Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I SALT LAKE CITY

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Salt Lake City - Book og spar

  Salt Lake City ligger i Salt Lake Valley mellom fjellkjedene Wasatch Mountains og Oquirrh. En spennende by med et storslått bakdropp. Med en leiebil i Salt Lake City fra Auto Europe får du oppleve de sterke kontrastene på nært hold med tid og penger til overs.

  Salt Lake City er perfekt for deg som er glad i utendørsaktiveter; fjellturer, klatring, mountain biking, fiske, båtliv og camping; Salt Lake City byr på alt og er derfor det perfekte reisemål for deg som vil ha byliv og naturopplevelser kombinert i samme reise. Great Salt Lake er en grunn, salt innsjø som aldri fryser og derfor byr på båtliv året rundt. The Great Lake Yatch Club arrangerer regatta hele sommeren. Great Salt Lake er også et av de største tilfluktsstedene for fugler i Vest, blandt annet er klippene på Antelope Island er hjem for en stor pelikankoloni.

  Dersom du reiser om vinteren ligger det flere skisentre i verdensklasse bare et par minutters kjøring fra Salt Lake City. Park City, der OL ble holdt i 2002 er en 40 minutters kjøretur opp Parley´s Canyon. På grunn av de tørre luftforholdene er du nesten garantert puddersnø, det er ikke uten grunn at Salt Lake City hevdes å ha verdens beste snø!

  Etter at en dag utendørs er over kan du utforske Salt Lake City sine barer, restauranter, opera, ballett, kunstmuseer, teater og klubber. Kulturtilbudet og nattelivet har noe for enhver smak og lommebok. På dagtid anbefales en tur til Liberty Park, som har en liten fornøyelsespark, en dam med robåter, sykkelstier og turstier. Liberty Park huser også Tracy Aviary som er hjem for over 300 fugler. Gå heller ikke glipp av Temple Square. Det er ikke lov å gå inn i tempelet, men tabernaklet er et fantastisk syn. På Temple Square er det ofte gratis konserter og omvisninger og en eventyrlig blomsterhage.

  Trafikk

  Det er enkelt å navigere seg i Salt Lake City med bil. Interstate 15 går rett gjennom byen fra nord til sør. Det hender som i alle andre byer at trafikken går sakte, og det er lurt å unngå I-15 inn i Davis County i rushtiden. I USA måles farten i miles per hour eller Mph. I Utah er fartsgrensene som følger: På landlige motorveier er fartsgrensen 80 mph (128 km/t), på motorveien i byer eller ved tettbygde strøk er fartsgrensen 70 mph (112 km/t), på sekundære veier er fartsgrensen 65 mph (104 km/t), og i boligområder 35(56 km/t) mph. I skolesoner er fartsgrensen 20 mph(32). Følg godt med på skiltingen, spesielt om du ikke er kjent i området. Auto Europe hjelper deg gjerne med å velge riktig bil slik at din bilutleie i Salt Lake City svarer til forventningene.

  Parkering

  Det er relativt lett å finne parkeringsplass i Salt Lake City. Det er totalt rundt 35 000 parkeringsplasser både i parkeringshus, parkeringsplasser og gateparkering. Du kan betale for parkering med mobiltelefon, kredittkort eller kontant.

  Geografisk informasjon

  Salt Lake City har kalde vintre, ofte mellom -4 og -10°C, og daglige snøfall er vanlig. Om sommeren er det varmt og tørt og temperaturen kan komme opp i 27-41°C. Dersom man ikke reiser for å stå på ski er vår eller høst den beste tiden å besøke Salt Lake City. Avstanden fra Salt Lake City til Great Salt Lake er 30 km, mens det er 179 km til Yuba State Park og 72,7 km til Provo.

  Flyplassen i Salt Lake City

  Salt Lake City International Airport (SLC)
  Ligger 9,8 km fra Salt Lake City.
  Adresse: 776 N Terminal Dr, Salt Lake City, UT 84122, United States
  Hjemmeside: www.slcairport.com
  Telefon: +1 801-575-2400

  Offentlig Transport

  Fra Salt Lake City Intermodal Hub kan du ta tog, buss og trikk.

  Buss
  Utah Transit Authority (UTA)opererer et ekstensivt bussystem som tar deg rundt i hele byen. Det er ikke alle som har nattavganger så sjekk i forkant om du skal ta nattbuss. Om vinteren går det busser for USD 2,25$ til skisentrene. TUFESA tilbyr bussreiser til og fra Mexico. Du kan ta busser i regi av selskapet Greyhound til Las Vegas og mange andre byer.

  Taxi
  Det er flere taxiselskaper i Salt Lake City.

  Tog
  Fra Salt Lake City Intermodal Hub kan du ta California Zephyr til blandt annet Chicago og San Francisco.

  Trikk
  UTA har også også en bybane med tre separate linjer; Rød, blå og grønn. Blå og grønn linje går til Salt Lake City Intermodal Hub. Grønn linje tar deg til flyplassen.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Salt Lake City

  Leiebil fra Salt Lake City Flyplass