Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FORT MYERS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Fort Myers til laveste pris

  Fort Myers er The City of Palms. Denne flotte byen ligger på Floridas vestkyst med en umiddelbar nærhet til Atlanterhavet, vakre strender og flott natur. En leiebil i Fort Myers gir deg muligheten til å planlegge ferien helt etter din timeplan og du vil kunne ta deg akkurat dit du vil. Fort Myers ligger sør for Tampa og vest for Miami, og kun 25 km fra Southwest Florida Airport. De som velger å reise til denne sjarmerende byen kan fiske fra pirene, shoppe, besøke Southwest Florida Museum of History eller ta en tur til Florida Repertory Theatre. Hvert år holdes det mange morsomme festivaler i byen, blant annet Fort Myers Beach Shrimp Festival, ZombiCon og Southwest Florida Wine & Food Festival. Gammel som ung, en av tingene på ferieplanen bør være en tur til Edison & Ford Winter Estates, et museum som er en hyllest til Henry Ford og hans mentor Thomas Edison. Dersom du ønsker litt fred og ro kan du ta båt over til strendene på Sanibel Island og Cayo Costa State Park. Familie, vennegjeng eller par - Fort Myers er en destinasjon som passer alle!

  Trafikk

  Motorveien 75 går rett gjennom byen, nordover til Tampa, sørover til Everglades og over til Floridas østkyst. Floridas promillegrensen er på 0,8. Hvis du ikke er kjent eller ønsker assistanse på din kjøretur, hvorfor ikke legge til en GPS i leien? Hos Auto Europe er bilutleie i Fort Myers noe som du kan skreddersy helt etter dine egne ønsker.

  Parkering

  Gateparkering i Fort Myers kan betales for med kontanter eller med kort. En gul fortauskant betyr at det er forbudt å stå der. I Zip-Zone kan man stå gratis i to timer. På noen gater der det er 15 respektive 30 minutt gratis parkering. Det er også et antall parkeringsgarasjer og parkeringsområder i sentrale Fort Myers.

  Geografisk informasjon

  Fort Myers ligger ved elven Caloosakatchee, i Lee county. Byen som er plassert like ved Mexicogolfen og Atlanterhavet, har et subtropisk klima med en varm vinter og en enda varmere sommer med temperaturer opp mot 30 grader. Tidsforskjellen er på -6 timer. I Florida er det et rikt dyreliv og noen av dyrene man kan møte på i Fort Myers er blant annet delfiner, pelikaner, skilpadder og sjøkuer! Fra Fort Myers er det 45 km til Port Charlotte, 70 km til Naples, 125 km til Sarasota, 125 km til Everglades National Park, 200 km til West Palm Beach, 200 km til Tampa, 230 km til Fort Lauderdale, 255 km til Orlando, 255 km til Miami og 485 km til Key West.

  Flyplass

  Southwest Florida flyplass
  Ligger 25 km fra Fort Myers.
  Hjemmeside: flylcpa.com
  Telefon: 239 590 4800

  Punta Gorda flyplass
  Ligger ca. 40 km fra Fort Myers.
  Hjemmeside: www.flypgd.com
  Telefon: 941 639 1101

  Naples Municipal flyplass
  Ligger ca. 65 km fra Fort Myers.
  Hjemmeside: flynaples.com
  Telefon: 239 643 0733

  Offentlig transport

  Buss
  LeeTran kjører de 24 busslinjene i Lee county. Bussene går mellom mandag og lørdag fra 05:00 til 21:45. På søndager går de mellom 06:05 til 20:55.

  Båt/Ferge
  Det går båter til blant annet Sanibel Island, Cayo Costa, Key West og Marco Island.

  Trikk
  Kjøres av LeeTran. Trikken går langs stranden, men ikke inne i sentrale Fort Myers.

  Taxi
  Som i resten av Florida kan man vinke til seg en taxi fra gaten, men også ringe og forhåndsbestille.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Fort Myers Flyplass

  Turistinformasjon Fort Myers