved Atlanterhavet, har en rik kulturarv og er full av smaker. Storbyområdet er et av de mest befolkede områdene i USA, og er et livlig økonomisk, finansiell, artistisk og turismeknutepunkt. Det er da ingen overraskelse at Miami tiltrekker nesten 16 millioner besøkende i året, som belønnes med en stor variasjon av aktiviteter: fra butikker til nattklubber, elegante hoteller til kubanske vibber i Little Havana, til sportsarenaer og festivaler ute i det fri. Miami er også en av de største cruisebåthavnene i verden. Som i de fleste amerikanske byer, er leiebil i Miami den beste måten å bevege seg rundt, og road trips er essensen av den amerikanske opplevelsen.

  Auto Europe har kunnet tilby kvalitetsbilutleie til de mest konkurransedyktige prisene i nesten 60 år. Med over 24 000 destinasjoner verden over hvor du kan hente din leiebil, og en stor bilpark, har det aldri vært enklere å leie bil. Vi er behjelpelig med å organisere din leie i Miami, Florida slik at du kan hente din bil enten hos en utleier i byen, eller på Miami internasjonale flyplass. Kontakt oss i dag på +49 89 120 89 270 for å booke en uforglemmelig kjøreopplevelse i USA med Auto Europe. Sammenligne priser, finn et tilbud for deg på Auto Europes nettsider for ditt perfekte kjøretøy.

  Hvordan er trafikken i Miami?

  Miami sitt veisystem kalles `Miami Grid`, ett rutenett der Flager Street utgjør øst-vest grunnlinjen, og Miami Avenue utgjør nord-sør meridianen. Det er ukomplisert å komme seg inn til sentrum med bil. Miami-Dade County har fire Interstate Highways (I-75, I-95, I-95 og I-395). Gatene er vide og fine å kjøre på, utenom i rushtiden når trafikken kan være heftig og sjåfører kan bli litt nervøse bak rattet. Hemmeligheten er å kjøre mot trafikken, altså sør til nord om morgenen og motsatt om ettermiddagen. For mer informasjon om kjøring i Miami, besøk vår informasjonsside om trafikkregler i USA.

  Hvor kan jeg parkere i Miami?

  I Miami, inkludert ved Miami Beach, finnes det rimelige parkeringsmuligheter i flere parkeringshus som eies av byen. Miami har også 64 offentlige parkeringsområder rundt om i byen, der du betaler i en parkeringsautomat som både tar kort og kontanter. Her kan du stå opp til 8 timer. Den raskeste måten å parkere er med appen PayByPhone, som du må forhåndsregistrere. Parkeringsgarasjer kan vanligvis betales på stedet. I Miami Beach drives parkeringsfasilitetene av kommunen og du må se opp for parkeringsplassene som er forbeholdt beboere. Appen som du trenger her kalles ParkMobile. I rushtiden er det parkeringsmangel og appen ParkMe kan spare deg mye tid ved å vise deg fortløpende hvor det er ledig plass.

  Miami flyplass

  Miami internasjonale flyplass (MIA) ligger omtrent 13 km vest for sentrum av Miami. Den ble grunnlagt i 1928 og er den travleste flyplassen i Florida og den tredje travleste i USA, med mer enn 100 flyselskap og er hovedflyplass for internasjonale lastefly. Det er også en verdens største flyplasser, med sine 45 millioner passasjerer i året. Flyplassen har tre hovedterminaler, nord, sentral og syd, som alle har haller ut derfra. Hvis du har booket en leiebil på Miami flyplass, tar du shuttletransport etter at du har hentet bagasjen direkte til flyplassens bilutleiesenter.

  Miami Internasjonale flyplass (MIA)
  Adresse: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, USA
  Offisiell nettside: http://www.miami-airport.com/
  Telefonnummer: +1 305-876-7000

  Hva å gjøre i Miami

  Miami er en av de store turistdestinasjoner i USA og har mye å tilby besøkende, mer enn bare bølger og strender. Mangfoldet av kultur, underholdning og fritidsaktiviteter vil overraske deg. Utforsk så mange distrikter du kan for å oppdage de mange sidene av den magiske byen. Nedenfor kan du se en liste over ting du ikke må gå glipp av.

  • South Beach og Ocean Drive: En av de første tingene du må gjøre for å få en følelse av byen er å gå i nabolaget South Beach og Ocean Drive. Her kan du nyte bygninger i Art Deco, se på folkemengdene og vente på en av Miamis utrolige soloppganger.

  • Coral Gables: Dette er ikke et distrikt, men en egen by, som ligger sydvest for sentrum av Miami. Den ble bygget på 1920-tallet og bygningene er hovedsakelig i middelhavsstil. De mest slående bygningene er Biltmore Hotel og Venetian Pool. University of Miami holder også til her.

  • Little Havana: Bare en amerikansk by kan skryte av et kubansk nabolag, og det er Miami. Little Havana ligger langs Calle Ocho (SW 8th Street). Kubanere som flyktet fra Castro-regime fant et andre hjem her og når du spaserer rundt kan det føles som om du besøker en moderne versjon av Cuba. Her finner du ikke bare typiske kubanske restauranter, men også cocktailbarer, nattklubber og kunstgallerier.

  • Wynwood Art District og Miami Designer District: Nord for sentrum finner du to av de mest moderne og kreative nabolagene. I designerdistriktet det over 130 kunstgallerier, særlig samtidskunst, flaggskipbutikker, og fancy restauranter. Noen steg unna har Wynwood District blitt et friluftsmuseum for gatekunst. For å se og ta bilder er det sjekke ut Wynwood Walls.

  • Bayside Marketplace: Dette store handlesenteret som ligger ute med strandkanten. Her finner du mange butikker som tilbyr alle slags spesialiteter, turistsjapper, barer, kafeer, men også gode gamle karuseller. Her er det både mange turister og lokalfolk.

  • Vizcaya Museum and Gardens: En fin halvdagstur går til Vizcaya Museum i nabolaget Coconut Grove. Denne villaen bygd i renessansestil bygget på starten av 1900-tallet var vinterstedet til den rike industrialisten James Deering. Området består av et dusin historiske bygninger og fire hektar med Former Gardens med franske og italienske skulpturer og fontener.

  • Jungle Island: Denne dyrehagen er den perfekte destinasjonen for familier med barn. Her finner man mange tropiske fugler, som papegøyer, og dyr som tiger og ape. Det er også en botanisk hage med tusener av eksotiske planter. For å få barnene nærmere dyrene er det daglige show og også dyremøter. Det er også en treklatreopplevelse og en lekeplass.

  Fine dagsturer med min leiebil i Miami

  Å leie bil fra Miami gir en perfekt start til å utforske resten av Florida, men også østkysten og de sørlige delstatene. Heretter vil vi fokusere på forslag til dagsturer. Hvis du er interessert i flere destinasjoner, anbefaler vi en enveisleie med avlevering i en annen by i Florida eller et annet sted.

  Key West

  Helt på tuppen av Florida ligger øygruppen Key Island. Selv om det er en øy er det koblet til fastlandet med hovedvei 1. Kjøreturen tar deg vel tre timer. Key West er den vestligste øybyen og det sydligste punktet på fastlandet av USA. Det har en internasjonal flyplass, og en større havn for cruisebåter. En av de beste tingene å gjøre i Key West er å snorkle og utforske korallene. Alternativt kan du booke en båt med glassgulv hvis du ikke vil snorkle.

  Everglades nasjonalpark

  Everglades dekker mesteparten av sydlige Florida og representerer den perfekte utflukten fra storbyen Miami. Dette myrområdet ligger fem mil vest for South Beach. Når du ankommer kan du ta en luftbåttur for å se alligatorer i det fri. Det er flere profesjonelle selskaper som tilbyr turer for å best erfare dyrelivet i nasjonalparken. Den optimale tiden å besøke sumpene er mellom november og april, som er den tørre sesongen. Det er også båtturer daglig som starter fra Biscayne Bay.

  Walt Disneyworld Orlando

  Hvis du besøker Florida med familien er Walt Disney World i Orlando obligatorisk. Hvis du har en bilutleie i Miami, tar det omtrent tre og en halv time å nå parken, du kan derfor vurdere å tilbringe natten der. Den verdenskjente temaparken åpnet i 1971 og inneholder fire parker: det opprinnelige Magic Kingdom basert på Disney-figurer, Disneys Hollywood Studios med utrolige show, Animal Kingdom som er en blanding mellom en dyrehage og temapark, og Epcot, en moderne temapark dedikert til teknologi og bærekraftig miljø. Et helt besøk vil ta rundt fire dager, og hvis du bare har en dag må du finne de aktivitetene du aller helst vil gjøre.

  Geografisk informasjon og historie

  Miami ligger ved Atlanterhavskysten i syd-østlige Florida, og er en av USAs mest populære stranddestinasjoner. Miami er sted som har noe å tilby alle og enhver. Byen har alt fra trendy nattliv i South Beach, overdådig Art Deco-distriktet, havfiske, shopping i verdensklasse, og supre kulturelle aktiviteter. Med en leiebil kan du oppleve alt det Miami har å by på i det tempo som passer deg. Miami har et tropisk monsunklima, og har som oftest en varm, fuktig sommer og korte, varme vintre, med en tørrsesong om vintermånedene. Temperaturen mellom januar og mai ligger på rundt 19 grader, og fra mai til desember er det rundt 30 til 35 grader.

  To tusen år før spanjoler gjorde krav på området i 1566, var sydlige Florida bebodd av Tequesta-stammen. Miami deler navn med elven med samme navn, som igjen har det fra “Mayaimi”-stammen som bodde nærme Okeechobee Lake. Spanjolene presset franskmennene unna som allerede hadde etablert noen kolonier i Florida og prøvd uten suksess å konvertere Tequesta til katolisisme. Ved begynnelsen av 1800-tallet var Miami-området kjent som “Biscayne Bay Country” og den 28. juli 1896 ble offisielt en del av byen med omtrent 300 innbyggere. Ved begynnelsen av 1920s-tallet opplevde Miami en suksessrik periode med som endte med en boligboble i 1925, en orkan året etter og de harde trettiårene. I midten av 1950-tallet flyktet kubanere til Miami Fidel Castro sitt regime. På tross av noen kriser på 1980- og 1990-tallet er Miami et internasjonalt, finansielt og kulturelt senter med et urbant omtrent tre millioner mennesker.

  Hvordan reise rundt i Miami

  I tillegg til flyplassen, så kan reisende bruke tog, t-bane og busser for å ta seg rundt. T-banen er den enkleste måten å ta seg rundt sentrum på, da den går fra Dadeland Mall opp til Hialeah og Okeechobee. Leiebil i Miami er en av de beste måten å ta seg rundt byen på, men det finnes også andre smidige alternativer for å kommer seg til andre populære destinasjoner i Florida, som for eksempel Tampa og Fort Lauderdale.

  Hvis du lander ved Miami internasjonale flyplass og du velger å leie bil, tar Airport Expressway road deg direkte til byens sentrum og forbi, langs hoved 195 til Miami Beach. Hvis du trenge offentlig transport, ta MIA Mover til Miami Intermodal Venter og velg det beste alternativet for deg der. Du kan enten ta Metrobus eller Metrorail på grønn eller oransje linje. Den direkte forbindelsen til Miami Beach får du med Miami Beach Bus og for andre destinasjoner har man dessuten Tri-Rail.

  For å komme seg rundt i Miami er det flere muligheter med offentlig transport. Metrobusser dekker heller Great Miami area. Det er også et forhøyet tosporsnettverk kalt Metrorail som dekker byen fra nord til syd. Billetter kjøpes på stasjonene eller online. Dessuten tilbyr byen noen gratis måter å komme seg rundt, som den forhøyde shuttletjenesten Metromover som kobler sammen sentrum med Brickell, og “Beach Trolley Service” til South Beach, Mid-Beach, Collins Ave. og North Beach.

  Nyttige lenker

  Offisiell turistinformasjon Miami

  Offisiell turistinformasjon for Florida