Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I SEATTLE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Seattle - Beste rater med Auto Europe

  Seattle eller The Emerald City som byen også blir kalt, ligger ved grensen til Canada på USA sin vestkyst. I denne byen er det bare du selv som setter grenser for hva og hvor mye du vil oppleve. Leiebil i Seattle er uansett en stor fordel, eller kanskje du foretrekker å leie en bobil? Ikke nøl med å ringe oss eller booke online i dag. Byen som blant annet er kjent fra mange Hollywood-filmer er et populært reisemål blant turister fra hele verden. The Space Needle er byens kjennetegn og er en 185 meter høy bygning med en roterende restaurant på toppen, og dette er bare en av mange spennende kulinariske opplevelser i byen. Man kan også kjøre til vinregionen Woodinville og smake på de lokale vinene. Olympia Nationalpark ligger to timer fra Seattle, og byr på fantastiske naturopplevelser. Aktiviteter for barn er det også mange av i Seattle. Det finnes blant annet dyrepark, akvarium, spennende museer og IMAX kinoer. Uansett alder og interesser - du vil aldri kjede deg i The Emerald City!

  Trafikk

  I Seattle kan det være mye trafikk under rushtiden (07-09 og 16-1830). I denne tidsperioden er det en del kø spesielt på de to broene som går over Lake Washington. Gatene som går nord/sør kalles Avenue, og alle gater som går øst/vest slutter på Street. Mange av gatene er enveiskjørte. Vær ekstra oppmerksom på veiforholdene når det regner. Se opp for syklister og andre myke trafikanter.

  Parkering

  The Seattle Department of Transportation (SDOT) står for parkeringen i Seattle. Du må vanligvis betale for parkering mellom 08:00 og 18:00, mandag til lørdag. Det er syv områder der man må betale frem til 20:00, og disse er: Commercial Core, Belltown, Chinatown/International District, Pike-Pine, Capitol Hill, Uptown og University District. Husk på at det ikke er tillatt å parkere foran en brannpost. Det er ikke lov til å stå på samme sted på gaten i mer enn 72 timer.

  Geografisk informasjon

  Det er et noe fuktig klima i Seattle, men med milde temperaturer. Mest nedbør kommer mellom november og februar, men fordelen med regnet er at det gjør alt grønt. Det er hundrevis av fine parker og grøntområder i byen. Seattle er synonymt med vann, da byen ligger i umiddelbar nærhet til både sjø og hav. Lake Washington deler byen i Westside og Eastside, og det er over 150 broer i regionen. Seattle ligger i Pacific Standard Time Zone, med andre ord 9 timer etter Norge. Det er 275 km til Portland, 230 km til Vancouver (Canada), 1295 km til San Francisco og 1350 til Salt Lake City.

  Flyplass

  Seattle Flyplass
  Ligger ca. 20 km fra Seattle.
  Hjemmeside: www.portseattle.org
  Telefon: +1 (206) 787 5388

  Offentlig transport

  Buss
  King County Metro Transit-busser går rundt Seattle. Det finnes langdistansebusser som går til andre amerikanske stater og byer.

  Tog
  Seattle Center Monorail går hvert 10:e minutt mellom Westlake Center Station og Seattle Center Station. Amtrak togene tar deg til blant annet Los Angeles og Chicago. Link Light Rail tar deg mellom sentrale Seattle og Seattle flyplass. Sounder Commuter Trains går mellom Seattle-Tacoma-Everett.

  Ferge
  Det går ferger til blant annet Bainbridge, Bremerton, Vashon Island og Victoria BC.

  Trikk
  Seattle Streetcar går mellom city-South Lake Union-Waterfront Park.

  Taxi
  Du kan vinke til deg en taxi fra gaten eller ringe og bestille. Det finnes også vanntaxi.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Seattle Flyplass

  Turistinformasjon Seattle