Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DALLAS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Dallas til beste pris med Auto Europe

  Dallas er den tredje største byen i Texas, og en av mange byer der Auto Europe har leiebiler til uslåelige priser. Med en leiebil i Dallas sparer du tid i tillegg til at du får en uvurderlig frihet som bare kommer med å ha helt egen transport under ferien. Den viktige rollen byen spilte i olje- og bomullsindustrien har gjort Dallas til en av de største byene i USA. For å få en innblikk i byens tidlige historie bør du kjøre til Old City Park og Swiss Avenue der du finner områder med bevarte og restaurerte bygninger fra 1800- tallet og tidlige 1900-tallet. Den artistiske kulturen i Dallas er veletablert, og byen har mange museer og kunstgallerier, blant annet Dallas Museum of Art og Nasher Sculpture Centre. Når man først er i Texas, må man oppleve den lokale cowboy-kulturen. Dra til Billy Bob´s Texas Honky Tonk der du kan nyte av en stor tallerken med BBQ samtidig som du ser på adrenalinfylt rodeo. Og selvfølgelig, ikke glem å besøke Southfork, ranchen der den populære TV-serien Dallas ble spilt inn!

  Trafikk

  I Texas er bil en selvfølge. Heldigvis kan Auto Europe hjelper deg med bilutleie i Dallas slik at du raskt kan ta deg dit du skal. Det går et antall motorveier både i og rundt Dallas deriblant I-20, I-35E, I-45 og I-635. Unngå rushtiden på motorveien da det her ofte blir lang kø. Promillegrensen i Texas er på 0,8.

  Parkering

  Selskapet Parking Panda samarbeider med byen Dallas, og hos dem kan du online reservere parkeringsplass i byen. Husk på at man i USA ikke har lov til å parker foran en brannhydrant.

  Geografisk informasjon

  Dallas ligger øst-Texas, ikke langt fra grensen til staten Oklahoma. Elven Trinity River renner gjennom byen, og ender til slutt opp i Trinity Bay og Mexicogolfen helt sør i Texas. Klimaet i Dallas er subtropisk. Det betyr varme somre med opp mot 40 grader og rundt 10 grader under vinteren. Tidsforskjellen mellom Texas og Norge er på -7 timer. Fra Dallas sentrum er det 50 km til Fort Worth, 315 km til Austin, 330 km til Oklahoma City, 385 km til Houston, 415 km til Tulsa, 440 km til San Antonio, 515 km til Little Rock, 590 km til Amarillo og 814 km til New Orleans.

  Flyplass

  Dallas Flyplass
  Ligger ca. 30 km fra Dallas.
  Hjemmeside: www.dfwairport.com
  Telefon: +1 972 973 3434

  Dallas Love Field Flyplass
  Ligger ca. 13 km fra Dallas.
  Hjemmeside: www.dallas-lovefield.com
  Telefon: +1 214 670 5683

  Offentlig transport

  Buss
  Bussene i Dallas kjøres av selskapet DART (Dallas Area Rapid Transit) og de har rundt 120 busslinjer. Disse tar deg rundt Dallas og til 12 andre nærliggende byer.

  Trikk
  Dallas Streetcar er et gratis transportalternativ mellom 05:00-19:15 mandag til fredag. De går fra Oak Cliff til Union Station. M-Line Trolley går 7 dager i uken, og er også gratis. Går fra Downtown Dallas til Uptown Dallas.

  Tog
  DART Rail har 62 stasjoner i Dallas. Det er fire linjer; Rød (Parker Road Station til Westmoreland Station), blå (Rowlett Station til Ledbetter Station), grønn (North Carrollton/Frankford Station til Buckner Station) og oransje (Dallas flyplass til Parker Road Station). Trinity Railway Express har ti stasjoner og går mellom Fort Worth og Dallas sentrum.

  Taxi
  I sentrale Dallas pleier det ikke å være vanskelig å finne en taxi på gaten, men hvis du er i byens utkant kan det være enklere å ringe og bestille en.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Dallas Flyplass

  Turistinformasjon Dallas