Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I NEW ORLEANS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i New Orleans til beste pris med Auto Europe

  Når du kjører din leiebil i New Orleans vil du kunne oppleve den unike energien og sjarmen som byen har. Denne Søramerikanske byen er kjent for sin herlige musikk, behagelige atmosfære og den meget gode maten. Byen er fødselstedet til jazzen, og Louis Armstrongs er en av byens stoltheter. Det er over 50 festivaler i året i New Orleans. Hva med et besøk på Shrimp and Petroleum Festival, Louisiana Seafood Festival, Jazz & Heritage Festival eller den fargerike festivalen Mardi Gras? Utforsk sumpområdene og dyrene som bor der, eller ta en tur med en dampbåt på Mississippi River. Auto Europe gjør at planleggingen av din amerika-tur blir enklere. Du kan hente din leiebil enten på en flyplass, på et kontor i New Orleans eller en annen by i Louisiana. Har du bestilt din flybillett? Ja, da er det på tide at du bruker vår søkemotor i dag og finner bilen du leter etter!

  Trafikk

  Motorveiene I-10 og I-610 går gjennom byen. Vær oppmerksom på at det kan være en del trafikk under rushtiden. Bourbon Street bare fremkommelig for fotgjengere om kvelden, og Royal Street er stengt for biler om dagen. Det er en del veier i Louisiana man må betale en avgift for å kjøre på, og GeauxPass er selskapet som står for dette. Man kan betale med kort eller kontant.

  Parkering

  Parker på gaten eller på parkeringsområder. Noen steder får man en billigere pris hvis man parkere tidlig om morgenen og drar på ettermiddagen. Man betaler i parkeringsautomat med sedler, mynt, kort eller med mobiltelefon. Som i mange store byer er det lettere å finne parkering i utkanten av byen.

  Geografisk informasjon

  Louisiana grenser til statene Texas, Mississippi og Arkansas. New Orleans er den største byen i staten. Byen består av 14 distrikt; French Quarter, Treme, The Garden District, Arts/Warehouse District, Downtown/CBD, Marigny/Bywater, Uptown/Carrollton, Algiers, Mid-City, Esplanade Ridge, Ninth Ward, Lakeview, Gentilly og New Orleans East. New Orleans ligger 7 timer etter Norge. Byen har et subtropisk klima, med en meget varm sommer med 30 grader og en noe kjølig vinter som oftest har temperaturer på plussiden. Orkansesongen er mellom juni og november.

  Flyplass

  Louis Armstrong New Orleans International Flyplass
  Ligger 21 km fra New Orleans.
  Hjemmeside: www.flymsy.com
  Telefon: 0 (504) 303 7500

  Offentlig transport

  Buss
  Regional Transit Authority, RTA, tar deg rundt New Orleans, og de har 32 busslinjer.

  Båt/Ferge
  Algiers Point-Canal Street og Lower Algiers-Chalmette kjøres av New Orleans Ferry. På Mississippi River kan du ta turer med klassisk dampbåt.

  Tog
  Byens sentralstasjon er New Orleans Passenger Terminal, NOUPT, og ligger på 1001 Loyola Avenue. Det går tog til blant annet Chicago, Memphis, New York, Atlanta, San Antonia og Los Angeles.

  Trikk
  I USA kalles trikken Streetcar. Det er tre linjer i byen: St. Charles, Canal Street og Riverfront.

  Taxi
  Det er mange taxiselskaper i byen og det er relativt rimelige priser.

  Nyttige linker

  Leiebil fra New Orleans Flyplass

  Turistinformasjon New Orleans