Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BOSTON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Boston – Beste pris garantert

  Bil er den beste måten å ta seg rundt USA på så derfor har vi på Auto Europe alltid meget gode priser på leiebil i Boston. Takket være vårt samarbeid med ledende aktører på markedet så kan vi tilby biler på 24.000 destinasjoner i 180 land verden over. Boston er en av de eldste byene i USA. Her kan du gå turer langs havnene, utforske historiske landemerker og beundre byens vakre arkitektur. Byen har mange spennende museer, herlige restauranter og sportsarrangementer i verdensklasse. Gå en tur i Boston Common eller dra på shopping rundt Newbury Street. Se Red Sox spille på hjemmebane eller spis en ekte amerikansk hamburger. Mulighetene er mange i Boston! Det tar ca. 14 timer (avhengig av mellomlandinger) å fly til Boston, og det er mulig å hente din bil enten på flyplassen eller på et by-kontor.

  Trafikk

  Det er mye trafikk i sentrale Boston spesielt under rushtiden, så vær oppmerksom på andre bilister og behold roen. Se opp for fotgjengere og syklister i veibanen.

  Parkering

  Vanligvis så kan man parkere på gaten mot en avgift mellom mandag og lørdag 08:00-20:00, og man kan stå maks to timer. Det er gratis på søndager og helligdager. Les alltid parkeringsskilt nøye for restriksjoner der du ønsker å stå. Det kan lønne seg å ta den første parkeringsplassen du finner, for det kan også være den eneste som er ledig! Parkeringshus finner man også rundt omkring i byen. Et annet rimelig alternativ er å parkere i utkanten av byen, for å så ta offentlig transport det siste stykket inn til city. Uansett hvor du parkerer så husk på å ikke la verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Boston ligger i nordøst USA ved elven Charles River. Byen er hovedstaden i delstaten Massachusetts, og er kjent for å blant annet være en skikkelig sport-by med lag i ishockey, baseball, amerikansk fotball og basket. Her finner du også elite-universitetene Harvard og MIT. Det er fine grøntområder i byen som man kan besøke, blant annet Boston Common og Franklin Park. Det er kun 5 km fra flyplassen til Boston sentrum, og det er fine kjøreturer til Cape Cod (110 km) og Martha´s Vineyard (150 km). Providence ligger 80 km unna, og til New York er det 345 km.

  Flyplass

  Boston Logan flyplass
  Ligger ca. 4 km fra Boston.
  Hjemmeside: www.massport.com
  Telefon: +1 800 23 56426

  Offentlig transport

  Massachusetts Bay Transportation Authority står for den offentlige transporten i Boston.

  Buss
  City-bussene tar deg rundt Boston sentrum. Silver Line går blant annet direkte fra South Station til Logan flyplass. Sightseeing-buss er en bra måte å se byen på.

  Ferge
  Fergene kjører til blant annet Provincetown på Cape Cod og Charlestown.

  Tog
  Tar deg ut av Boston til byer som for eksempel Ipswich, Worcester og Providence.

  T-bane
  Byens t-bane er både smidig og billig. Det er fem linjer: rød, grønn, oransje, blå og silver. "T", som t-banen kalles, går mellom 05:00 og 01:00.

  Taxi
  I Boston så kan du enkelt vinke til deg en taxi. Man kan også ta vann-taxi.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Boston Flyplass

  Turistinformasjon Boston