Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DETROIT

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Detroit til laveste pris med Auto Europe

  Auto Europe tilbyr eksepsjonell kundeservice og et stort utvalg av bilkategorier i USA. Med en leiebil i Detroit har du muligheten til å besøke nye steder i ditt eget tempo og få det meste ut av din reise. Ta en tur til for eksempel Detroit Historical Museum, Ford fabrikken og Detroit Zoo. Nabostatene Ohio, Indiana og Illinois er også verdt et besøk. Motor City er ikke bare kjent for sin bilproduksjon men også for sin rolle i amerikansk musikkhistorie. Blant annet så ble plateselskapet Motown grunnlagt her på 60-tallet. De kan skryte av artister som Jackson 5, Diana Ross og Stevie Wonder, bare for å nevne noen. Hos oss kan du skreddersy din billeie. Gjennom noen få klikk så kan du legge til GPS, barnesete og vinterdekk til din leie. Det er også mulig å booke sport- eller luksusbil. Gjør din neste reise til USA så smidig og ukomplisert som mulig, kontakt Auto Europe i dag!

  Trafikk

  Det er enkelt å ta seg frem i denne bilvennlige byen. Det er mange motorveier (Interstate) som smidig tar deg inn og ut av byen; I-94, I-96 og I-75. Vær ekstra oppmerksom når du nærmer deg en skolebuss, skolebarn kan plutselig krysse veien. Spesielt mellom oktober og desember så er det mange rådyr som forviller seg ut på veiene, se opp!

  Parkering

  I Detroit så må man betale for gateparkering i city fra mandag til lørdag mellom 07:00 til 18:00. Det er ikke tillat å stå på en offentlig gate i mer enn 48 timer uten å flytte bilen. Det finnes selvfølgelig også mange parkeringshus og parkeringsområder i byen. Et parkeringshus som kan anbefales, da en tur hit er en opplevelse i seg selv, er Michigan Theatre. Denne parkeringen ligger inne i en forfallen, men vakker teater.

  Geografisk informasjon

  Detroit ligger i delstaten Michigan og grenser til Canada. Byen, som er den største i Michigan, ligger mellom Lake Huron og Lake Erie. Flotte Belle Isle Park er en park som ligger på en egen øy, en tur hit må stå på reiseplanen! Kjør ut på en Interstate og besøk noen av de andre storbyene i nærheten. Det går en bro, The Ambassador Bridge, fra Detroit over til (Windsor) Canada. Det er 455 km til Chicago, 325 km til Columbus og 455 km til Indianapolis. Somrene i Detroit er varme og om vinteren så kommer det en del snø.

  Flyplass

  Detroit Flyplass
  Ligger ca. 34 km fra Detroit.
  Hjemmeside: www.metroairport.com
  Telefon: +1 734 247 7678

  Offentlig transport

  Buss
  DDOT-bussene går rundt city og SMART-bussene går til områdene rundt Detroit. Greyhound-bussene er langdistansebusser som tar deg til andre byer og stater i USA.

  Tog
  People Mover tar deg rundt Detroit sentrum. Fra Amtrak Detroit Station så kan du ta tog til andre byer i Michigan og resten av USA.

  Taxi
  Som i mange andre amerikanske byer så er det ikke noe problem å få tak på en taxi i Detroit.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Detroit Flyplass

  Turistinformasjon Detroit

  Leiebilsoversikt USA